Tellio Bewertungen

TrustScore 2.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

altså er voip kunde siden musimi.dk, -tellio har bragt mere orden under voip hjelmen, som et selvstændigt voip telefoni selskab i Skandinavien; fik aldrig lyst til nogle færdige voip pakker fra f. eks... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det lyder måske mærkeligt at give topkarakter til et firma man netop har opsagt sit abonnement hos, men Tellio er bare god service! Det tog tyve minutter fra jeg opsiger pr. mail, til jeg har en bekr... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Står desparat og skal bruge deres hjælp, efter at have snakket med dem én gange om fredagen, hvor jeg blev sat på hold og derefter forsvandt "supportmedarbejderen". Nu har jeg prøvet at komme igennem... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Telefongesellschaft

Vom Unternehmen geschrieben

Bredbåndstelefoni fra Tellio. Billig telefoni. Ring gratis til fastnet i Danmark og store dele af verden. Tellio bredbåndstelefoni - nemt at få - nemt at bruge!

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

1 Bewertung in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Lad være

Kan ikke anbefales. Blev kunde den 14.03.2022 til den 31.10.2025. Den 25.09.2025 fejlmelder jeg telefonen da man ikke kan ringe ud. Den 01.10.2025 opsiges abonnementet da intet er sket trods gentagne rykkere. I stedet for at acceptere at flytte mit nummer med det samme - skulle vi så undvære at kunne ringe ud. Det er en erhvervs telefon.......

1. Oktober 2025
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Nem opsigelse

Jeg har været kunde i over 10 år. Da jeg ikke har brugt det i over 8 år har jeg netop opsagt mit abonnement. Opsigelsen er gået fint og de var hurtige til at svare tilbage. Det har de været hver gang, bortset fra en gang, hvor der var sket en fejl i deres system.

18. August 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

svært at få for meget indbetalt afgift retur.

jeg opsagde et abonnement til ophør pr 6.juni. Jeg ringede og sagde at der ikke var grund til at betale hele afgiften for juni men ønskede en slutafregning. Det kunne jeg ikke få. Efter d. 6.juni skrev og bad om en refusion afg formeget indbetalt afgift.
I dag har jeg rykket for beløbet.

5. Juli 2023

Svindler firma. Pas på

Jeg har præcis samme oplevelse som Gönül Pastanesi Yemek.
Flere år efter et abonnement er lukket. modtager jeg pludselig et brev fra SVEA inkasso,(åbenbart de eneste der kan finde min adresse) om at jeg skylder Telio.
Et abonnement der pludselig efter 2 år pludselig er startet op igen.
Efter jeg gjorde indsigelse i 2020 prøver, inkassofirmaet SVEA nu igen.
---
Tak for svar. Du skriver jeg har haft ringet/brugt abonnementet efter den sidste betaling i 2019.. Jeg kontaktede jer i maj 2017 da mit abonnement skulle lukkes.. Så håber ikke i har trukket penge i april 2019. Da det forbrug i mener jeg har brugt, først skulle være startet december 2019..
Jeg har fuld forståelse for det er svært at kontakte mig når nu mit tlf nummer blev opsagt 2017..
(Svea skal ikke lave normal procedure mht rykker. i skal fjerne mig fra registreringen, når der er indsigelse. Hvilket i åbenbart heller ikke efterkommer.

1. Februar 2023

Hej Thim Petersen

Der er ikke så mange lighedspunkter mellem din sag og Gönül Pastanesi Yemek pånær, at I havde samme abonnementstype, Tellio Zero.
Din sag er, at du havde Tellio Zero og vi modtog din sidste indbetaling 11. april 2019. Derefter har du forbrug, men vi modtager ikke betaling på de efterfølgende 4 faktura. Vi kan ikke komme i kontakt med dig, vi lukker abonnementet og din sag overgår til ekstern inkasso ved Svea Inkasso. Så det er ikke startet op igen, det er en normal rykkerprocedure.

Vi håber, at det besvarede dine spørgsmål og ellers er du velkommen til at kontakte os på kundeservice@tellio.dk eller 70807025.

Mvh

Fin service

Telefonen og appen i mobilen fungerer super.
Herudover har de en god og imødekommende kundeservice.
Jeg har været tilfreds kunde i mange år.

13. Oktober 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De er virkelig nogen fusker

De er virkelig nogen fusker, jeg modtager en regning 3 år efter mit abonnement er frysset og regning på noget samtale for nylig selv om jeg er flyttet fra adressen 3år siden og udstyret er ikke sluttet til.

15. August 2022

Hej Gönül Pastanesi Yemek

Sagen er, at dit Tellio Zero abonnement har været gratis i mange år, men at vi i slutningen af september 2021 varsler på mail og faktura, at det kommer til at koste 10 kr./md. fremover. Vi får ingen reaktion fra dig og dit abonnementet fortsætter.
Samtalerne som er listet på din faktura er ikke fra i år, men fra da udstyret var aktivt på adressen med dine seneste opkald.

Mvh

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

The worst customer service ever

The worst customer service ever. You have to wait for hours and no one answers the phone. It has been a week now I am trying to cancel my abonement and no answer. I sent an email and no answer. Frustrating service.

16. Februar 2022

Hi Nadia,

Thank you for your review of our service.

It is correct that we in this week have had a long waiting time on our phone queue due to implementing a new invoicing system. Which we apologies for.

However it is not correct, that we don't answer the calls if you type in your phone no for recall or hang on.
Also we can se, that your mail has been in our mail queue system for 24 hours now, so its too high expectations for an answer yet. As stated in the auto mail respond, your should max have a reply time for 2-3 days.

Further more your cancellation of your subscription will have effect at the time of arrival of your initiated mail.

Best regards,

So funktioniert Trustpilot

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr