Slankegruppen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Bestilte for over 500kr midt i Juni. Der stod 3 dages levering og de trak pengene hurtigt. Det er nu sidst i August og har intet hørt fra dem. Opfølgning: Det viser sig at være Postnord der har la... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg bestilte min vare en tirsdag morgen. Modtog den først mandag pga. fejl hos post danmark. Jeg havde telefonisk samtale med manden bagfirmaet, da jeg var frustreret over leveringstiden var længere e... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg handler udelukkende mit Nupo hos Slanekgruppen.com Udover gode priser får jeg god kundeservice ved spørgsmål til produkter og hurtig levering med Post Danmark Endvidere kan man bruge r... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

5 stjerner er fortjent! Jeg valgte Slankegruppen.com fordi I havde 1) det rigtige produkter 2) den rigtige pris 3) hurtig levering ...dvs. meget simple og målbare kriterier! Men, de... Mehr ansehen

1. Fitness- und Ernährungsberatung

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Danmarks bedste online Nupo Webshop. Vi fører alt hvad du skal bruge til indenfor ernæringsprodukter til markedets bedste priser.

Das haben sich andere Leute angesehen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Super billige Nupo barer

Super billige Nupo barer og hurtig levering samt venlig kundeservice

5. März 2018
Slankegruppen-Logo

Antwort von Slankegruppen

Kære Marianne

Tusind tak for din anmeldelse.

Slankegruppen

5 ud af 5

Gode priser og hurtig levering. Yderligere var der en udførlig besvarelse på min forespørgsmål indenfor få timer. Bestemt ikke sidste gang jeg bestiller herfra.

7. November 2017

Kan forbedres lidt.

Det er nu sidst i August og har intet hørt fra dem.
Opfølgning: Det viser sig at være Postnord der har lavet kludder med forsendelsen.
Dette kunne dog være fanget tidligere hvis man havde fået enten:
ordrebekræftelse / forsendelses bekræftelse / Fakture / Eventuelt tracking nummer.

21. August 2017
Slankegruppen-Logo

Antwort von Slankegruppen

Hej Torben
Jeg er ked af du ikke har kontaktet os inden din anmeldelse - din pakke blev afsendt på bestillingsdagen, men noget er desværre gået galt hos postnord, som skulle have sendt en track&trace mail. Pakken er efter 14 dage returneret ifølge postnord, men den er ikke kommet retur - jeg følger op på sagen, hvorefter vi enten sender nye varer eller returnerer dine penge alt efter ønske.
Mvh Niels

Lidt problemer.

Starter rigtig godt men da pakken kommer er der 4 poser easis Chips der er knust på grund af dårlig indpakning. (Har fået pengene retur for dem)

Har så købte en masse af deres tilbudvare og der står ikke noget om kortere holdbarheds dato på siden men alle de tilbudsvare jeg har købt har en kortere holdbarheds dato.

Hvis de så bare skriver det på hjemmesiden så havde jeg nok ikke købt storkøb i ingefærdrik og 2 stk easis ketchup som kan holde sig til den 10/3-2017.

Men søde og rare at skrive og tale med derfor 3 Stjener.

27. Januar 2017
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super webshop og gode priser

Jeg handler udelukkende mit Nupo hos Slanekgruppen.com

Endvidere kan man bruge rabatkode "nupo" og få 5% ekstra ekstra rabat på min ordre

Yderst tilfreds kunde

14. Juli 2015
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

meget skuffende

bestilte 15 Nupo shakes, men de 6 var gået itu da pakken ankom og resten var mast og smurt ind i Nupo. Skrev til firmaet i håb om at få nye tilsendt, men de gad ikke engang svare. Det endte så med at blive meget dyrere end hvis jeg bare havde købt dem i en butik uden tilbud. Dårligt firma ! Handler ALDRIG der igen !!!

21. Juni 2015

Billigt, nemt, moderne!

Dejligt at kunne betale med Mobile Pay - helt uden at have kortet oppe af pungen. Det er jo så dejlig let. Og så gode priser og fin levering. Og så fik jeg endda en ekstra lille gave med. Dejligt!

4. März 2015

Topservice uden forbehold

Datofriske varer til meget rimelige priser, der samtidig bliver ekspederet med et smil af rare mennesker, oplever man ikke hver dag. Jeg bestilte en ret stor ordre, så jeg havde til lang tid. Selv om der var et par dages ventetid, så var der ingen betænkningstid, da jeg spurte om jeg kunne blive holdt forsynet i mellemtiden. Topservice, når man bliver hjulpet, uden at de havede behøvet det, og så tilmed med et smil..
Prøv det selv.
Frank

28. Februar 2015
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

på trods af at det er en online shop, så føles det nærmest som at handle face to face. Der er altid god service og man får svar på alle ens spørgsmål. Især hvis man er usikker på hvilken produkter der passer til ens kur. Kan varmt anbefale slankegruppen.

27. Februar 2015
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastiske produkter og billige priser på Nupo

Billig priser på Nupo og hurtig levering.

Pga nogle varer var i restordre fik jeg hurtig en mail omkring det og efterfølgende varer samt "ekstra oveni" uden beregning fordi varerne var forsinket i forhold til deres lovede 1-2 dages levering.

16. Februar 2015
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Tilfreds

Edit: Jeg er rimelig tilfreds nu, efter at have modtaget mine produkter, sælger ringede til mig efter min første anmeldelse, for at beklage at jeg ikke havde modtaget nogen mail, hvor efter vi fik en god kommunikation. Sælger smed nogle ekstra varer i for kompensation, så over ordnet er jeg meget tilfreds :)

15. Februar 2015
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering - Hver gang!

Har handlet hos jer i et halvt års tid nu, med leveringer hver 2. - 3. uge, og hver gang kommer leveringen inden for 1-2 arbejdsdage og i fin stand. Vi har oplevet at få rabat, og at få smagsprøver oven i bestillingen, og har i ikke den eksakte vare vi beder om, finder i en erstatning herfor :) Vi er meget tilfredse og vil fortsætte med at handle hos jer fremover.
Venlig hilsen Tilde

20. September 2014
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr