Trenden.dk - Diodebelysning Bewertungen

TrustScore 4 von 5

1. Geschenkeladen

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

www.trenden.dk - Diodebelysning, har et kæmpe udvalg af LED Belysning. SPAR 80-90% på strømmen ved at skifte til LED belysning, vi har Danmarks største udvalg i belysning med dioder, det være sig dæmpbare LED pærer med forskellige fatninger, LED lysbånd, kraftige LED Lygter etc. etc.

4.1

Gut

TrustScore 4 von 5

13 Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Altid godt

Jeg har handlet hos Trenden i en håndfuld år, og det går altid godt. Varerne kommer som aftalt og til tiden, og hvis der er noget galt, bliver det håndteret hurtigt og professionelt. Og så har Brian et ret cool show room, hvor man kan se forskellene på de enkelte LED'er. Kan klart anbefales :)

25. März 2016
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

DÅRLIG SERVICE

Købte et produkt, som viste sig at være defekt, og fik enormt dårlig behandling ved telefonisk henvendelse !

17. Dezember 2014
Trenden.dk - Diodebelysning-Logo

Antwort von Trenden.dk - Diodebelysning

Hej Jeppe
Vi er kede af, at du føler du fik så dårlig behandling.
Det eneste vi bad dig om, var at returnere det defekte produkt, så ville vi sende dig et andet.
Vi skal have produktet retur, for at erstatte det, men det var du desværre ikke villig til.
Vores tilbud om ombytning står stadig ved magt. Du kan blot returnere det defekte.

Brian Christensen
Trenden.dk

Super LED-belysning.

Total god service, og hurtig levering. (Leveret dagen efter, det er bestilt.) LED-Pærerne holder hvad de lover, reducerer strømforbruget til belysning med 90 %. Hvor jeg før betalte 100 kr. for lys, betaler jeg nu kun 10 kr. for samme :-)

11. Dezember 2014
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super betjening og hurtig levering

Jeg bestilte "fem minutter i tolv" og skrev i bemærkning om den kunne leveres næste dag, da det var en gave. Det lovede de og det holdt de også.
Jeg vil varmt anbefale Trenden.dk som indkøbs sted.

6. November 2013
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En fagmand der ved hvad han sælger.

Havde endnu en ret god oplevelse med Trenden.dk

Skulle bruge LED-ruller, og specifikke dæmpere med, timinger, color timings etc.

Inderhaveren af sitet, ved hvad han snakker om, og går gerne dybt ind i en samtale om han's enkelte varer. Med detaljer, el-specifikationer, opsætninger samt beregninger af belastninger m.m.
Han satte en konstruktion sammen, og ringede tilbage med specifikke dataer som jeg manglede svar på, før jeg ville kaste et par tusind efter et køb.

Havde mine varer dagen efter køb via online salg på websitet.

23. Mai 2012

God butik.

Jeg købte en 460 lumens led lommelygte, og fik den dagen efter. Og selv om den var lidt dyr så er den det vær. Det er en rigtig god lommelygte både med hensyn til kvaliteten og lysstyrken, og så var den pakket fint ind så der ikke kunne ske noget med den.

24. Mai 2011

Gode billige lommelygter

Jeg har købt lommelygter et par gange hos trenden.dk. Begge gange forløb alt som forventet, jeg fik mine lygter inden for et par dage med posten, alt var pakket forsvarligt ind, og kvaliteten af mine vare var i orden. Jeg vil ihvertfald vende tilbage til Trenden, hvis jeg skulle mangle en lygte en anden gang.

23. Juni 2010
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God og uddybende, et godt køb

Havde fornøjelsen af at købe div. halogen pærer, som skulle bruges i stuen.
Det var ikke blot en 'standard' halogen, men havde et lille projekt, med forskellige "temperaturer", på disse lamper....
- en skulle belyse et billede, og krævede det rigtige lys med den rigtige spredning m.m.

Kontaktede Trenden, og snakkede vist med ejeren selv...
Han havde en umådelig ro i stemmen, og meget entusiastisk omkring hvad han snakkede om...Han vidste nøjagtig, hvad jeg ville have....
Og vi aftalte at afprøve tre forskellige typer....

Har siden købt lidt lys til julen, og autopærer til bilen, som alt sammen er kommet til tiden.... med god indpakning, uden "bump" eller mærkelig forseendelser.....

Fortsæt den gode stil....

26. August 2009
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr