Har lige modtaget 2 stk vinreoler👌🏻 Hurtigt leveret, super handel 👏🏻 Handler gerne her igen 😉💫
Jeg købte to bestiksæt hos SmartClub. Levering skete hurtigt og alt var fint. Da jeg tog bestikket i brug efter ca. 1 måned opdagede jeg, at knivene i de to sæt var forskellige (flad ctr. run... Mehr ansehen
Lagde i sidste uge to ordrer hos Smartclub, og dagen efter fik jeg besked om, at nogle af tingene først skulle bestilles hjem hos leverandøren, så der ville gå lidt ekstra tid før jeg ville modtage or... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg bestilte en spec. kniv en søndag efterm. Jeg fik mail om, at kniven desværre ikke var på lager, måske også lidt svær at fremskaffe. Jeg blev løbende holdt orienteret om hvorledes det gik m.h.... Mehr ansehen
- Innenarchitekt
- Babyausstattungsgeschäft
- Badezimmerrenovierung
- Fachhandel für Küchenbedarf
- Wohnmöbelgeschäft
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
På SmartClub.dk finder du kvalitetsvarer til køkkenet, stuen, badeværelset, børneværelset mv. SmartClub.dk er en mindre, familiedrevet virksomhed, som har eksisteret siden 2002 og var den første webshop i verden, der solgte Arabia Mumi krus på nettet. Vore vareleverandører er anerkendte, internationale brands. SmartClub.dk er e-mærket, så du altid kan handle sikkert hos os. Vi yder personlig betjening - og vi elsker glade og tilfredse kunder.
Sanskevej 17, 2960, Rungsted kyst, Dänemark
- ReachUs@SmartClub.dk
- www.smartclub.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Har lige modtaget 2 stk vinreoler👌🏻…
Har lige modtaget 2 stk vinreoler👌🏻 Hurtigt leveret, super handel 👏🏻
Handler gerne her igen 😉💫
Hurtig levering - Brugte varer
Jeg bestilte et par excel endless lysestager, som jeg gik ud fra var ubrugte. Til min overraskelse lå der smeltet stearin i dem, og de havde tilmed nogle småskrammer i glasset. Kort sagt har lysestagerne tydeligvis været i brug, hvilket jeg selvfølgelig er utilfreds med. Man kunne måske forestille sig, at der tidligere har været en som har købt lysestagerne, brugt dem, og fortrudt - hvorefter vedkommende har sendt dem retur - men i optik er det smartclubs ansvar at sikre, at de varer, som bliver returneret er ubrugte, før de bliver sendt ud til nye kunder. Hvorfor har jeg ikke bare returneret dem? Fordi at papkasserne blev klippet op under udpakningen, og at jeg ikke orker besværet.

Kan varmt anbefales!
Super hurtig levering! Bestilte tirsdag aften og modtog pakken torsdag. Helt klart en anbefaling herfra! :)
ADVARSEL- KØB IKKE NOGET I DET FIRMA
ADVARSEL ..
KØB ALDRIG NOGET I DETTE FIRMA.
DU KAN IKKE KOMME I FORBINDELSE MED DEM- TELEFON
BLIVER IKKE TAGET- SKRIVER DU - FÅR DU IKKE SVAR TILBAGE.
INGEN RETURLABEL- SÅ MAN KAN SENDE SINE VARE TILBAGE.
SÅ DET ER PENGE UD I DET BLÅ HVIS DU IKKE KAN BRUGE VAREN.
HILSEN GUNNAR
Ellers fin levering og fine produkter
Ellers fin levering og fine produkter. Men går der noget galt med et produkt - så lukker AL kommunikation ned. Vi har en defekt have bruser som vi har skrevet med SmartClub om i lang tid... Stadig ingen løsning og så ABSOLUT intet svar. Ingen svar på mails og de tager ikke telefonen... Meget uprofessionelt.. Det næste må blive Forbrugerklagenævnet.

Antwort von SmartClub.dk
God service og hurtig levering
God service og hurtig levering, er så glad for at det var nemt at handle på smartclub.dk
Tingene kom pænt indpakket

En klar anbefaling herfra
Jeg har adskillige gange købt varer hos smartclub.dk og har altid fået venlig og god behandling når jeg ringede på telefonen og varerne kom til forventet tid. Der har været gange jeg bestilte noget der ikke var på lager og der ringede en fra kundeservice og gav besked om leveringstiden. Senest har jeg i april købt fuglehuse og bihotel som kom med det samme. Jeg vil uden forbehold anbefale smartclub.

Antwort von SmartClub.dk
HOLD JER VÆK! FIND ET ANDET STED AT HANDLE!
Kunne jeg give minus stjerner, gjorde jeg det.
Bestiller en vare fra SmartClubs hjemmeside Black friday den 23/11. Får samme dag en mail hvor det beklages, at varen ikke findes længere, med tilbud om at købe en anden model til ca. 463,00 kr. hvilket jeg ærgerligt accepterer. Det handler om en Le creuset kedel på 1,6 liter. Min søster har været meget specifik om, at den skal kunne rumme 1,6 liter.
Den 26/11 skriver jeg og spørger hvor lang tid der går før jeg har kedlen og får svar tilbage om at de får den hjem "i overmorgen". Den 30/11 skriver jeg igen, og får svar tilbage at "den kommer i dag". Senere samme dag får jeg en ny mail om, at den bliver leveret til deres lager den 3/12. Den 4/12 skriver jeg igen at jeg mangler en opdatering fra dem, og de svarer tilbage, at "varerne kommer i dag, så den skulle være på vej".
Efter al denne skriven frem og tilbage - hvor jeg ikker er holdt orienteret, men selv har skulle spørge - bliver jeg ringet op 4/12 og får af vide, at de ikke om sælge varen til den pris de har lovet - altså cirka 463,00 kr., men at den nu koster 599,00 kr. Jeg er meget vred, da jeg jo har bestilt en kedel fra deres hjemmeside den 23/11 hvor al ting var billigere end normalt, og hvor de sender mig et link til en anden kedel, som koster ca. 463,00 kr. Enormt presset går jeg med til at betale 500,00 i stedet, jeg skal jo bruge kedlen til julegave.
Jeg modtager varen 6/12.
I søndags den 16/12 opdage jeg så, at det er en forkert kedel jeg har modtaget. Jeg har bestilt en kedel på 1,6 liter, hvilket der også står i fakturaen og på billedet som firmaet linker til den 23/11.
Jeg skriver straks til firmaet som undskylder at der er skrevet forkert, og oplyser at jeg bare kan give min søster kedlen i julegave og så returnere den efter jul, hvis hun ikke vil have den.
Det kan godt være, at kedlen ikke findes i 1,6 liter og der har været fejl på leverandørens beskrivelse af den, og på SmartClubs faktura, men sikke et plat firma, det skal man lede længe efter.
Jeg måtte desværre også selv bede om at der blev sendt en returlabel, det blev ikke tilbudt, ligesom jeg ikke er tilbudt nogen form for kompensation efter dette "stunt".
Hold jer væk fra SmartClub!
Sender kun halvdelen af det man har bestilt
Jeg har kun fået halvdelen af det jeg har bestilt, fordi der stod at man købte 4 stk. af den vare - og nu har de rettet det til 2 stk. og vil ikke give de 4 stk som man troede man købte.

BestillingsID: 21073
SmartClub har nu ringet til mig og dette skyldes ferie, de har beklaget meget og der bliver sendt et nyt glas til mig, nu er jeg glad :-)
BestillingsID: 21073
Knækket vinglas
Jeg har sendt mail til dem med billede af vinglas, d. 18/7 2018 nu d. 25/7 2018 har jeg fortsat ikke hørt fra dem , har forsøgt flere gange at ringe , men får bare af vide at det ikke er muligt at ringe nu prøv senere.
Dette er ikke den service som jeg forventer, jeg havde ingen mulighed for at vide at der var et knækket glas da jeg afhentet min pakke og den så hel ud.
Jeg er blevet ufattelig godt behandlet…
Jeg er blevet ufattelig godt behandlet her.
De er meget dårlige til at pakke…
De er meget dårlige til at pakke porcelæn ind ved forsendelse. To gange har jeg modtaget noget det var gået i stykker. Dog var der flink og forstående kundeservice.

