Transportgruppen A/S

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

- Leverede eftm.-til-morgen - Bragte pakken helt ind - Pakken og indhold i perfekt stand (i modsætn. til hvad andre har præsteret). Måske ikke den sværeste opgave, men blev også løst, så det ikk... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har købt en helt speciel blyantspidser til min far og den blevet leveret tørt og sikkert på hans adresse og på det lovede tidspunkt imens han var på arbejde.

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

FRAGT NR. 07310486, 15/4-15

Der står højt og tydeligt på fragtbrevet at vognmanden skulle ringe til mig før han kom. Der står også højt og tydeligt at mine varer fra Plantetorvet skulle sættes in i min have da jeg er en ældre handicappet dame på snart de 75 år.Intet af dette skete selvom jeg havde en skriftlig aftale med Plantetorvet.Jeg prøvede at give ham min nøgle til låst port men han ignoredede mig fuldstændigt. I stedet satte han mine tunge varer foran min låste gadedør, tog et billede og kørte videre. Det er simpelthen såååå uforskammet at han burde få en påtale for sin opførsel. Er det analfabeter der kører for jer som enten ikke kan eller rettere ikke vil forstå DANSK. Her måtte jeg så ulejlige en anden ældre person som slæbte det op af trappen og ind i min rene stue. I skulle skamme jer. !!!!!

21. April 2015
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mangler stadig min ordre

Har nu for tredje gang fået at vide at vognmanden vil ringe mig op og komme forbi med mine varer, uden der er sket det mindste. Ellos som jeg har bestilt via kan ellers se at Transportgruppen har modtaget mine borde for 12 dage siden. Tænk ikke at have højere standarder i sin forretning

19. Dezember 2013
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Simpelthen for ringe

Jeg har Søndag d. 2/12-12 bestilt en Handy sweep 600TG NEW igennem Agrotek. Fået bekræftigelse på at varen er afsendt d. 3/12-12 og vil blive leveret inden for 1-2 dage med Transportgruppen.

Torsdag var maskinen ikke dukket op og jeg rykkede for den igennem Agrotek. De vendte tilbage og fortalte at Transportgruppen ikke kunne redegøre for hvor min maskine var henne. Agrotek bestiller en ny til mig samme dag og lover mig den bliver leveret idag Fredag d. 7/12-12.

Kl. 14 idag er maskinen ikke dukket op og jeg rykker for den igen. De kontakter Transportgruppen som siger at deres track&trace system ikke virker. Så jeg kan kun væbne mig med tålmodighed og håbe at den en dag dukker op.

De har lovet masser af sne på Søndag, så jeg skal nok ud og skovle sne med min store højresidig diskusprolaps, det bliver spændende (NOT).

Idag er det så Søndag og her er helt hvidt, så i bliver lige nedgraderet til 1 stjerne da jeg stadig ikke har modtaget min fejemaskine som jeg bestilte for nøjagtigt 1 uge siden.

7. Dezember 2012

Både og

Hurtig levering. Intakt pakke. MEN chaufføren havde ikke fulgt anvisningen om levering - skulle være i garagen eller kælderskakt (da vi vidste at der ikke var nogen hjemme på leveringstidspunktet), men min pakke stod foran hovedtrappen, hvor der er frit udsyn fra vejen (den signalerede både "kom og tag mig" og "her er ingen hjemme")! Heldigvis blev den ikke stjålet og det regnede ikke inden jeg kom hjem. Jeg var ikke helt tilfreds.

14. Mai 2012
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

hurtig og perfekt

hurtig lev dag til dag
det var stillet i garagen da jeg ikke var hjemme
det havde jeg fået skrevet på fragtbrevet
alt var ok mange tak

27. April 2012
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Hurtig levering, men besværligt, hvis man ikke er hjemme til at tage imod pakken.

Kunne ikke være mere enig med Simon_Schou. Nok er de hurtige til at levere. Ikke noget der. Men når man ikke er hjemme. Er det altså ikke så fedt, at man ikke bare kan hente pakken om eftermiddagen i nærheden, som man kan med mange andre transportselskaber. Så kan man først få den næste dag eller køre langt efter den. Det er ikke fordi næste dag er lang tid at vente. Men det er alligevel dobbelt så lang leveringstid som ellers.

23. April 2012

Flot

Meget hurtig levering - fra Horsens til Roskilde på godt et døgn - samme gode service ved efterlevering. Meget venlig levering.

24. März 2012
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Hurtig

Hurtig levering. Dog er det en god ide at læse hvis kunden beder om at den sættes i skur eller legehus. Det er ikke så smart at sætte den ude i det fri. Jeg tror selvfølgelig på at dette følges ved næste levering.

7. März 2012
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Intet at udsætte på service

- Leverede eftm.-til-morgen
- Bragte pakken helt ind
- Pakken og indhold i perfekt stand (i modsætn. til hvad andre har præsteret).
Måske ikke den sværeste opgave, men blev også løst, så det ikke kan gøres bedre.

23. Mai 2011

Næsten OK

Leveringen var hurtig og effektiv, eneste problem var at kassen var våd i bunden, som om den havde stået i en vandpytte. Heldigvis kunne indholdet tåle vand, men hvad med næste gang?

17. Mai 2011
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Mangel på overblik

Der er ikke styr på noget som helst, har i løbet af 4 måneder fået sendt 4 paller med Transportgruppen.

1. Palle bliver meldt forsvundet efter at have ventet i næsten en uge på Pallen fra Transportgruppen (Dukkede heldigvis op efter weekenden)

2. Palle kom frem kort tid efter bestilling dog på min private adresse og ikke firma adressen som der var noteret fra leverandøren. det er så hvad det er men pallen blev stillet uden modtager kvittering.

3. Palle kom 1 dag senere frem. (Heldigvis havde jeg ikke kunder der rykkede efter de varer.)

4. Palle blev modtaget hos transportgruppen i Ikast og dagen efter hvor den skulle være leveret hos mig, melder de den forsvundet da de ikke kan finde den.

Så har absolut ikke gode erfaringer med Transportgruppen

13. April 2011

So funktioniert Trustpilot

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr