Altid blød, varm og superlækker kvalitet, der holder. Har været kunde i ca. 4 år, og købt både yak, cashmere og kameluld. Fin information på hjemmesiden om hvert produkt, garnets kvaliteter, oprin... Mehr ansehen
Jeg er utrolig glad for mine køb fra Undarmaa Cashmere. Kvaliteten på cashmere er virkelig høj blødt, luksuriøst og holder formen flot. Derudover er servicen helt i top, og Undra er så sød og hjælpso... Mehr ansehen
Undarmaa.com sælger halstørklæder, strømper og plaider m.m. i mongolsk cashmere / kashmir, yak og kameluld. Vi importerer direkte og har en tæt dialog med producenterne i Mongoliet om kvalitet og miljø.
Carl Møllers Allé 33, 2860, Søborg, Dänemark
- 22437433
- undra@undarmaa.com
- www.undarmaa.com
Bittet Kunden um Bewertungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Lækre produkter og hurtig ekspedition
Super kvalitet i yak, cashmere og kameluld
Altid blød, varm og superlækker kvalitet, der holder.
Har været kunde i ca. 4 år, og købt både yak, cashmere og kameluld. Fin information på hjemmesiden om hvert produkt, garnets kvaliteter, oprindelse og produktion, og om Undarmaas egen familiehistorie og nomadelivet Mongoliet.
Hyggeligt showroom hvor alle varerne er repræsenteret, kan ses og prøves i rolige rammer og uden forpligtelse. Åbningsdage ses på hjemmesiden, men det er også nemt og fleksibelt at lave en aftale om at besøge på andre dage, og
henvendelser besvares altid hurtigt.
Fantastisk kvalitet og god…
Fantastisk kvalitet og god kundeservice.
Har en trøje og et tørklæde i cashmere, super kvalitet, god finish og lækre farver. Ombytning til anden størrelse blev fikset på et døgn og responsen er hurtig og imødekommende.
Fantastiske varer og hurtig levering…
Fantastiske varer og hurtig levering til gode priser. Alt er godt 🫶🏼
Dejligt blødt materiale
Dejligt blødt materiale, dejligt yakuldhalstørklæde og gode håndledsvarmere jeg har købt, men cashmerebukserne er ikke så gode som dem jeg købte for 4 årsiden, desværre. De er vævet/strikket med en slgs rib, som gør at de udvider sig når man bruger dem, så de ser for store ud.

Antwort von Undarmaa
Lynhurtig afsendelse.
Lynhurtig afsendelse.
Meget lækre produkter, der lever helt op til min forventning. Tak for det.
Endnu en god oplevelse
Endnu en god oplevelse, super kvalitet og yderst rimelige priser. Jeg kommer gerne igen
Dejlig materialekvalitet til gode priser
Super kvalitet
Super kvalitet, har købt både tæppe, poncho og halstørklæde også til gaver
Flot service - flot produkt.
Hurtig ekspedition. Fantastisk service. Jeg måtte returnere varen, da farven ikke var helt som jeg havde håbet på. Ingen sure miner - kun behagelig og hurtig respons. Pengene var retur så hurtigt det kunne lade sig gøre.