Ungarbejde.dk Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det er let og nemt at få en annonce live på systemet. Ofte er den så effektiv at vi lukker annoncen igen inden for den første uge da vi modtager så mange ansøgninger fra gode unge mennesker. Ole er... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Ungarbejde.dk's side er ganske udemærket, Men den er dog ikke prængende, den er desværre ret forvirrende og ældrende til tider. De kunne godt have styr på en smule mere end der er på nuværende tidspun... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Stellenvermittlung
  2. Suchmaschinenunternehmen

Vom Unternehmen geschrieben

På Ungarbejde.dk kan unge studerende søge arbejde som f.eks.: Fritidsjob, studiejob, deltidsjob, elevplads og pratik- og læreplads, samt job til sabbatåret. Ungarbejde.dk har været online i mere end 15 år og er Danmark's største jobportal for unge og studerende

4.2

Gut

TrustScore 4 von 5

32 Bewertungen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Din nye ungarbejder finder du her

Ole er fantastisk til at hjælpe og er super hurtig til at få sat annoncer op og ændre i vores virksomhed præsentation.

12. Februar 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Jobs i nærheden.

Jeg kunne ikke se så mange jobs / eller i nærheden af hvor jeg bor.
Men det ser ud som om det er fyldt med jobs.

20. März 2024

Antwort von Ungarbejde.dk

Hej Sune, tak for din feedback. Du har ret, du finder flere 1000 jobopslag på Ungarbejde.dk, men i sagens natur kan vi ikke have et job til alle, uanset hvor de jobsøgende bor, selvom vi gør alt, hvad vi kan.

Vi håber derfor du har bedre held næste gang, og vil genoverveje antallet af stjerner ud fra, om vi er: En god jobportal for unge og studerende, eller om det kan forventes, at vi har jobopslag til alle.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har tidligere benyttet mig af…

Jeg har tidligere benyttet mig af Ungarbejde til at finde jobs. Det er en super brugervenlig platform, der hjalp mig med at finde et arbejde som jeg var glad for.

Kun rosene ord herfra!

24. November 2022

Jobsøgning

Ole er skarp og fanger de unges interesse under et foredrag.

18. November 2022

Antwort von Ungarbejde.dk

Tak for invitationen. Det var en stor fornøjelse at inspirere de 200 elever til søge læreplads og få en rigtig god start på deres arbejdsliv.

Hurtig respons tid!

Hos ungarbejder.dk er der altid hurtig respons, på henvendelser. Hastigheden er et keypoint, når det handler om at finde en ny kandidat. Derudover er det fantastisk at have en platform som er henvendt til netop de kandidater vi står og mangler.

7. Juli 2020
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Umuligt at slippe fra spam

Jeg har nu utallige gange trykket på deres "frameld nyhedsbrev" knap i bunden af deres nyhedsmail, og skrevet til dem flere gange. Lige meget hjælper det, de sender mig stadig deres crap på mail. Utrolig irriterende!

Update:
Folkene bag hjemmesiden har nu skrevet til mig at de har fikset problemet efter en større undersøgelse af deres system. Jeg ændrer min anmeldelse fra 1 til 3 stjerner forudsat at jeg selvfølgelig ikke fremover modtager mere uønsket post.

1. November 2013

Hej Frederik,

Tak for din ærlige mening.

Vi har skrevet til dig tidligere i dag, at vi sætter en programmør til at tjekke, så vi gør alt, hvad der er muligt for at hjælpe dig.

Ha´ en rigtig god dag

Ole, Ungarbejde.dk

Effektivitet

Ungarbejde er helt klart mit foretrukne sted. Gang på gang udviser de god kunderservice, og deres hjemmeside er nem og overskuelig. Kan klart anbefale det til andre!!!!!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bedste job-database til unge!

Ungarbejde.dk er uden tvivl den bedste job-database for unge mennesker. Der findes ikke en så nem og overskuelig database med så mange jobmuligheder!

Jeg har rekrutteret ungarbejdere via hjemmesiden med stor succes.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kun ét sted du finder jobs til unge

Ungarbejde har den bedste platform til unge, når det kommer til jobs. Punktum. Jeg har brugt ungarbejde til at komme i kontakt med unge til fx rengøringsjobs på mit kontor, og jeg har været overvældet over mængden af gode ansøgere. Super effektivt!

Pisse godt

Det er super nemt at bruge, og det er lækkert at alle jobs til os unge er samlet et sted, for synes hurtigt det kan blive mega uoverskueligt, hvis man får vist alle de jobs, som overhovedet ikke passer til mine kriterier.

Altid noget at hente

Vi står tit og skal bruge en ungarbejder i én eller anden grad hos Brokerprint - og her kan vi altid finde noget og få hjælp af teamet bag Ungarbejde.dk, som altid arbejder for dig, som var du den vigtigste kunde :)

Bedste anbefalinger herfra!!

Nemt og overskueligt.

Jeg har både i mit nuværende og i mit tidligere job brugt ungarbejde til deltidsrekruttering.
Der har været meget feedback fra ansøgere.

Det giver et nemt overblik og er nemt at administrere. Jeg kan kun give en stor anbefaling.

8. Juni 2012

Okay.

En fornuftig hjemmeside med masser af jobtilbud.Til trods for at hjemmesiden er egent til unge mellen 13-25, oplever jeg tit at der bliver tilbudt flest jobs til unge mellem 13-18 år. Det skal man lige være opmærksom på.

19. Mai 2012

Fantastisk!

Jeg har brugt ungarbejde.dk mange gange og er fuldt ud tilfreds! Har fundet nogle fede jobs, som jeg aldrig ville kunne have fundet uden Deres hjælp.

1. Februar 2012

Muslum Osman

hjemmesiden er genialt og virker perfekt til dem der vil arbejde og vil have job ;)

3. August 2011
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr