Wasmachine

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Beste Lezer, Wat in eerste instantie een goed product leek, blijkt achteraf helaas een kat in de zak te zijn geweest. Onze Zanussi ZWF81663W wasmachine hebben wij op 27/11/2018 aangesch... Mehr ansehen

1. Fachgeschäft für Haushaltsgeräte

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

wasmachine is de online wasmachine aanbieder van Nederland en biedt een veelzijdig assortiment van wasmachines en drogers van topmerken gecombineerd met scherpe prijzen, bezorging en installatieservice.

Das haben sich andere Leute angesehen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Brandlucht/ Rook Zanussi ZWF81663W wasmachine

Beste Lezer,

Onze Zanussi ZWF81663W wasmachine hebben wij op 27/11/2018 aangeschaft in de veronderstelling er toch een aantal jaar plezier van te hebben. Na t lezen van overwegend positieve reviews over de kwaliteits/prijsverhouding zijn wij tot aanschaf overgegaan.
De wasmachine heeft het na alle eerlijkheid goed gedaan tot gisteren 20/12/2020.
De wasmachine was aan t centrifugeren toen wij een brandlucht roken. Wij hebben de wasmachine meteen uitgezet en zijn op onderzoek gegaan. De brandlucht kwam vanaf de achterzijde van de wasmachine, maar er was geen rook. Toen wij het deurtje openden kwam er witte rook uit de trommel. Gelukkig waren wij thuis , wie weet wat er was gebeurd als dat niet was geweest.
Hierop hebben wij Zanussi gebeld.
Zanussi geeft aan dat het apparaat net 1 maand uit de garantie is en accepteren deze klacht niet ondanks de wettelijke consumenten garantie van een goed product, waarbij je mag verwachten dat een wasmachine toch langer meegaat dan 2 jaar. Dit kon op eigen kosten van 169e. zonder enige vorm van coulance.

Als Zanussi zoveel vertrouwen heeft in hun eigen producten en na 2 jaar hier hun handen vanaf trekken weet ik genoeg.
Voor mij persoonlijk is dit de laatste keer dat ik een product heb aangeschaft van Zanussi.
Hopelijk kan ik iemand voor deze fout behoeden!!

21. Dezember 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik zit nu al 3 maanden op mijn geld te…

Ik zit nu al 3 maanden op mijn geld te wachten week of 3 geleden nog contact gehad, en is mij weer een belofte gedaan dat na de uitzending is belooft dat iedereen eind november zijn geld terug heeft. Nou ik nog niet!!!

Bestelnummer 200009506

Jullie zijn gewoon oplichters en een dief van mijn zuurverdiende geld.

Stort nou gewoon is een keer mijn 450 euro terug, stelletje kanslozen.

3. Dezember 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Lijkt aantrekkelijk maar is het niet!

Me laten leiden door de aantrekkelijke prijzen... maar beter doe je dat niet!!! Had op 23 Augustus een warmtepomp droger besteld, hij is nooit geleverd! Het meest vervelende is dat ze uit contact gaan, onbereikbaar worden en nergens meer op reageren.. blij dat ik met mijn creditcard betaald heb en het via hen terug heb gekregen...

26. November 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Betaald maar NIET geleverd !

Betaald maar NIET geleverd !
OPLICHTERS !
Gelukkig met creditcard betaald waardoor ik mijn geld terug kon krijgen..
In het begin zeggen ze elke keer heel vriendelijk u hoort t binnen 2 dagen..dit zeiden ze elke 2 dagen weer..
Dieven idd !!!!

19. November 2020

1 ster is nog teveel!

Een ster is nog teveel.Een wasmachine besteld en volledig betaald. Die was op voorraad en zou de volgende dag geleverd worden. De wasmachine is nooit geleverd. Ruim 30 dagen gewacht. Tig keer gebeld. Een paar keer werd opgenomen door een aardige klantenservice (die van niks wisten) met telkens hetzelfde verhaal. Er wordt binnen 24 uur contact opgenomen. Niet dus.
Uiteindelijk rechtbijstand ingeschakeld die binnen 2 weken gezorgd heeft dat mijn geld werd terug gestort.
Advies: Nooit hier iets kopen en zeker niet vantevoren betalen.

