Vildledende billede. Tror man bestiller en pose med 5 stk, men der leveres kun ét styk.
Jeg bestilte et armbåndsur(Paul Hewitt) til en rigtig god pris. Jeg fik også uret hurtigt og i bestilt stand. Jeg havde desværre behov for at afkorte lænken - i kassen stod at der skulle medfølge... Mehr ansehen
Jeg skulle returnere en vare og bytte den til en ny. Jeg fik ingen information, ingen bekræftelse på at det var modtaget eller at en ny ville blive sendt og hele processen tog over 3 uger. Kun når jeg... Mehr ansehen
Elendig returordning!! Oprettede retursag for ombytning, og sendte til en forkert oplyst adresse ! Nu ligger pakken på 14. dag på et postcenter. Har rykket flere gange, der sker intet!
Über Superstar.dk
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
14 dages fuld returret
Når du handler hos Superstar.dk, har du altid 14 dage til at bestemme dig for, om varen lever op til dine forventninger. Hvis du vil have pengene retur eller vil ombytte til en anden vare, kan dette gøres nemt og uden nogen former for skjulte gebyrer, så længe du returnerer varen i væsentlig samme stand og mængde som da du modtog den.Dag til dag-levering
Hvis varen er på lager ved bestilling, har du den dagen efter, så længe din bestilling er lagt inden kl. 15.00, og den efterfølgende dag er en hverdag. Du kan se aktuel lagerstatus ved at klikke dig ind på den enkelte vare.
Autoriseret forhandler
Superstar.dk er utvalgt som officiel forhandler af alle vores mærker.
Minimum to års garanti
Superstar.dk tilbyder altid to års garanti på alle varer. Du kan se hvor lang tid garantien gælder for en specifik vare, ved at klikke dig ind på varen.
Gratis fragt på alle ordrer
Uanset hvor lidt eller meget du bestiller, er fragten altid på vores regning.
Om virksomheden
Med mere end 6 år på bagen er Superstar.dk efterhånden en af de ældste online forhandlere med salg af ure på nettet. Butikken er kendetegnet for kvalitetsmærker og det brede udvalg. I dag forhandler virksomheden en lang række mærker, der spænder vidt over herreure, dameure og børneure til avancerede ure til dykning, sport og motion. Du finder bl.a. et af Danmarks største udvalg af Casio ure, samt de nye moderne ure fra Triwa og Daniel Wellington ure.Kontaktinformationen
Søborg Hovedgade 121, 2860, Søborg, Dänemark
- 42 40 42 64
- kundeservice@superstar.dk
- www.superstar.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Vildledende billede
Ure til en god pris
Dejligt ,firma der putter sig lidt ,blandt de store..men tøv ikke,mega gode priser og god service ,men de kan jo også have travlt 🌲🌲
Alt for dårlig service
Modtog et nyt defekt ur. Forretningen var ikke villig til at om bytte til et nyt, så jeg venter stadig på at mit nye ur kommer retur fra reparation, her en månede efter det er sendt ind. Sidste gang jeg har handlet i den butik!
Pris politik
Jeg bestilte et ur og det var billigere end andre steder. Men der er 69 kr i fragt. Så det er samme pris som andre steder på nettet.
Ikke sidste gang jeg bestiller derfra
Bestilte igennem deres hjemmeside og var leveret til tiden.
Er okay pakket ind og ingen skader.
Var den bedste pris jeg kunne finde på det Seiko SRPD65K1.
Ikke sidste gang jeg bestiller derfra.
En fornøjelse!
Jeg har nu handlet ved dem 3 gange.
Sælgere der rent faktisk har forstand på ure! Der er en fornøjelse.
Anmeldelse af fysisk butik
Det her er egentlig en anmeldelse af deres tilbud om at prøve og købe et ur i superstar.dk's fysiske butik.
Ved visse produkter skriver de at man kan prøve og købe det i deres fysiske butik i Søborg.
Det gjorde jeg brug af. Der er dog det lille catch at den butik man kommer hen til ikke er en superstar.dk butik, og at man virkeligt føler sig set ned på fordi man vil benytte sig af superstar.dk's tilbud, da den her butik langt hellere vil sælge produktet til deres egne, noget højere priser.
Vælger man så, som jeg, at købe et ur der skal man betale for urets pris + 75 kr i porto på trods af at uret altså ikke skal sendes til dig. Det grænser til bondefangeri.
Manglende e-mærke
Skriver på deres hjemmeside at de er tilmeldt e-mærket, men er det ikke.
De kører Danmarks bedste tilbud på…
De kører Danmarks bedste tilbud på Seiko Rektangulært dameur (23% rabat). De har bare ikke uret, og har ikke haft det et stykke tid.
Så giver det jo også god mening, at De stadig annoncerer med uret til en pris som ligger langt under hvad andre gør. Så kan De jo sagtens lige være med på et godt tilbud der. 👍👍 Var det ikke en ide om De slettede tilbuddet så??
Det giver god mening at mails fra dem går i spam.
Meget dårlig returservice
Min datter fik et ur i julegave som var købt ca. 1. december. Vi sendte uret retur ml. jul og nytår (pris 60 kr) hvor vi havde udfyldt papirerne og beder om at få pengene tilbage. Efter tre uger tager jeg kontakt til dem da vi ikke har hørt noget eller fået pengene retur. De skriver så at de har skrevet til mig, at jeg ikke kan få byttet uret, da der kun er 14 dages returret på, dvs. det skulle have været byttet 10 dage før juleaften! Men hvis jeg vil have uret tilbage igen skal jeg gå ind og betale 100 kr på deres hjemmeside, og så vil de returnere det selvsamme ur som vi IKKE ønsker. Og hvis jeg ikke betaler de 100 kr så mister jeg bare uret! Har aldrig oplevet så dårlig service før!
Dårlig kundeservice
Jeg købte et Daniel Wellington ur med tydelige ridser/kradse mærker i læderet. Superstar.dk var ikke villige til at gøre noget ved dette.
God oplevelse med levering
God oplevelse med levering, bestilling og info fået vedr leveringen.
Klart et sted jeg ville handle igen.
Tak for handlen.
Gnidningsfrit
Hurtig og billig handel. Sturt femtal herfra
Manglende værktøj til afkortning af lænke
Jeg havde desværre behov for at afkorte lænken - i kassen stod at der skulle medfølge det nødvendige værktøj til afkortningen.
Efter meget dialog med kundeservice blev jeg spist af med, at leverandøren ikke leverer nødvendige værktøj, selvom det står i den vejledning der fremsendes i kassen.
Da jeg protestere meget kraftigt over det manglende værktøj, så bliver jeg opfordret til at købe et på deres hjemmeside til 200 kr.
Alt i alt en dårlig oplevelse over noget der kunne være løst meget simpelt.
Kan kun anbefale andre at handle hos…
Kan kun anbefale andre at handle hos superstar. Simpelt og enkelt.
“Kun” 4/5 pga alt for mange mails om status og forsendelsesoplysninger. Flere steder kan man nøjes med 2 mails, mener jeg fik 6 hvor der i de 3 af dem var næsten samme oplysninger.
Mvh
Bestilte varen lørdag
Bestilte varen lørdag, den kunne afhentes tirsdag hos Post Nord. Ordre bekræftelsen lå i indbakken søndag. Nemt og bekvemt
fik aldrig en bekræftelse på mit køb
fik aldrig en bekræftelse på mit køb, der blev ikke svaret på mine beskeder omkring dette og ved forsøg på at kontakte kundeservice i åbningstid telefonisk kom der automatisk telefonsvarer uden mulighed for at lægge besked. Fik produktet 2 dage efter bestilling hvilket var fint, men problematisk ikke at få nogen bekræftelse på køb når pengene blev trukket.

Antwort von Superstar.dk
Dårlig kundeservice!
De har trukket pengene for min bestilling, men jeg har ingen ordrebekræftelse modtaget. De svarer ikke på telefon eller mail. Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har mødt så dårlig en service!

Antwort von Superstar.dk
Dejlig overskuelig hjemmeside
Dejlig overskuelig hjemmeside, hurtig levering, uret var lige som forventet og pakket i en flot æske. Jeg handler gerne på Superstar.dk igen.
Hurtig levering kaldes god service 😊
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.