Antwort von SmartClub.dk
Vare leveret, men dårlig betjening og ansvarsfølelse
Jeg har købt en vare på Smartclub. Første indtryk var, at det var en god og overskuelig side med gode tilbud. Levering var lidt mærkelig, da jeg kun fik en kvittering og dagen efter (tirsdag) en besked om, at varen var bestilt hjem og ville ankomme om nogle dage. Jeg skrev straks tilbage og spurgte, om det ville kunne nås inden weekenden, hvor jeg gerne skulle bruge den.
Jeg fik intet svar og skrev derfor igen dagen efter, hvilket blev hurtigt besvaret om, at varen ville blive sendt dagen efter. Dette var sandt og varen blev leveret.
Det viste sig dog, at der var en fejl i varen, da ikke alle dele, der stod på kassen, var med deri. Jeg skrev straks til dem og fik igen ikke noget svar.
Jeg skrev igen en uge efter og fik så straks svaret om,a t de havde kontaktet producenten, der sagde, at der var fejl på på kassen på alle forsendelser og at butikken stadig var i dialog med dem. Jeg var glad for dette ærlige svar og sagde, at jeg var spændt på at høre udfaldet.
De skrev igen dagen efter og sagde, at producenten (bemærk - producenten og ikke butikken) tilbød, at vi kunne sende bestillingen tilbage og få pengene retur. Da dette var en del af en gave, der allerede var givet, skrev jeg tilbage, at jeg ikke mente, at dette var en acceptabel løsning. Jeg var blevet lovet et produkt, der ankom ufuldstændigt.
Der gik igen det meste af en uge uden svar og jeg skrev igen, at jeg var skuffet over ikke at have fået mere opmærksomhed. Butikken skrev derefter tilbage med en kort mail, der havde som første linje "Hvad forestiller du dig?". Jeg skrev, at jeg ville forvente mere service og ansvar fra butikkens side, når der var fejl med deres produkter. Derefter fik jeg en gentagelse af det, som producenten havde sagt.
Jeg har ikke foretaget mig mere i sagen, men må nok konkludere, at jeg ikke vil handle i butikken igen. De leverer varen, men hvis der er behov for service, skal man ikke forvente det store.
Venlig hilsen,
Daniel

Pakke.
Er blevet rigtig godt behandlet. Min pakke kom som den skulle, men jeg fortrød købet, og sendte den retur, og mine penge kom tilbage på kontoen. 👍

Antwort von SmartClub.dk
Over en måneds leveringstid!!!
Det var en virkelig dårlig oplevelse for mig at handle på Smartclub.dk. Leveringstiden var på over 5 uger! Jeg rykkede et par gange og fik lovet et tidspunkt ordren ville blive leveret, men dette skete ikke. Tilsidst fik jeg heller ingen svar på mine e-mails. Som et plaster på såret når man skal vente over 5 uger på en simpel lille bestilling kunne det have været rart med et lille afslag i prisen, men det var der heller ikke noget af. Så alt i alt en virkelig dårlig oplevelse og jeg vil ikke anbefale nogen at handle her.
Fantastisk kundeservice
Fantastisk kundeservice. Bestilt torsdag nat, modtager mandag eftermiddag.
Selvom GLS havde skadet porcelænet, var smartclub medhjælplig og med det samme sendte en ny pakke.
Intet at sætte en finger på.
Alt det jeg bestilte kom uden problemer, alle varer var som forventet. En god oplevelse fra start til slut.
Hurtig levering og super service
Vi bestilte nogle glas hvor et desværre var gået i stykker men intet problem. Vi fik hurtigt en mail med beskeden at de bare sender et nyt glas til os. Fin service. Tak for det SmartClub.dk :-)
God service og rimelig leveringstid
Jeg havde ledt efter et bestemt sengetøjssæt på nettet og det fandt jeg hos smartclub.dk, som jeg ikke kendte i forvejen. Bestilling, levering og varer var bare helt i orden. Jeg handler der nok igen

Antwort von SmartClub.dk
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.