Selv med en ubeslutsom kunde, som mig oplevede jeg på intet tidpunkt Skypilot første at presse noget igennem eller blev træt af mine mange spørgsmål. Med et solidt tilbud ingen andre ville matche,... Mehr ansehen
Bestilt tirsdag, leveret onsdag. Modtog dronen pakket godt ind, så den ikke ville lide skade under normal transport. Faktisk også ville klare en del hårdhændet transport. Det eneste lidt negative e... Mehr ansehen
Johannes yder en fantastisk service. Bestilte 2 segboards som han sørgede for nåede frem inden juleaften. Da det ene board ikke fungerede valgte han at sende os et nyt med det samme og jeg kunne retur... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Droner som giver dig et professionelt værktøj
Mariagervej 138C, 8920, Randers NV, Dänemark
- support@skypilot.dk
- www.skypilot.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Bestilte reparation af skader drone til fast pris. Det var meget omstændigt at få pakken sendt afsted med DHL. Jeg fik en ny og er flyvende igen
Fantastisk
Meget hjælpsom og lynhurtig ekspedering af ordre. Tak for det, Johannes.
Fantastisk oplevelse..
Bestilte en drone og skrev samme dag om den var på lager, 4 min senere fik jeg svar på at de ville se på det, 30 min senere skrev de igen at den var på lager OG netop sendt afsted!
Under 24 timer fra bestilling og til levering, virkelig godt!
Helt klart et sted jeg vil bruge fremover når der skal bestilles ting til dronen..
5 store stjerner..
Super fin oplevelse
Bestilte en DJI Neo hos Skypilot og kort efter modtog jeg en mail om at efterfølgende Neo 2 var lige på trapperne og fik muligheden for at vente få dage mere for i stedet at få den nye og væsentligt forbedrede Neo 2 som jeg slet ikke kendte til. Super service! Jeg vender retur næste gang jeg mangler noget som Skypilot kan levere.
Imponerende god service!!
Super god kundeservice og til stor…
Super god kundeservice og til stor hjælp.
Har handlet ved SkyPilot og fandt deres…
Har handlet ved SkyPilot og fandt deres priser lavere end andre steder, hvilket var et stort plus inkl. der var ekstra tilbehør med. Firmaet henvendte sig til mig pr mail, for at tjekke op på min ordre og de snedte min vare. Har efterfølgende har brug for deres hjælp, hvilket var en fantatisk god service. Selv efter lukke tid tager de sig tid til at besvare kundens mail og er høflige og professionelle i deres kunde pleje - et godt sted at handle og dette ses tydeligt på deres anmeldelser på trustpilot
Super impressed by their 1-day…
Super impressed by their 1-day delivery!
I almost couldn’t believe the drone I ordered was delivered within a single business day—something you rarely see in Denmark. One item seemed to be missing (or I just couldn’t find it), but their team acknowledged it and shipped it within 15 minutes of my message. The price? Easily the best I found anywhere in Europe. Really happy with the experience.
reklamere med droner
reklamere med droner, som de ikke har på lager alligvel, amatør forretning.
Hurtig ekspedition og hurtig svar på…
Hurtig ekspedition og hurtig svar på mails 👍
Ja, Fuld hus.
Ja, jeg tilslutter mig fuld hus af stjerner, meget fin service og mega hurtig modtagelse af vare, dog var der en fejl i den ene del, Men lynhurtig løst, skal siges det ikke var skypilots skyld. Vh. Peter
Fantastisk service 112 %iorden det kan…
Fantastisk service 112 %iorden det kan ikkje bliver bedere vh Martin Esbjerg
Kan kun anbefales.
Kanon service, og lavede en god pris.
Virkelig rar og snakke med i telefonen også.
Forsæt det rigtig gode arbejde 👍
De GODE service
SkyPilot v/ Johannes høre til en af de få der giver den gode service og arrangement - jeg man mærke der bliver lyttet til mine spørgsmål, og hvilket giver et godt svar / rådgivning tilbage. Jeg havde udfordringer efter et crash (video / signal stoppede pludselig), og på kort tid fik jeg den fornødne rådgivning - JA, jeg oplevede faktisk at få mere i servicen ende det jeg spurgte indtil omkring FIND MY DRONE, BALCK BOX DATA mv. Kan kun sige, og anbefale SkyPiolot ! Virkelig nærværende hver gange jeg ringer uanset hvad mit spørgsmål måtte være :) TUSIND TAK FOR DENNE SERVICE 🤗 Min næste drone bliver også købt hos SkyPilot.
Fantastisk service
Fantastisk service i forbindelse med bestillingsprocessen - der blev tryllet, så restordre kunne effektueres med det samme. Punktlig overholdt leveringstid med GLS.
Højt informationsniveau både via telefon og mail.
Jeg hade en dji fpv dorne som skulle…
Jeg hade en dji fpv dorne som skulle laves Og der hjalp Johannes mig med det samme Super flink fyr mega rar at Skive/snakke med kan kun anbefale det videre At få lavet sin drone hos dem eller bare Handle der
Ekstremt højt serviceniveau
Ekstremt højt serviceniveau. Hurtig og kompetent hjælp.
Hurtig levering og super service.
Hurtig levering og super service.
Bestilte i sidste uge en drone fra Skypilot.dk og den blev leveret dagen efter.
Jeg opdagede efter et par dage, at dronen var på tilbud et andet sted, så jeg kunne have sparet 300kr.
Lidt ærgerlig, skrev jeg til Skypilot.dk. Men intet problem, Johannes skrev tilbage indenfor få minutter, at der er prisgaranti og han har overført de 300kr til mig.
Så mine varmeste anbefalinger til at handle hos Skypilot.dk - Et firma du kan stole på.
SkyPilot.dk imponerende kundeservice
SkyPilot.dk imponerer virkelig med deres fremragende service og intuitive hjemmeside! Da jeg stødte på et problem med min Parken, blev jeg behageligt overrasket over deres hurtige respons. Inden for en time havde de allerede ringet tilbage med en løsning. Deres hjemmeside er let at navigere, hvilket gjorde det nemt for mig at finde hvad jeg søgte efter. Alt i alt en fantastisk oplevelse, hvor kvaliteten af både deres service og hjemmeside virkelig skinner igennem! Jeg kan varmt anbefale SkyPilot.dk
Højt serviceniveau og god hjælp!
Jeg var på udkig efter en drone til vores produktionsafdeling. I den forbindelse opsøgte jeg Johannes og SkyPilot for rådgivning omkring dronemarkedet. Efter en høj faglig sparring endte jeg med at købe en DJI Phantom 4 Pro.
Efter modtagelse af dronen var Johannes venlig med hjælp til igangsætning. Han svarer og reagerer hurtigt på telefonen og mail. Jeg synes det var en tryg oplevelse at handle med SkyPilot, hvor kunden var i fokus fra rådgivning til igangsætning af drone. Jeg vil anbefale SkyPilot og Johannes til alle som ønsker at investere i en drone. Fremragende !
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.