Vind.dk Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

FANTASTISK. Jeg har vundet et gavekort på 5000 kr til Mountain Adventures, som er et rejsebureau, for aktive og naturinteresserede. Jeg vandt igennem Vind.dk julekalender, som har mange fine præmier... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har lige fået at vide, at jeg har vundet 2 sæt sengetøj fra Georg Jensen Damask til den nette sum af 3000,00 kr., fordi jeg med glæde deltager dagligt i Den Store Æggejagt her op mod påske. Jeg... Mehr ansehen

Kontaktinformationen

4.0

Gut

TrustScore 4 von 5

32 Bewertungen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg vandt i julekalenderen :)

Har deltaget i Julekalender og været heldig at vinde! Fin side med gratis konkurrencer og lækre præmier. Deres support var også hurtig til at besvare spørgsmål vedr. hvordan jeg modtog min præmie. Kan kun anbefale denne side, hvis man er glad for konkurrencer

17. März 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ingen svar på mine henvendelser.

To gange har jeg stillet spørgsmål til Vind.dk - som f.eks. når deres svarmuligheder ikke svarede til de facts, man kunne slå op.

24. Februar 2020

Hej Lene,

Jeg er ked af at høre du oplever problemer, men jeg har ikke modtaget en mail fra dig?
Vores mailadresse er support@vind.dk, kan du skrive til den, så skal jeg gerne svare på dine spørgsmål :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det er egentlig lidt hyggeligt

Det er egentlig lidt hyggeligt, jeg plejer aldrig at vinde noget, men det har vind.dk lavet om på. Så jeg forsætter med at deltage i deres små konkurrencer

20. Februar 2020

Antwort von Vind.dk

Tak for din anmeldelse og tillykke med den fine præmie :)

Hej Jeg har vundet 100,00 kr

Hej Jeg har vundet 100,00 kr. i et julekalender skrabelod til Østergaard urmager og guldsmed og da jeg ville indløse gevinsten manglede jeg en kode. som jeg mener ikke jeg har set. Jeg skrev til Østergaard at jeg manglede koden. De skrev tilbage at hvis den ikke er kommet som mail, må den være i mit spam filter og de ikke styre rabatkoderne men vind.dk har sendt den. Nu er det jo at de mail der kommer i spam filteret ikke blive åbnet, men bliver slette med det samme. Det er jo fint at vinde en gevinst og ikke kan indløse den. Er det en god forretningsreklame for Østergaard i Skive? Hilsen Poul Sørensen Odder

29. Dezember 2018

Hej Poul

Koden til dit gavekort er i den mail, du har fået med beskeden om at du har vundet. Det er os hos Vind.dk, der administrerer afsendelse disse gavekort, så det har Guldsmed Østergaard ikke kunnet hjælpe dig med. Hvis du skriver til mig på support@vind.dk skal jeg glædeligt hjælpe dig.

Bliver spammet med mails

Bliver spammet med mails, har prøvet at afmelde mig uden held.

22. November 2018

Hej Tonny

Det er muligt at afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på linket i bunden af alle mails, vi sender. Husker du at klikke på knappen på den side du kommer til?

Du er meget velkommen til at sende mig en mail på support@vind.dk, så skal jeg hjælpe dig :-)

Hav en dejlig dag,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har lige været så heldig at vinde et…

Har lige været så heldig at vinde et wellnessophold i Spanien for 2 personer til en værdi af 15.000 kr. Jeg troede ikke rigtigt på det. Men det var det altså rigtig nok. Lige hvad jeg trænger til efter en hård periode i mit liv. Hurtig respons fra vind.dk. Det kan være bedre!!!

16. Juli 2018

Den store Æggejagt - tænk jeg har vundet

Jeg er lykkelig for gevinsten, og synes selvfølgelig at det er fantastisk. Og så må jeg helt selv bestemme hvilket sengesæt jeg vil vælge.
Hilsen fra Anne

23. März 2018
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har været med i den årlige …

Jeg har været med i den årlige julekalender "vind.dk" i snart 20 år og i år har jeg været heldige vinder af et gavekort til Østergård Smykker. Så jo det kan svare sig at vedholdende.

Tak for Jeres gode service og skønne julekalender.

3. Januar 2018

Meget fin service

Meget fin service, glæder mig til min gevinst kommer.
Jeg blev meget overrasket. Deltager sjældent og vinder aldrig. Då tak og Rigtig Glædelig Jul

22. Dezember 2017

Antwort von Vind.dk

Tillykke med gavekortet på 3.000 kr til POWER. Og selv tak for den fine anmeldelse!

Rigtig glædelig jul og godt nytår! :)

Vind.dk kan anbefales

Jeg har været så heldig at vinde en Braun Juicer samt et års forbrug af VitaePro. På Vind.dk julekalender, som kan anbefales at deltage i

14. Dezember 2017

Antwort von Vind.dk

Tak for de pæne ord, Bente - og igen tillykke med præmien :)

Glædelig jul!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mage til fup har jeg aldrig opdaget

Mage til fup har jeg aldrig opdaget. Har i dag skrabet mig til 100 kr. og fået mail at man skal købe for minimum 799 kr. Så for at få gevinsten skal man give 699 kr. Har lige skrevet sammen med 10-4.dk og de mener heller ikke det er en gevinst men en rabat. Jeg sidder i en bestyrelse der afholder bankospil og har GEVINSTER mellem 100kr- 1000kr. Når de vinder en gevinst kræver vi ikke 7 gange beløbet som de vinder for at de kan få gevinsten. ????????

14. Dezember 2017

Hej Jørgen,

Jeg er meget ked af, at du ikke er glad for dine skrabe 'gevinst'. Jeg vil skynde mig at sige, at det jo blot en ekstra mulighed vi giver dig som deltager i vores julekalender.
Det er jo alt sammen heæt gratis og vi gør vores bedste for at have noget at give ud til deltagerne, sådan det er ekstra sjovt at være med.

Glædelig jul fra os på Vind.dk :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vind.dk kan varmt anbefales..

Vind.dk kan varmt anbefales..
... at følge, og deltage i. Masser af gode præmier, som man faktisk vinder en gang imellem.

13. Dezember 2017

Hej Ruth,

Tusind tak for de 5 stjerner, dem er vi glade for! :)

Tillykke med rejsegavekortet, vi håber du finder en dejlig ferie.

Glædelig jul!

FANTASTISK!!!!

Jeg vandt igennem Vind.dk julekalender, som har mange fine præmier. Glæder mig til at bruge gavekortet. Tusind tak for den flotte julekalender. M.V.H Birthe Berg

8. Dezember 2017

Hej Birthe,

Dét var så lidt - det er os, der takker for din deltagelse. de pæne ord og de 5 stjerner :)

God ferie og glædelig jul!

Vind.dk

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr