Vi er grønne - Din grønne kontorforsyning Bewertungen

TrustScore 2 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg bestilte et par ting hvor jeg skulle bruge en faktura til mit regnskab. Efter talrige opkald og mail har jeg endnu aldrig hørt tilbage fra virksomheden, og dette må betegnes som værende vi... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg bestilte tebreve og bekræftelse på , at ordren var modtaget. På hjemmesiden står der. Levering i løbet af 1 -2 dage. Ringede til firmaet efter 14 dage. Ingen svarede i telefonen. Skrev mail et... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte et whiteboard og diverse småting til kontoret i sidste uge. Varerne kom hurtigere end lovet og der fulgte ekstra gaver med i form af bolcher og chokolade. Før bestillingen havde jeg no... Mehr ansehen

1. Fachhandel für Bürobedarf

Über Vi er grønne - Din grønne kontorforsyning

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Bestil billige kontorartikler og inventar, med fokus på miljøet, og få dem leveret en enkelt arbejdsdag efter bestilling. Der er alt fra kaffe, whiteboards og slik og bolcher, til papir, blæk og diverse skriveredskaber - Alt sammen til skarpe priser, god service og hurtig levering!

Og hvis du ikke kan finde det du leder efter, så bare skriv en mail eller ring til vores personlige kundeservice, så finder vi det for dig, og sparer dig for både tid og penge.

Mangelhaft

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Uprofessionelt

Jeg fik leveret forkerte varer. Kunne ikke få fat i firmaet som ikke undskyldte men sagde, at de var midt i en "indkøringsperiode". Fik efter meget lang tid de rigtige varer. Selv om jeg havde betalt med kort da jeg bestilte mine varer sendte firmaet efterfølgende flere rykkere med trusler om inkasso. De sendte sågar en rykker på nogle helt andre varer. Eneste "undskyldning " var en lovning på 10% rabat på næste køb. Jeg handler der aldrig igen.

16. Dezember 2015
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vanvittig dårlig oplevelse. Ingen varelevering og ingen svar på mails

Jeg bestilte 4 stk. mus som var på lager iht. hjemmesiden den 9/6 og fik med det samme en ordrebekræftelse.
Nu den 1/7 har jeg stadig intet modtaget, og de mails jeg har skrevet til firmaet besvares ikke.
Det ser lidt ud til at firmaet tidligere har fungeret fint nok, men at det på det seneste er gået helt i stå.
Lad være med at handle med dem, medmindre du synes det er dejligt at blive dårligt behandlet og ikke modtage det bestilte.
Man aner jo ikke om de pludselig leverer, så man kan ikke blot bestille et andet sted, når det er firmakøb = ingen returret.
Mvh
John

1. Juli 2015

elendig service

De overholder ikke levering tidspunkt samt ikke svare på mail når der spørges til status på ordre. Virkelig dårlig stil.

24. März 2015

Umulig service

Vi havde bestilt nogle kontorartikler, og efter et stykke tid kom nogen af dem.
Efter ca 6 måneder blev der pludselig trukket penge på kortet. VI forsøgte forgæves at få fat i firmaet for at se kontoudtog ect, men intet skete til trods for mails og opringninger
Vi forsøgte at få betalingen stoppet, og det lykkedes sjovt nok bankdamen at få kontakt, og hun fik at vide at de havde sendt de ting der var i restordre, de dukkede sjovt nok bare aldrig op
I skrivende stund har vi endnu ikke fået kontakt . ØV . Det er i hvert fald ikke et firma vi vil anbefale nogen at handle i! 0 stjerner.

30. Juli 2014
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ingen service, ingen levering.

Ringede til firmaet efter 14 dage. Ingen svarede i telefonen. Skrev mail et par dage senere. Intet svar. Aflyste ordren efter 16 dage og fik så et kort svar.
Utroligt.
Linda Holm

2. Juni 2014
Vi er grønne - Din grønne kontorforsyning-Logo

Antwort von Vi er grønne - Din grønne kontorforsyning

Hej Linda,

Først og fremmest, beklager vi selvfølgelig den lange svartid. Det er bestemt ikke acceptabelt fra vores side, og vi har ganske enkelt været for uopmærksomme.

Da din ordre blev bestilt, var det desværre kort efter at varen var blevet udsolgt, og det fik vi ikke fulgt op på i tiden. Vi burde naturligvis have fulgt op og tjekket om den var sendt af sted, og derefter skyndt os at finde en erstatning eller informere dig om situationen. Det fik vi ikke gjort, og det er vi rigtig kede af. Nu har vi lært, og vil gøre alt hvad vi kan for at det aldrig sker igen, og for at der bliver svaret prompte på alle henvendelser.

Skulle du alligevel - på et senere tidspunkt - få behov for nogle af de varer vi har på vores webshop, må du meget gerne henvende dig til os først og henvise til dette forløb, så sørger vi for at der bliver givet 10 % rabat på din ordre, som undskyldning for forløbet.

Vi håber ikke det har voldt alt for meget besvær, og ønsker dig en herlig dag.

De Bedste Hilsner,
Rune Jensen, viergroenne.dk

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Langsom kommunikation/behandling

Bestilte 3 whiteboards hvor det tog flere måneder inden leveringen var komplet. Bl.a. pga. et stk. som var defekt som skulle returneres osv. Det tager tid, men i sidste ende har jeg dog fået det jeg bestilte. Skal dog siges at jeg tidligere har bestilt her uden problemer.

12. November 2013

Elendigt "firma"

Transportgruppen har været ude med et whiteboard, mens jeg har været på arbejde, her er der ikke noget med leveringstidspunkt, andre der levere ud såsom fedex eller Nemlig.com ringer til dig før de kommer ud til dig, eller oplyser et timeinterval hvor du skal være hjemme, hos Transportgruppen er der intet kommunikation. Eftersom jeg har bedt Rune sende leveringen igen til anden adresse har jeg ingen respons fra Rune fået efter 10 dage, elendig kundeservice, har nu skrevet 3-4 mails uden svar og jeg har stadig ikke modtaget noget whiteboard, telefon nr. samt dørkode til at komme ind af døren er blevet oplyst så der er ingen undskyldninger for det ikke skulle blive leveret.

Her handler jeg aldrig igen.

15. September 2013

Whiteboard.

Hej Viergroenne,

Vi vil gerne få at vide hvornår i kommer og henter whiteboard med defekt i. ELLER må vi beholde det?

14. Juli 2013
Vi er grønne - Din grønne kontorforsyning-Logo

Antwort von Vi er grønne - Din grønne kontorforsyning

Hej Pailius.

Tak for henvendelsen. Vi er glade for at du har modtaget whiteboardet, og du må gerne beholder det du fik først, som en gave fra os p.g.a. forsinkelsen.

Rigtig god sommer! :-)

De Bedste Hilsner,
Rune Jensen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering og lige efter bestillingen

Efter en del tid med at søge på nettet, besluttede vi at købe whiteboard og tilbehør hos Vi er grønne. Vi følte vi fik mest for pengene her. To dage senere kunne vi gå i gang med at bruge vores nye whiteboard. Nemt og hurtigt!

3. Juni 2013

Vare ikke modtaget

Jeg købte et whiteboard af mærket Nobo da der på hjemmesiden stod at det var på lager. Jeg betalte for varen via dankort og fik kort efter en bekræftelse på e-mail. Efter et par dage har jeg stadig ikke modtaget min vare, men får en mail fra Rune Jensen på adressen rune@viergroenne.dk hvor han spørger om jeg er tilfreds med mine varer. Jeg svarer at jeg endnu ikke har modtaget den, samt at jeg heller ingen leveringstid, track & tracke nr. eller lignende modtaget. Denne mail får jeg aldrig svar på. Et par dage senere ringer jeg til siden, hvor jeg venligt får af vide at mit Whiteboard vil blive leveret samme dag. Jeg ringer til siden 3 - 4 gange, og hver gang får jeg samme besked. Desuden har jeg nu skrevet til Rune at jeg gerne vil have pengene tilbage, da jeg har opgivet at modtage varen.
Cirka 3 uger senere er mit whiteboard stadig ikke kommet, og jeg har endnu ikke modtaget mine penge retur. Desuden har jeg stadig ikke modtaget et nummer på min pakke, som firmaet påstår skulle være afsendt for længst.

28. Mai 2013

Godt, hurtigt og effektivt

Fik en vare med en lille skade på og der gik ikke mere end to mails før jeg fik opslået forskellige muligheder for udbedring af skaden eller kompensation! Sådan skal det gøres!

17. April 2013
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God pris og hurtig levering

Jeg bestilte fra Vi er grønne da jeg fandt de bedste priser på de varer, jeg ville have, og derudover er konceptet jo godt :) Varerne blev leveret kort efter, så jeg kan kun være glad og tilfreds :)

14. März 2013

Fantastisk service!

Bestilte en whiteboardpakke fra Viergroenne. Kom endda til, at købe den forkerte (red. 30 x 50, for stor), det var intet problem, jeg skrev til Viergroenne samme aften og havde et svar morgene efter, at det var rettet og de havde sendt den pakke jeg oprindelig gerne ville have.

Det eneste der var en kende forvirrende, og som ikke fremgik af bestillingen var at Whiteboardpakken blev leveret af to forskellige fragtmænd. Jeg arbejdede hjemme den mandag, det blev leveret, kl 11. kom makers, viskere og alt tilbehør men intet whiteboard. Det kom senere på eftermiddagen med fragtmand.

I kan trygt købe hos Viergroenne!

14. Februar 2013
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr