Virtual ManagerBewertungen

TrustScore 2 von 5

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Decideret ringe behandling, som man får af crewet. De kan ikke tåle kritik. De truer kritiker med bans, for at stoppe debatten. Debatter der vel og mærket handler, om forskelsbehandling og vennetjen... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dem som repræsentere Virtual Manager lyver folk direkte op i hoved på offentlige forums og derefter kommer udvikler og låser tråden og truer med IP ban til klubberne som har skabt lidt kritik... wow.... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Blev bannet i december sidste år.. Prøvede at forklare mig til admin dog uden held.. Næste problem kommer så nu hvor jeg opdager at der er trukket penge til licens i hele banningsperioden frem... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Computerspieleladen

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Virtual Manager er et dansk online managerspil, hvor du som manager skal lede din klub til sejr i forskellige ligaer. Du opretter, træner, sælger og køber selv dine spillere, sætter selv taktik og meget mere.

Mangelhaft

Skønt spil

Skønt spil....

29. Mai 2025

Antwort von Virtual Manager

Mange tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for, at du nyder spillet.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Et spil, der er kørt helt af sporet

har mistet alt det, der engang gjorde det godt. Der er ingen udvikling, ingen innovation – kun gamle funktioner og et design, der hører til i 00'erne. Udviklerne virker ligeglade, og supporten svarer sjældent, hvis overhovedet. Jeg har spillet mange managerspil gennem tiden, og dette er klart det mest skuffende. Gå uden om det.

23. Mai 2025

Antwort von Virtual Manager

Tak for din ærlige feedback. Vi er kede af at høre, at du oplever manglende udvikling og support. Support har dog en gennemsnitlig svar tid på under en dag. Der ligger ingen åbne sager lige pt. Hvis din sag er blevet overset, eller du mangler svar på noget, så tag endelig fat i support@virtualmanager.com og vi vil hjælpe dig videre.

Vi håber, du vil give os en ny chance fremover.

Retssikkerhed eksisterer ikke i Virtual Manager

Jeg skriver dette som en formel og kraftigt kritisk henvendelse vedrørende den uacceptable og dybt inkompetente behandling, jeg har været udsat for som bruger af platformen Virtual Manager. Min oplevelse er et skrækeksempel på, hvordan dårligt lederskab og magtmisbrug kan undergrave en ellers veldesignet spilplatform.

Uden nogen form for advarsel eller troværdig dokumentation blev jeg idømt en syv dages handelskarantæne med henvisning til påstået regelbrud. Jeg reagerede prompte ved at fremføre konkrete beviser for min uskyld og henledte gentagne gange opmærksomheden på faktuelle nøgledata, som entydigt ville kunne bekræfte, at anklagerne mod mig var ubegrundede. Disse henvendelser blev fuldstændigt ignoreret af ombudsmanden, der i stedet valgte at svare udenom, uden at forholde sig til substansen i mine anmodninger.

Min appel blev afslået uden en eneste indikation på, at sagen var blevet efterprøvet med den grundighed og objektivitet, man som minimum burde kunne forvente i enhver form for forvaltningsmæssig afgørelse, selv i et online spilunivers. Da jeg forsøger at kontakte ombudsmanden direkte via spillerbrev for at kræve indsigt i afgørelsesgrundlaget, bliver min straf i stedet ophøjet til en permanent udelukkelse fra spillet. Det er et eklatant eksempel på embedsmisbrug og magtarrogance.

Denne sag har for mig tydeliggjort, at det i Virtual Manager ikke blot er nyttesløst at bevise sin uskyld, det er direkte farligt. At forsøge at forsvare sig mod falske anklager og påpege faktuelle fejl resulterer ikke i retfærdighed, men i hårdere sanktioner og tavshed som svar.

Det tragiske er, at selve spillet er særdeles velfungerende og dygtigt udviklet. Det burde være en fornøjelse at bruge tid på platformen. Men den virkelighed, der møder brugeren i kontakt med spillets officials, er præget af inkompetence, uforsvarlig sagsbehandling og et autoritært styresystem, der ikke tåler kritik. Det er en skandale, at man som bruger udsættes for denne behandling uden nogen form for gennemsigtighed eller mulighed for reel appel.

Det er ikke overraskende, at Virtual Manager i dag kæmper med faldende brugeraktivitet og en svindende fanbase. Spillet fejler ikke i sit koncept, men i sin ledelse.

Jeg opfordrer kraftigt enhver, der overvejer at investere tid eller penge i platformen, til at tænke sig om en ekstra gang. Og jeg opfordrer virksomheden bag spillet til at tage et grundlæggende opgør med den måde, de behandler deres brugere på, før det er for sent.

Med højeste alvor,

21. Mai 2025

Antwort von Virtual Manager

Først vil vi gerne takke dig for at tage dig tid til at dele din oplevelse – også selvom den har været negativ.
Det er aldrig vores hensigt, at nogen af vores brugere skal føle sig dårligt behandlet eller uretfærdigt dømt, og vi tager din feedback meget alvorligt. Det er også grunden til, at vi har et system, hvor ombudsmanden tager et ekstra kig på sagen.

Vi bestræber os på at følge vores retningslinjer og sikre en fair proces for alle brugere.

Vores ombudsmandsfunktion er netop oprettet for at sikre, at alle sager bliver vurderet objektivt. Vi kan dog ikke gå i detaljer om enkeltsager her, men vi vil meget gerne undersøge din sag igen, hvis du kontakter os direkte via support@virtualmanager.com med yderligere information.

Vi tager din kritik til efterretning.
Tak for din ærlige feedback.

Supporten er til grin

Supporten er til grin.

Jeg har spillet i næsten 15 år, men spillet har taget en forkert drejning.

12. Juli 2024

Hej Mikkel,

Jeg er beklager, at du har haft problemer med vores support.

Hvis der er noget vi kan følge op på, må du meget gerne sende en mail til support@virtualmanager.com, så kan vi se på sagen.

Potentiale til noget stort

Har spillet vman i en del år.
Vman har potentiale til at blive noget godt, men lige pt. så kan der kun gives 1 stjerne da der er alt for meget pay to win end der var for 12-14 år siden.

Der er mange andre Manager basseret spil som gør det bedre og som indeholder flere ting uden, at der skal betaling til.
Det ærgre mig meget at spillet er blevet mere griske efter folks penge for det samme produkt. Spillet har ikke udviklet sig meget siden jeg startede tilbage i 2008.

Jeg håber at spil-udviklerne indser at der skal noget andet til og derved får spillet på rette kurs igen 😊

29. Januar 2024

Hej

Vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse med Virtual Manager.

Du kan prøve spillet gratis, men for at komme videre i spillet så er der lagt op til, at der skal betales for et abonnement. Men alle der betaler for et abonnement får de samme fordele. Der er ikke nogen, der kan købe sig til ekstra ydelser eller ekstra ting, der kan fremme dit spil - visse ting kan gå hurtigere, men alle abonnenter har adgang til det samme (alm. license og pro har forskellige funktioner, der kan benyttes).

Tak for din feedback. Den vil blive taget med videre til udviklerteamet.

Fantastisk spil :-)

Fantastisk spil :-)
Sjovt og hyggeligt.
Man møder ingen cheatere, for det virker til at de har styr på det.
Så endelig et spil der er lige for alle :-)

11. Mai 2023

Pas på!

Pas på!
Hvad købt premium... (Med adgang til ungdomsholdet) og da det udløber mister hele mit ungdomshold.... mange 1000'er jeg har brugt på det og udviklet, opgraderet stadium.... - Det hele er væk...

14. April 2023

Hej

Vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse med Virtual Manager.

For at kunne bruge ungdomsholdet, så skal du have en licens. Det udløber kun, hvis du stopper dit abonnement og lader det udløbe.

Der er ikke noget, der forsvinder, ved at lade sin licens løbe ud.
Men da vi ikke kan se dine oplysninger ud fra din anmeldelse, kan du oprette en sag i spillet, eller sende en mail til support@virtualmanager.com, hvor vi kan tage et kig på din sag og hjælpe dig videre.

Totalt uretfærdigt

Totalt uretfærdigt, at man bliver bannet fordi at man deler IPad med sin bror. Og dermed har "2 brugere".

Jeg har smidt mange penge i spillet og spillet længe.
Ellers et fint spil, men support er ikke til at snakke med. Meget ærgeligt, og tænker ikke jeg vil fortsætte med at spille, nu når jeg skal starte forfra.

27. September 2022

Gammel kærlighed svigter aldrig

Startede for mange år siden og vendte tilbage for nylig. Kærligheden er der stadig. Synd at der ikke er sket den helt store udvikling, men samtidig også forståeligt mhp økonomien bagved. Har altid syntes, at der lå et kæmpe potentiale i det her spil.

Ros til Sunnyvale og den resterende del af teamet for fortsat at drive maskineriet gennem alle disse år.

Mvh

8. November 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Licens fortsætter trods livstidsban.

Næste problem kommer så nu hvor jeg opdager at der er trukket penge til licens i hele banningsperioden frem til nu på trods af at jeg udtrykkeligt meddelte at licensen naturligvis burde stoppes omgående..! Forventer selvfølgelig alle mine penge sendes retur i min retning.. Tvivler da det virker som om at det er folkeskoleelever der styrer dette spil.

Enten overfører i de penge retur ellers åbner i min klub igen og refundere det tab jeg har haft ved tab på transfers mm.

Kunne jeg give 0 stjerner så havde jeg bestemt gjort det.

18. Oktober 2021

Hejsa.

Der er desværre sket en fejl, da vi bannede din bruger, da vi ikke fik stoppet abonnementet, som vi normalt gør. Du får selvfølgelig alle de penge retur som skulle være trukket i perioden, hvor din klub har været banned.

Jeppe - Administrator

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det er en absurd inkompetent service

Det er en absurd inkompetent service, som man bliver præsenteret for, af de såkaldte officials.

Jeg blev udelukket fra al handel i syv dage, hvortil jeg udfordrer den beskyldning, og tildeles også beviser min uskyld. Jeg beder ombudsmanden om, at tjekke gentagende gange en specifik nøglefaktorer, som kunne være et faktuelt bevis på, at jeg var uskyldig. Men ombudsmanden ignorerede denne anmodning op til flere gange, og skrev uden om min gentagende anmodning.
Min appel bliver afvist uden et grundigt gennem-tjek, og jeg bliver naturligvis provokeret, eftersom at jeg føler mig uretfærdigt behandlet. Jeg kontakter ombudsmanden pr. spillerbrev, som så vælger at ændre mit syv dages transferban til en permanent udelukkelse af spillet.
- Det jeg lærte ved dette spil er; at man ikke skal forsvare sig selv imod falske beskyldninger, og decideret bevise sin uskyld med faktuelle beviser.

Jeg vil trods min kompetence-manglende behandling af de såkaldte officials, gerne give et thumbs-up til selve spillet, som er enormt tidsfordrivende og suverænt sammensat. Det er en skam, at de tilkommende officials, ødelægger fornøjelsen for spillets-veteraner.

Der er ikke noget at sige til, at Virtual Manager ikke længere har den fanbase, som vi alle sammen voksede op med.

20. August 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde en del problemer med at få min gamle bruger tilbage, men efter en del beskeder endte de med at give mig min gamle bruger tilbage, det sætter jeg stor pris på!

Selvom jeg helt sikkert har været en sur gammel mand, der nok også var lidt småstædige, fordi jeg vidste jeg ikke havde gjort noget galt. Jeg er utrolig glad for at det hele løste sig.

8. Juni 2021

Elendigt Service

Spillet er som sådan et ganske fint spil men med visse mangler. Det største problem ligger bare i at servicen er elendig. Jeg har spillet det spil i rigtig mange år nu med pauser. (Ca 10) Jeg har selv oplevet at komme ud for at en handel som var totalt fair nærmere et økonomisk tab for mig endte med at blive omdannet af spillet til et mindre beløb til mig fordi man åbenbart mente at beløbet var for højt!? Det var det halve af værdien på spilleren...
Men årsagen til jeg skriver denne dårlige anmeldelse er mest fordi at min kæreste som også betaler for spillet lige er blevet bannet for åbenbart ifølge dem at have brudt regel 1.1 Hvilket hun ikke har! Hun betaler for spillet og har endda skrevet supportsag om at få det fjernet i flere dage i streg nu men intet svar! Hvad i alverden er det der foregår?! Hun betaler for spillet?? Af den elendige service der er givet til min kæreste står jeg nu kraftigt og overvejer at lukke min egen klub ned.

7. August 2020
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr