Venlig behandling ved telefonisk(e) kontakter for faglige spørgsmål. Efter bestilling via hjemmesiden var der optimal hurtig håndtering af levering. Og det blev godt, nemt og rigtigt leveret til to fo... Mehr ansehen
Bestilte to spil, men kun det ene kom i første omgang, grundet fejl på fjernlager. Kontaktede Spilcompagniet med det samme og det andet spil blev sendt hurtigst muligt, selvfølgelig uden beregning👍 R... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Vi har et kæmpe udvalg i Brætspil, Puslespil og andre spil. Vi har altid de bedste priser og hurtig levering! Vi holder dig også up-to-date med spiludviklingen og vi anmelder alle de nye spil. Find brætspil, puslespil og havespil m.v.
Skivevej 177, 7500, Holstebro, Dänemark
- info@spilcompagniet.dk
- www.spilcompagniet.dk
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Nej tak!
Jeg returnerede en vare kort før jul, fordi produktet var markedsført misvisende. Jeg har kontaktet virksomheden flere gange og fik to gange besked om, at mine penge ville blive tilbagebetalt inden for 2–5 hverdage. Det er aldrig sket.
Deres kundeservice er nærmest umulig at få fat på, svar kommer sporadisk – og når de endelig svarer, overholder de ikke deres egne løfter.
Utroværdigt firma, dårlig kommunikation og ingen respekt for kundens tid eller penge. Jeg kan absolut ikke anbefale at handle her.
Tyveri og ekstrem dårlig kundeservice
Ekstrem dårlig kundeservice og tyveri. Hold dig væk.
Spilkompagniet reklamerede med en deluxe udgave af et brætspil men sendte i stedet den normale udgave. Da jeg kontakte dem vedr, problematikken blev jeg tilbudt at returnere varen. Varen blev sendt retur, men beløbet for varen blev ikke tilbagebetalt. Efterfølgende forsøg på at kontakte deres kundeservice er blevet mødt med tavshed.
Mangler mine penge - men de svarer ikke!
Jeg bestilte et spil hos Spilcompagniet tilbage i slutningen af oktober. Spillet blev leveret og alt var fint. Grundet noget ferie nåede jeg ikke at hente spille ved pakkeshoppen, inden den blev returneret. Jeg forventede herefter at få tilbageført pengene igen for spillet. Der skete imidlertid ikke noget. Efter nogle uger tog jeg kontakt til Spilcompagniet første gang. De svarede dog ikke. Jeg prøvede igen, men hørte stadig ikke fra dem.
Jeg kontaktede dem for tredje gang for fem dage siden, men jeg får intet svar! Jeg ved simpelthen ikke, hvad der foregår. Det kunne være rart at høre fra dem og ikke mindst få mine penge retur.
Super hurtig levering :)
Hurtig levering og god service
Hurtig og sikker levering 👍
God og hurtig fragt
God og hurtig fragt, pakken blev leveret hurtigt, og jeg fik god information under hele købsprocessen, dog synes jeg, at udvalget af spil ikke er så stort:)
Hurtig ekspedition og lave priser.
det var nemt at bestille og se hvornår…
det var nemt at bestille og se hvornår levering kunne forventes. varen blev leveret til inden for den forvented frist.
Bestilte spil som gave
Bestilte spil som gave, med hurtig levering. Desværre var der en fejl på produktet (en fejl fra producentens side).
Blev erstattet af Spilcompagniet med nyt produkt uden mangler, så alt endte godt!
Hurtig service og varen var perfekt.
Jeg købte spillet "Scythe" sent torsdag og fik det leveret med GLS til pakekshop lørdag formiddag. Det kan ikke gøres hurtigere, og varen var i perfekt stand. To ting afholder mig fra at give fem stjerner: Prisen var lidt højere end hos de billigste (men jeg havde et gavekort til Spilcompagniet). Og webbutikken udsender ikke automatisk kvittering for modtagelse af ordren, selv om det står på websiden, at man får besked med det samme. Jeg fik dog ordrebekræftelsen i arbejdstiden morgenen efter, og alt var, som det skulle være. Jeg handler der gerne igen.
Bean bag
Købte beanbag spil som desværre ikke havde dimensioner på beskrivelsen på hjemmesiden. Spillet er nok mest til indendørs da poserne er meget lette ig svære at styre udendørs. Kvalitet er ellers OK
Virkelig hurtig levering og godt spil
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.