28. Oktober 2020

Respectloos

Nog nooit een slechte ervaring gehad met webwinkels tot nu. Vaatwasser besteld, betaald, niet geleverd. Het bedrijf heeft niet het fatsoen om mensen te woord te staan of om te reageren op berichten. Laat staan dat ze het onverschuldigd betaalde terug storten. Dieven!
Inmiddels aangifte gedaan bij de politie en melding bij het ACM.

7. Oktober 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ben erg teleurgesteld in dit bedrijf

Ben erg teleurgesteld in dit bedrijf. Ik heb besteld en daarna niks meer vernomen. Ik wil mijn geld terug naar niemand is bereikbaar noch via telefoon of mail. Ik raad iedereen af in hier te bestellen.

7. Oktober 2020

Zeer slechte ervaring,

Zeer slechte ervaring,

Betaald, geen wasmachine en geen enkele reactie mail & telefoon. Achter dit bedrijf zit Hoeberigs, Paulus. Deze man werkte bij Weerts Electro. Ik probeer hem om te sporen.

6. Oktober 2020
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Helaas heb ik hier ook besteld.

Houden zich niet aan de afspraken, net zoals veel andere hier werd de afspraak telkens een week verplaatst.

Ze leveren niet en laten niks meer van zich horen na weer meerdere malen contact gezocht te hebben.

*UPDATE: Uiteindelijk is er contact met me opgenomen en heb ik mijn geld terug.
Uiteindelijk krijg je een beetje medelijden met ze, maar ze moeten nog zoveel verbeteren. Score iets omhoog gezet omdat het geen oplichting is.

29. September 2020

0 service ook binnen garantietermijn

Mijn wasmachine was na 1 jaar stuk. Nog binnen de garantietermijn. Na veel moeite heb ik binnen twee weken twee keer een melding gedaan. Na twee weken geen reactie te hebben ontvangen heb ik melding bij de fabrikant zelf gedaan. Deze hebben de volgende dag meteen een monteur gestuurd. Ik koop hier echt nooit meer.

22. September 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hoofdelijk aansprakelijke? Aangiftes? Winkels?

Is al iemand achter de naam van de eigenaar van dit bedrijf? Iemand al een winkel opgezocht? Wat is er met de aangiftes gedaan?

Voordat ik alle energie stop in de zoektocht naar een hoofdelijk aansprakelijke in deze, hoor ik graag of iemand al getracht heeft dit te doen.

Veel dank,
Een van de vele gedupeerden

13. September 2020

Zeer slecht !!!

Vodelca .Ordernummer: 200009549

Zeer slecht !!!
Na een aankoop via de site bleek dat we weken zouden moeten wachten op de bestelde droger. Ondertussen ook de slechte reviews gelezen.
Daarom besloten de aankoop te annuleren en geld terug te vragen. Dit was binnen de 14 dagen dus stond in mijn recht als consument. Via chat en mail werd aan gegeven dat het geld terug gestort zou worden,.
Echter, helemaal niets !! Geen enkel contact. Geen geld retour. Ga een procedure starten om geld te kunnen ontvangen.

11. September 2020

OPLICHTERS zijn het!!

OPLICHTERS zijn het!!! Voordat je een bestelling plaatst wordt je netjes geholpen, overigens niet telefonisch, continu een ander bandje. Maar via mail en chat netjes antwoord, bestelling geplaatst volgende zou de droger geleverd wordt, wacht nu al een maand.
Inmiddels aangifte gedaan, gemeld bij de bank.
NIET HIER KOPEN!

10. September 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kan naar mijn geld fluiten.......

Wat een waardeloos bedrijf, al meer dan 2 maanden aan het wachten op mijn eigen geld, wat niet gebruikt wordt om mij terug te betalen. Weer een belofte niet nagekomen!!! Het zijn zeker geen oplichters, als je weet dat je je klanten niet terug kan betalen, dan ga je verder met dezelfde praktijken. Mensen kijken op hun site, staat dat het op voorraad is. Is dus niet zo. Geld kwijt, beloven na annulering binnen 5 werkdagen terug te betalen. Wat zielig is dit zeg, belofte op belofte. Enige was ze doen is als je een review schrijft dit laten blokkeren. Op een normale mail reageren ze niet meer.

4. September 2020

wasmachine kapot

Onze wasmachine was kapot gegaan helaas, we hadden deze nog niet zo heel erg lang maar omdat corona op z'n piek was kon er helaas niemand komen voor reparatie binnen de garantie. Maar er was wel een wasmachine nodig dus ging ik snel vergelijken en kwam ik uit bij een lg F4WV909P2 voor €701.10,-. Dat was een super laag bedrag vergeleken met andere webwinkels vervolgens vertrouwde ik het niet helemaal dus ging ik opzoek naar reviews en de keurmerken daar leek alles perfect dus toch maar besteld. Op 27 juni kreeg ik een bevestigingsmail dus toen was ik opgelucht, en dacht ik nou nu even wachten op een bezorgingstijd. Na een week nog niks gehoord ik dacht misschien is het lastig vanwege het corona virus. Dus een maand gewacht en nog niks dus even de chat gebruikt waarin meneer noel tegen mij zei dat die volgende week zou komen. Twee weken gewacht en vervolgens weer de chat geopend en de bestelling geannuleerd waarna ik weer netjes een bevestiging kreeg dat ik mijn geld zou terug krijgen binnen twee weken. Na 3 weken weer de chat gestart en werd er gezegd dat er wat achterstand is en dat de betaling in verwerking zit. Tijdens de chat sessie kreeg ik een link naar de corona pagina daar had ik alles doorgelezen en de beste meneer even gewezen op een paar stukken die echt niet konden. Waarna meneer een beetje boos werd vervolgens duidelijk uitgelegd dat ik dit leek op oplichting nou toen werd hij helemaal kwaad en veranderde zijn toon vervolgens vroeg ik waarom zijn keurmerken ongeldig zijn verklaard en kreeg ik een heel slap excuus. uiteindelijk kreeg ik te horen dat het twee weken zou duren en dat ik dan mijn geld zou zien. Weer twee weken gewacht zonder resultaat, ik probeer nu al 3 dagen contact te krijgen de hele dag wachten en ik hoor niks ook niet via de mail of telefonisch. In de tussentijd had een allemaal reviews gelezen over het bedrijf en vroeg ik mij af of we het niet gezamenlijk kunnen voorleggen bij een consumenten programma of een Facebook pagina voor de gedupeerde. ik hoor hier graag wat over terug!

3. September 2020

Besodemieterd

Op 19/7 een lg koelkast besteld, levertijd 1-2 weken... na 2 weken contact opgenomen.. helaas duurde het nog 1-2 weken.. ik was nummer 17 in de wachtrij... nog even geduld dus.. na 1 week weer contact opgenomen, duurde weer 1-2 weken.. toen was ik ineens nummer 24 in de wachtrij... heel frappant! Na nog een week wachten werd mij verteld dat ik mijn bestelling wel kon annuleren en binnen 5-10 werkdagen mijn geld terug zou krijgen.. natuurlijk is dit tot op heden nog steeds niet gebeurd! Telefonisch niet te bereiken, elke dag een k u t bandje dat ze helaas gesloten zijn en morgen weer open... NIET WAAR!
Op mails wordt niet gereageerd... op berichten die ik achter laat op de chat, wordt Wederom niet gereageerd... heb 2 x ruim 3-4 uur in de chat gezeten, zonder reactie!! En daarna is de chat weer offline! In de mail die ik heb gekregen staat dat ze slecht personeel in dienst hebben maar dat er aan wordt gewerkt en dat ze binnen 2 weken alles op orde zullen hebben.. naar mijn idee hebben ze nog steeds slecht personeel in dienst, de klantvriendelijkheid is zeer ver te zoeken.. en je klanten zoooooolang laten wachten, dat kan gewoon echt NIET! En zonder pardon geen enkele reactie! Ik zie veel berichten die hier worden verwijderd omdat ze in strijd zijn met de regels. Ben benieuwd of dit eerlijke bericht wel mag blijven staan!
Mijn advies is dan ook koop NIET bij VODELCA of INBOUWVOORDEEL... dit voorkomt een boek ergernissen. Als ik niet voor 7 september mijn geld terug heb, ga ik ook aangifte doen. De creditcard maatschappij is inmiddels ook op de hoogte gebracht en zullen dit bedrijf ook binnenste buiten gaan keren! Hopelijk zijn er nog meer mensen die op deze manier hebben betaald.. dit moet stoppen! Deze manier van handelen, ik vind ze wel degelijk leugenaars, en boeven! Met al die valse voorwendselen, schandalig!

2. September 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wasdroger is geleverd, maar wat een slechte communicatie!!!

Via Vodelca een Bosch wasdroger besteld. Nadat de bestelling geplaatst was dagen niets gehoord over een evt. leverdatum. Toch maar even proberen te bellen, lukte niet (bandje met afwezigheidsmelder met verzoek om volgende dag terug bellen) Volgende dag hetzelfde liedje. Op mailtjes geen enkele reactie gehad!! Chat lukte uiteindelijk wel (na veel moeite en slechte bereikbaarheid) Werd vooral naar leverproblemen bij Bosch gewezen. Vervolgens zelf maar contact gezocht met Bosch (proberen ze begrijpelijkerwijs af te houden) maar toch te horen gekregen dat de machine wel degelijk op voorraad was. Stoute schoenen aangetrokken en op goed geluk naar Vodelca toe gereden in Landgraaf. Ze bestonden echt; wat een opluchting!! Na enige druk in de winkel en toezeggingen (maar dat vertrouwen was er al lang niet meer) is de wasdroger toch binnen 2 dagen thuis afgeleverd. Wel 4 weken na besteldatum. Oplichters zijn het niet, echter op het gebied hoe ze op een juiste en klantvriendelijke wijze met klanten om moeten gaan (lees; bereikbaarheid en in ieder geval een reactie geven op mails, ook al is de boodschap vervelend) kunnen ze nog echt heel erg veel leren. Ondanks vele beloftes dat ze het beter willen gaan doen heb ik dat zo niet ervaren. Kortom; werk aan de winkel; meneer Vodelca! Mijn advies; rij er naar toe als je redelijk in de buurt woont. Uiteindelijk zijn we blij met onze Bosch wasdroger!

28. August 2020

Idd oplichters,

Idd oplichters,
Wacht sinds 12 mei op een Etna combimagnetron maar deze wordt niet geleverd. Reageren op chatten, mailen en bellen gebeurd niet. Bespaar u de tijd en frustratie en koop bij dit bedrijf niets.
Heb geeist mijn geld terug te krijgen maar ook hierop wordt niet gereageerd.

Mijn bestellingscode 100006275

E.J.Versteegt

26. August 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Oplichter! Wasmaschine/inbouwvoordeel en Vodelca is zelfde bv!!

Pas op! Wasmaschine.nl Inbouwvoordeel.nl EN Vodelca .nl is zelfde bedrijf!!! ( dhr P. H) is oplichter!!!! Lees alle reviews en kijk op 3 sites=zelfde adres/tel.nrs=oplichter!
Koop niets!!!!!

Mijn man en ik hebben al een uitgebreide review geschreven over de misstanden van Vodelca. zie hieronder mijn review:

Bij Voldelca op 30-6 voor 848,- euro een inbouwkoelkast gekocht en nadat wij geen reactie per mail/telefoon, hebben wij de order geannuleerd en wel een annuleringsmail 100006958 gekregen. Nadat wederom ook n.b. de termijn om te storneren op onze rekening verstreken was, proberen wij ons geld retour te krijgen! Alleen een mail ontvangen met uitleg dat er betalingsproblemen en dat wij geduld moeten hebben en dat Voldeca geen oplichters zijn. Inmiddels verdere stappen ondernomen bij ACM consuwijzer/fraudehelpdesk etc.
Wij willen ons geld retour!

Binnen 24u rapporteert Vodelca de review als zijnde tegen de richtlijnen van Trustpilot!!! De review alsmede andere negatieve reviews zijn daardoor niet meer zichtbaar.

Inmiddels na 2 mnd eindelijk ons geld retour! Tip: Blijf stalken/mailen/bellen.....
volhouder wint!
We heffen binnenkort ons speciaal aangemaakte gmail account voor gedupeerde op.

Succes en hou vol!

16. August 2020
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr