Star Beauty

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Købte en ansigtsbehandling via nettilbud. Personalet var meget flinke og imdekommende. Fik information under hele behandlingen. Desværre synes jeg ikke omgivelserne var helt tilfredsstillende, i... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Købte en ansigtsbehandling hos starbeauty.dk via sweetdeal. Til ansigtsbehandlingen fjernede kosmetolog så mange urenheder i min ansigt, at jeg bagefter fik sår i ansigtet. Det har jeg dog ALDRIG... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Jeg fik en Star Klassisk ansigtsbehandling hos Star Beauty. Selve behandlingen var ganske fin og meget afslappende. Jeg undrede mig dog over at der ikke blev anvendt en steamer, som de fleste andre k... Mehr ansehen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Forfærdelig service!!!

Virksomheden skifter adresse og vil ikke udføre behandlinger der er forudbetalt. De truer kunderne hvis man brokker sig. Stempel kort er købt med kvittering fra Star Beauty men de vil ikke udføre behandlingerne efter de er flyttet!! De taler grimt og de lyver! Hold jer langt væk fra denne virksomhed! De bliver anmeldt til Forbrugerklagenævnet og politianmeldt næste uge!!!

25. Juni 2017

DÅRLIG behandling

DÅRLIG behandling.
Jeg har aldrig før oplevet så dårlig behandling som hos Star Beauty. Jeg bestilte tid hos behandleren, som derefter udsætter og aflyser vores aftale 4 gange, med forskellige forklaringer: sygdom, travlhed pga flytning af praksis mv.
Hun ringer bla og spørger om jeg kan komme en time senere den aftalte dag. Jeg flytter et møde og accepterer. Så aflyser hun.
Vi laver en ny aftale. Behandleren sender sms 20 min før vores aftale (!), om at hun desværre er en time forsinket. Jeg kan så ikke nå det. Jeg er på det tidspunkt ved at være irriteret. Jeg har fuld forståelse for at der kan opstå sygdom mv, men nu er min grænse nået, så jeg giver det en sidste chance.

Jeg henvender mig senere og aftaler ny tid, jeg gør her opmærksom på at jeg har et downtown værdibevis. Da jeg møder op til aftalen (som er aftalt dagen før) siger behandleren straks at downtown beviset er udløbet (hvilket hun må have vidst), og da hun ikke får afregning for behandlingen vil hun ikke give mig behandlingen.
Jeg har overset at beviset er udløbet, det er min fejl. Men jeg bliver utilfreds over at hun ikke gjorde mig opmærksom på det dagen før da vi sms'ede, og jeg synes jeg har været MEGET fleksibel for behandleren, men hun holder fast.
Hun ender med at blive uforskammet overfor mig og sige meget grimme ting, jeg var chokeret resten af dagen.
Jeg kan på ingen måde anbefale andre Star Beauty.

5. Mai 2017

Gennemført elendigt sted

Hvorfor jeg vil anbefale alle at gå et andet sted hen hvis de søger en kosmetolog.
Jeg har desværre købt en pakke med 6 behandlinger/bundet mig til 6 beh. Jeg har oplevet følgende i løbet af 6 mdr.

- Hvis du synes din tid er noget værd, kan du være sikker på at personalet er bedøvende ligeglade med den. De er per definition ALTID. UDEN UNDTAGELSE altid forsinkede. 15-20min er normalt. Sidste gang mere end en halv time.

- 1 ud af 5 aftalte behandlingstider er forløbet normalt. Resten af gangene er aflyst få timer før aftalt behandling.. Så skal man ringe og aftale en ny tid hvorefter ingen tager telefonen. Man kan dog booke tider på hjemmesiden hvis du kan komme imellem kl. 10-15... Alle tider derudover skal bookes over en telefon som bliver taget hvis du er heldig.

- Behandlings-rummene ser uhygiejniske ud. Det bånd du får om hovedet er et som bare ligger og flyder fra forrige kunde. Du ligger på det samme alle andre også har ligget på. Pensler hvor metalstykket kradser i mit ansigt, svampe/engangsklude som er yderst ubehagelige på huden når de bliver trukket voldsomt henover mit ansigt. Jeg må virkelig forvente mere når jeg tager til kosmetolog. Uprofessionelt, ingen føling med kundens, mit, ansigt. Gennemgående hårdhændet behandling. Ikke særlig spa eller forkælelsesagtigt 😞

- De sælger på stedet, én dagcreme, én natcreme og én serum som åbenbart passer til alle. For alle har jo den samme hudtype......
Jeg har heller ikke kunnet slå deres produkter op for at finde hverken mærket eller ingredienslister..
På nuværende tidspunkt er jeg i tvivl om det overhovedet er uddannet personale som behandler mig....

