Jag blev precis medlem hos VIPocean men kan inte riktigt förstå deras koncept... Jag försökte precis ta kontakt med några tjejer men har inte fått några svar ännu.. Är det verkligen VIP människor? Tur... Mehr ansehen
Jag känner mej lurad av er, ni lovade en telefon som tog flera månader att få när jag frågade varför ni drar pengar på mitt konto för något jag inte beställt. Jag skulle få tillbaka pengarna ni drag... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
VIPocean er det nye sted at være hvis du vil udvide din sociale omgangskreds og få de seje VIP oplevelser
Avd. Del Higuerón 48, -2, 29640, Fuengirola
- info@vipocean.dk
- www.vipocean.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Ikke imponeret over behandling
Facebook mindede mig lige idag om en sag fra 2012, hvor jeg fandt ud af, at jeg havde en konto/bruger på VipOcean. Alt var galt med det. Det var oprettet i min navn med min mailadresse, men med min fars kontonummer. Og der er aldrig nogen der har set skyggen af "gaven" man eftersigende har bestilt, men pengene havde de troligt hævet hver måned i månedsvis. Så kunne jeg ikke lade være med at spørge hvordan jeg overhoved kunne være blevet oprettet hvis jeg ikke havde opfyldt kirterierne/overholdt betingelserne. Det har jeg så aldrig fået svar på endnu. Så vi kan jo sige at jeg stadig afventer den der Android Tablet her 4 år efter.
Den kloge narre den mindre kloge!! - PAS PÅ
Jeg opdagede til min gru at dette firma i mange måneder har trukket 299,00 for absolut ingenting. Jeg har aldrig modtaget velkomst gave. Tilsyneladende er der en prøve periode på en måned hvorefter man kan melde sig ud. Desværre forsvandt denne "tilmelding" i tågerne, de fortalte ikke at prøve perioden var udløbet med begyndte blot at trække penge måned efter måned - HUSK at læse det med småt.
Deres markedsføring er måske ikke ulovlig men lige på grænsen. Det vil jeg lade forbrugerombudsmanden om at forholde sig til.
Det er meget let at falde i fælden uden du selv er klar over det - meget useriøst - PAS PÅ.
Imod andres forventninger!
Jeg tilmeldte mig VIPocean ved at bestille et HD videokamera af de mindre. Da jeg ikke havde hørt fra dem mht. afsendelse af velkomstgaven, bad jeg dem undersøge, hvad der var sket. en kvinde undersøgte sagen og måtte fortælle at produktet var udsolgt, MEN i modsætning til mange andre sider, gav hun mig muligheden for, at vælge mellem et af deres andre produkter. Jeg valgte derfor en lille pink iPod shuffle. Ikke lang tid efter modtog jeg min iPod og jeg bruger den dagligt.
Jeg har ikke oplevet nogle problemer med VIPocean - tværtimod.
Jeg vil anbefale det til andre, men med den note, at man selvfølgelig skal læse betingelserne GRUNDIGT igennem.
I modsætning til andres oplevelser af VIPocean her på Trustpilot, vil jeg påpege at man ikke på nogen måde forpligter sig til et fast medlemskab. Man kan altså godt få sin velkomstgave selvom man udmelder sig, fordi man berettiges til at modtage en velkomstgave, hvis man prøver deres tilbud, som er de her 14 dages gratis VIP profil - ikke deres abonnement.
husk også - at få at modtage gaven - skal man tage et foto af sit sygesikringsbevis eller en regning el. lign. så VIPocean kan verificere din adresse...
omkring SPAM!!! Hvis I har tilmeldt jer VIPocean og herefter modtager en masse spam - er dte altså jeres egen skyld. I har nemlig bare tjekket boksen "accepter" af og trykket godkend... I bør ALTID og FREMOVER læse BETINGELSERNE... For deri har jeg fra flere steder fundet ud af, at man også give følgende firmaer (så kommer en lang række firmanavne med flueben i checkboxe) lov til at sende dig tilbudsmails. Dem skal man manuelt gå ind og slå fra i betingelserne, hvis man IKKE ØNSKER TILBUDSMAILS. At I ikke har læst betingelserne grundigt nok er altså jeres eget problem. Men nu ved i det.. Så husk lige at tjekke alt en ekstra gang. Man skal nok scrolle lidt ned i betingelserne, for at finde firmanavne og checkboxes. Men de er der!
fin side.
Modtog min velkomst gave indenfor et par uger og alt har været som det skal. hurtig og effektiv kundeservice mm. Jeg har været meget tilfreds.
Super
De har en super god Kundeservice, har kun været tilfreds. Kun ++++++ herfra

spam af værste grad
Efter jeg blev tilmeldt VIPocean har det taget mig flere uger at få afmeldt mig de efterfølgende tilbudssider, man bliver meldt til.

Snyd og bedrag
Har betalt 3 x 299 uden at se velkomst pakken

Misvisende men lokkende.
Jeg bestilte en velkomstpakke indeholdende et videokamera fordi det lød som en god deal. efter bestilling får jeg så besked om at indsende adresse dokumentation, som ville tage 2-3 hverdage at godkende hvorefter min velkomstpakke blev sendt, hvilket giver et indtryk af det højst vil tage en uge eller to. dette var dog ikke tilfældet, og efter næsten en måned opsagde jeg mit medlemskab (stadig uden at have modtaget nogen velkomstpakke, eller besked om min adressedokumentation var godkendt). på trods af det betyder de så ikke vil sende velkomstpakken, da de kræver aktivt medlemskab før de sender den.
Det lugter meget af at de bevidst forsøger at trække det til over en måned, så de kan nå at forny medlemskabet (og trække 299.95kr) før de vil sende den, da de samme dag som jeg opsagde mit medlemskab (som var inden der var gået 30 dage efter oprettelsen) trak 299.95 kr fra min konto.
De endte dog med at sende den alligevel, og gik med til at tilbagebetale de 299.95kr de havde trukket hvilket jeg er glad for. det er dog stadig uacceptablet at det kan tage dem over en måned at sende sådan en velkomstpakke.

Super service!
Jeg fik min velkomstgave afsendt og leveret hurtigt, hvilket var over al forventning. Jeg har intet negativt at sige omkring denne fantastiske side :)
VIPOCEAN
Lækker og overskuelig side som indeholder masser af muligheder... jeg kan se at der er mange som siger negative ting om f.eks. deres support, hvilket jeg ikke forstår.
Jeg har fået svar på alt jeg spurgte om indenfor 24 timer hvilket er en sjældenhed :(
God side og support :)

Plattenslagere
Man skal have et aktivt abonnement for at modtage sin gave. De er 14 dage om at svare på mails så man får aldrig sin gave. Det er svindel.

Ganske tilfreds
Fik en ipod til 9 kr. det jeg ville ha, og det var det jeg fik
Det mest komiske var dog, at brevet kostede 14kr at sende for dem :-)
Agressiv
Skulle ikke blande sig så meget med mange andre tilbud

Dejligt sted
Godt sted, hvor der er alle mulige lækre arrangementer !
Meget godt
Jeg synes der var god service, og der var et godt overblik så det var til at finde rundt. Der kom også nogenlunde hurtig svar tilbage, når man sendte en mail, så det var bare iorden.
Modtog Velkomstgave
Mine erfaringer med Vipocean er tydeligvis bedre end de fleste andres. Dette skyldes nok, at jeg har læst, hvad der stod i betingelserne inden, jeg valgte at benytte mig af deres velkomsttilbud.
Jeg modtog min Ipod Shuffle efter 2 dage, så det var jeg yderst tilfreds med.
Da jeg skrev til supporten, fik jeg et hurtigt og klart svar.
Jeg blev desuden afmeldt uden problemer.
Jeg føler, at jeg er blevet behandlet godt, men deres produkt finder jeg desværre ikke interessant. Desuden er mange af brugerne på deres side gamle profiler, som ikke er slettet :)

Troværdig
Jeg har modtaget min velkomstgave efter meget kort tid, og jeg har fået svar fra support med det samme når jeg har henvendt mig.

Antwort von VIPocean
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.