Godt jeg kun har en eller to behandlinger tilbage, hvis jeg ellers nogensinde kommer af med dem grundet aflysninger, sygdom/barn syg og forsinkelser. Hvordan kan man aflyse en kunde få timer før behandling og ikke have nogen til at tage over?
Det er til dato det værste sted jeg nogensinde har været til "kosmetolog".

11. Juli 2016
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God behandling og god service.

I over et halvt år har jeg fået hudpleie behandlinger hos Starbeauty. I tillegg til behandlinger bruger jeg nu kun hudpleje serien som starbeauty selger. Min hud har aldri været så fin som den er nu. Her får du behandlinger og produkter til en god pris, fantastisk god service, du møter et personale som er profesjonelle og har veldig god erfaring.

5. März 2015

Fantastisk virkning

Havde fået en ansigtbehandling på klinikken som jeg var vældig tilfreds med, så at de havde smertebehandling på programmet. Købte 10 behandlinger og allerede efter 3 behandling kunne jeg mærke effekt. Inden start havde jeg et rimelig stort problem med at tage morfin for smerter. Nu kunne jeg sætte dosis ned og egter 4 behanling droppe dem helt. Selv efter 5 behandling holder jeg mig stadig væk fra morfin. Prøv det og bliv overrasket Desuden mange søde piger der kender til kundeservice

8. Februar 2015

imødekommende og professionelle

Jeg har været her 4 gange til oxygenbehandling. Ud over at det er skønt at kunne se et resultat med det samme er det personalet som gør den helt store forskel. Hira som behandler mig er virkelig sød. Hun deler gerne ud af gode råd til skønhedspleje og får mig til at føle mig hjemme. Jeg glæder mig allerede til den næste behandling.

Henriette Reinwald

12. Dezember 2014
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

God service og aldrig ventetid

Har fået en helt perfekt hud efter jeg er begyndt at gå fast hos Star Beauty. De svarer gerne på alle de spørgsmål jeg har, i en venlig tone og er meget hjælpsomme med det hele. Dejligt sted at komme!

24. Oktober 2014
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fantastisk dygtig og rådgivende kosmetolog

Skønt sted. Især Rum 2 kan anbefales. Går ser selv en gang om måneden. Hun er super, super sød. Meget kompetent og giver en masse gode råd. Grundig og tager sit arbejde seriøst. Dejligt frirum med skønne rammer og sødt personale.

16. Oktober 2014

Med kombinationen af Dukan + Tei II og Lipo smides flere cm på kroppen

Flere cm forsvinder på kroppen
Der skal tabes 20 kg over de næste 6-8 mdr. Jeg følger Dukan kuren og har valgt at kombinere den med 8 gange Tei II og Lipo.

Over overarme, bryst, talje, hofte, lår og lægge har jeg i den første måned tabt flere cm ved denne opstart af vægttab end ved opstart med Dukan i 2013. Mod ca. 1 cm omkring taljen i januar 2013 har jeg i september 2014 tabt ca. 6-8 cm i taljen.

Vægttabet har denne første måned været ca. 1,5 kg mere end, da jeg kun fulgte Dukan Kuren i 2013.

Tei II: En behagelig varme massage, som bløder op
Oveni giver Tei II en god massage og varmestråling, som bløder op for hårde muskler.

Venlig og professionel behandling hos Star Beauty
Med hensyn til service er pigerne, der arbejder hos Star Beauty altid søde og professionelle. Inden opstart fik jeg en god vejledning i, hvad der ville være bedst for mig, der havde 20 kg vægttab som mål.

13. Oktober 2014

Bare godt sted

At komme hos Star Beauty er en helhedsoplevelse. Man går derfra med smil på læben. Jeg har fået behandlinger hos dem flere gange med enten min mor eller kæreste og har hver gang har alt været utrolig godt!

Anbefales kraftigt :O)

2. Oktober 2014

God oplevelse hos Star Beauty

Jeg har fået forskellige behandlinger hos Star Beauty over de seneste 3 måneder. Selv om resultatet måske ikke er helt som håbet, er der bestemt sket noget.
Personalet er kompetent, meget venligt, meget imødekommende, meget flexibelt. De giver sig tid, og svarer på alle spørgsmål, du måtte have.
Lokalerne er rene og pæne, hygiejnen i forbindelse med behandlingerne høj.
Jeg vil anbefale Star Beauty, hvis du vil være god ved dig selv.

29. September 2014

middel

Min oplevelse med klinikken er rigtig positiv! Jeg har besøgt klinikken løbende de sidste 6 uger, og de ansatte var været søde til at forklare hvis beg har haft spørgsmål. Selve behandlingen har dog desværre ikle givet de vilde resultater på min krop, meeen, nogle cm er der da røget af hvilket jeg er ssuper glad for. :) behandlings metoden synes jeg har været en smule ubehagelig, da min smerterskel er lav kan jeg ikke anbefale denne metode. Personalet Har været gode til at komme med alternativ program, så dey ikke har været nær så ubehageligt. :)

27. September 2014
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Synlig effekt og professionel rådgivning

Jeg har modtaget 6 Oxigen Lift & Oxi Cao I behandlinger kombineret med Exuviance creme, og er meget tilfreds med resultatet. Det er samtidigt afstressende; jeg falder fuldstændig i ro, og forlader klinikken opladt med ny energi.

11. September 2014
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vil du igang med nemt og sundt og smertelindrende vægttab?

Så skulle du gøre som jeg. Jeg havde gået i lang tid og overvejet hvordan jeg skulle gribe mit kommende vægttab an. Min vægt har altid gået opm og ned men mine muskler har altid været for slappe. da jeg ydermere har gigt lignende smerter i min krop blev jeg meget intresseret i at prøve Tei 2 som er en slags varm fedtsmelter.Denne behandling gav også varme og lindring i min gl ryg (30 år som pædagog)jeg tabte mig og mine smerter aftog. Nu havde jeg virklig fået blod på tanden og købte derfor en ny pakke hvor jeg ønskede at kombinere tei 2 med en Lipo laser behandling som optræner muskelmassen.
Da jeg kom for at starte på nr 2 behandlings forløb blev mine papier fra sidste forløb fundet frem. Jeg blev igen vejet og målt og fik en super vejledning af en af de veluddannede og søde piger-hun vurderede min krop og sagde på sin pæne og profesionelle måde : Må jeg foreslå dig noget andet? Selfølgelig måtte hun det! Hun fortalte at ud fra mine tal ville hun foreslå en opstamning igennem muskel stimulering. Denne behandling er så fantastisk og både min familie,venner og kollegaer siger at det er vildt flot med så stamme muskler til en kvinde på min alder.
Jeg er også selv så glad og stolt og vil aldrig betænke mig i at købe flere ture ved ved behov.
Så kære kvinder og mænd hvis i vil ha effektiv hjælp til vægttab og opsrtamning så er Star Shape og deres veluddannede team-det bedste bud!!!!!!!
Prøv det og bliv glad for dig selv igen.
Mange hilsner
Pia

9. September 2014

Københavns bedste skønhedsklinik!

Jeg har nu taget ansigts behandlinger i snart 10 år og har efterhånden prøvet jeg ved ikke hvor mange klinikker.

Jeg kan ikke sætte ord på, hvor godt mit besøg hos Star Beauty har været og resultatet er FANTASTISK. Deres venlighed og helt igennem god service gøre, at jeg for første gang nogensinde har skrevet en anmeldelse på noget.

Jeg siger tak og er 100% nu en fast kunde.

Star Beauty er bare Københavns bedste skønhedsklinik!

14. August 2014

Uprofessionelt og falsk varebetegnelse

Hvis jeg kunne, gav jeg ingen stjerne. Jeg fraråder klinikken og vil opfordre alle utilfredse kunder til at gå til Forbrugerstyrelsen.

Jeg købte Tei-behandlinger tilbage i januar og har kørt en sag mod Star Beauty siden marts.
Jeg er yderst utilfreds med at have brugt 2000 kr. på snyd og falsk varebetegnelse. Jeg har aldrig mødt så uprofessionelt et sted på alle punkter - for det første er klinikken slet ikke luksuriøs som de skriver på deres hjemmeside, for det andet er de ansatte slet ikke kompetente, for det tredje er maskinerne ødelagte, for det fjerde er sikkerheden ikke i top, for det femte stemmer informationerne på deres hjemmeside slet ikke overens hvordan behandlingerne rent faktisk fungerer, og de ansatte modsiger hinanden... Jeg kunne blive ved, men anmeldelsen ville blive for lang.

Jeg har en sag kørende hos Forbrugerstyrelsen, men Star Beauty tager ikke deres utilfredse kunder og heller ikke Forbrugerstyrelsen alvorligt. Den første måned hvor sagen kørte, gav klinikken ingen lyd fra sig. Pludselig svarer deres chef efter at have modtaget flere rykkere, at han har været ude at rejse og ikke har tjekket sin email/post. Der går lang tid imellem han svarer Forbrugerstyrelsen, og når han svarer, påstår han hver gang, at han har sendt materiale til sagen og at han er ude at rejse igen.
Hvis han ikke selv har mulighed for at tage sig af sagen, bør en ansat overtage den. Det er yderst uprofessionelt at holde både Forbrugerstyrelsen og utilfredse kunder hen.
Jeg er så ærgerlig over at blive behandlet på denne måde.

10. August 2014

Skøn behandling

Hos StarBeauty får du en god behandling, der er en rar stemning og man føler sig genkendt som kunde. Stedet er centralt placeret på Nørrebro og kan varmt anbefales

31. Mai 2014
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr