Simpelthen så ringe et ophold. Beskidt, koldt, fuldstændigt slidt ned, ekstrem uhøflig personale/reception. Da jeg gør opmærksom på, at der er møgbeskidt og skimmelsvamp i huset er tilbagemeld... Mehr ansehen
Skagen Strand Feriecenter i Hulsig. Ikke 4 stjerner, men 3 små stjerner. Støjende håndværkere nogle af dagene fra 9 - 16. Koldt upersonligt og slidt. Bærer præg af udlejning. Ukomfortable møbler bo... Mehr ansehen
Vi er lige kommet hjem fra en dejlig ferie på Skagen strand! Søde receptionister og smilende personale. Husene har fin inventar og var god størrelse og der var rent og pænt. Legepladser, minigolf... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Hotel Skagen Strand er et hotel- og feriecenter, der ligger 12 km syd for Skagen by. Leder du efter afslapning, skønne strande, sjov for dine børn og et område med masser af kultur og charme? Ja, så kan du roligt bestille dit ophold her på vores feriecenter i Skagen.
Tranevej 108, 9990, Skagen, Dänemark
- marketing@skagenstrand.dk
- www.skagenstrand.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 40 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten
Simpelthen så ringe et ophold.
Simpelthen så ringe et ophold.
Beskidt, koldt, fuldstændigt slidt ned, ekstrem uhøflig personale/reception. Da jeg gør opmærksom på, at der er møgbeskidt og skimmelsvamp i huset er tilbagemeldingen at jeg “har booket deres økonomihus”, så det er standarden. Hold da op.
Derudover gammelt og beskidt badeland.
Aldrig nogensinde om vi kommer igen.
vi var på sommerferie i uge 30
vi var på sommerferie i uge 30. 2 voksne og 2 teenagere. Lejligheden var stor, ren og pæn. Personalet i receptionen var venlige og hjælpsomme. Der var en dejlig pool og mange gode sportsfaciliteter, dog træner fitness rummet til en opjustering. Der var flere maskiner som ikke virkede. Men ellers var det et super dejligt sted og overraskende billigt.
Dejlige feriedage med børnebørn
Allerede inden vores ophold startede, havde jeg et par forespørgsler på mail som straks blev besvaret.
Vel ankommet blev vi venligt modtaget i receptionen med råd og vejledning. Huset (nr.35) var pænt og rent alle steder, dog var der nogle knækkede fliser i gulves ind til stuen. Dejligt rent sengetøj, dog var den ene pude rigelig stor, det er normalt, så vi havde selv en flad pude med til en af os. Der var simpelthen alt indenfor service, inten køkkenting manglede, dog var knivene lidt sløve. opholdsværelset ovenpå var fint og stort, men selv om trappen op til var ok, egnede den sig ikke til ældre/hurtige børn p.g.a. drejningen på trinene der gjorde den mindre sikker. Badeland var lille, men børnene havde en god oplevelse der, minigolf var god, men generelt mangler der lidt til større børn, på svævebanen havde en af os et uheld, så den taler vi ikke om 🫣
Det vil være en god ide at der blev plantet en busk til adskillelse af terrasserne mellem husene, vores nabos hund besørgede på vores terrasse, dagen efter var den der igen, men blev dog hentet inden der skete mere, det kan Skagen Strand ikke gøre for, men de kan lukke for gennemgang mellem terrasserne.
Alt i alt nogle gode dage, som. I gerne gentog hvis vores rejsetid derop var lidt kortere.
Dårlig spa-oplevelse
Vi var i søndags på en spa-dag med min svigermor og svigerinde. Vores oprindelige booking blev desværre aflyst to dage før, men vi fik lovning på, at vi ville få lidt ekstra som kompensation, når vi kom på et senere tidspunkt.
Desværre levede oplevelsen slet ikke op til vores forventninger. Det, der blev markedsført som en spaoplevelse, mindede mere om en almindelig svømmehal med koldt vand. Saunaen fungerede kun i korte intervaller på omkring to minutter ad gangen, og dampbadet var helt ude af drift.
Samlet set var oplevelsen derfor meget skuffende, og vi følte ikke, at vi fik den afslappende spaoplevelse, vi havde set frem til – heller ikke på trods af den lovede kompensation.
Det eneste, der var turen værd, var restauranten, hvor vi fik lækker mad og en rigtig god service. Det var desværre det eneste, der levede op til vores forventninger
Dårlig oplevelse i vanddelen, men restaurant var fantastisk
⭐⭐⭐
Jeg er lidt splittet over denne anmeldelse.
Jeg var afsted med min svigermor og svigerinde på en spa-dag. Vores oprindelige booking blev aflyst af resortet, og som kompensation blev vi lovet en del ekstra. Derfor mødte vi op med høje forventninger.
Desværre levede spa-oplevelsen slet ikke op til det, vi var blevet stillet i udsigt. Vi havde forventet et roligt spaområde, men blev mødt af ét fælles bassin, hvor der også var børn. Det var ikke den spa-oplevelse, vi havde forestillet os. Vandet var koldt, man skulle ud af bassinet for at kunne tænde bobler i grotten, saunaen virkede kun i et par minutter, før den ikke kunne tændes igen, og dampbadet var ude af drift. Da vi gjorde personalet opmærksom på det, virkede de overraskede og beklagede men senere overhørte vi at dampbadet faktisk havde været ude af drift i omkring 14 dage. Det synes jeg er meget skuffende, især når man betaler for en spa-dag. Den slags bør man informere gæsterne om på forhånd.
Det mest frustrerende var næsten, at vi efter aflysningen af vores første booking var blevet lovet ekstra som kompensation. Derfor føltes det ærligt talt som om, vi blev lovet mere, end stedet kunne levere.
Heldigvis var restauranten en helt anden oplevelse. Maden var virkelig lækker, og Marianne, som arbejdede den dag, leverede noget af den bedste service, jeg længe har oplevet. Hun var smilende, opmærksom og fik os til at føle os meget velkomne. Hun er den primære grund til, at denne anmeldelse ender på 3 stjerner.
Jeg ville ikke køre turen igen for spa-dagen, men jeg ville uden tvivl køre den igen for restauranten, den gode mad og den fantastiske service fra Marianne.
Spa dag i en pool
Købte en spa dag som skulle ha været den 6-6-2026 altså lørdag blev så ringet op torsdag den 4-6-2026 om aften at de havde dobbelte booked et bryllup så vi kunne ikke komme til spa dag selvom det var bestilt 2 måneder i forvejen.. men en medarbejder som ringede og aflyste vores aftale lovede at vi kunne få en del mere med i spa dagen når vi så kom.. det blev så til i dag.. men spa dag det kan man simpelthen ikke kalde det, der er en pool som skulle være varm det var den ikke. En damp sauna som var ude af drift ( det vidste de godt, selvom de ikke informerede omkring det og lod som om de ikke vidste det, deres infrarød sauna kunne varme i nogle minutter så ville den heller ikke mere.. så og kalde det en spa dag det kan man simpelthen ikke.. vi kom så i restauranten og det kan anbefales lækker stjerneskud og virkelig god betjening og behandling.
Super service 🫶 rent og lækkert alle…
Super service 🫶 rent og lækkert alle steder og super restaurant med top klasse mad et eller flere besøg værd 👌👊🫶🫶
5 Skagens stjerner får i ,fordi vi 5…
5 Skagens stjerner får i ,fordi vi 5 skønne uge 27 ferier har haft hos jer🦝🏞🏝🥰🥰i hus 133 som betyder tryghed for vores søn med autisme.
I er Danmarks bedste familie rummelige ferie center.
Jungle lege plads trænger til renovering ,eller genopbygning, klatre net er ødelagt efter mange års brug og leg.
Alle forhindrings bane ting er nedslidte.
Sti er trænger til krat rydning.
En indgangs portal hvor der står Jungle sti ville være en rigtig god ide.
Lege plads for større børn ville helt klart være et hit, her tænker vi på Farm Fun legeplads hvor der er labyrint , gammel fiske kutter med klatrer net og udendørs bowling.
Samt go kart der kan bruges af større børn i det de kan indstilles, så selv voksne kan bruge dem.
Noget der kunne være rigtig hyggeligt for jer som ferie center var at få et cafe koncept med billig god mad der er sundt og mætter.
Hvor der også sælges is m.m.
Samt et rabat hæfte til de lokale seværdigheder.
Jeres bade land er for småt set i forhold til de mange der besøger det, børn med autisme kommer af samme grund der ikke fordi de fortrækker rolige forhold og plads.
Så kunne det være en mulighed at få en udbygning af badeland ville det være super godt.
I kunne måske få inddraget noget af jeres græsplæne til dette formål.
En udendørs pool med lege/ spa zoner ville også være dejligt.
Vi kunne ikke lade være med at tænke på fonds midler til dette formål, eller anden ferie center kæde der kunne hjælpe jer på vej.
Madspild ordning ville også være rigtig godt, så man ved afrejse kunne aflever rest mad der sagtens kunne bruges af andre, som uåbnede ting med lang holdbartids dato.
Jeres lille butik kunne jo være et godt sted at have en madspil montre køl/frys.
Vi var på sommerferie juli 2024
Sommer hilsen Familien Sørensen
Vi ses i 2026 uge 27
Så kom vi hjem fea en vidunderlig Skagen Strand sommerferie 2 til 11 juli 2026.
Der er plads til kundeservice forbedringer i resption, der mangler et imødekomme når man starter sin ferie hos jer.
I bør sige med et smil hjertelig velkommen på ny hos os, dejligt at se jer🥰🏖håber i får en dejlig ferie hos os.
Det samme gælder når man tager afsked med jer, der skal i være smilende og imødekommende overfor os.
Vi ville rigtig gerne have samme trygge hus 141 næste sommer, men det fik vi desværre et negativt svar på.
Det burde have kunne lade sig gøre at reservere, da det jo er synshandicappe og autisme trygt indrette.
Så hvorfor er i så stædig og ikke imødekommer dette.
Min søn og jeg gik utrygge derfra for ny ved vi at der på ny skal kæmpes og skrives til jer som sidst.
Der burde ikke være nødvendigt når i nu kender os igennem 7 år.
Vi savner den smilende og imødekomme kundeservice der tidligere var hos jer.🙏🥰🏖
Vi spiste på restauranten og det var…
Vi spiste på restauranten og det var det bedste stjerneskud vi nogen sinde har fået.
Kan kun anbefale denne restaurant efter den nye kok er startet.
Vi havde et rigtig dejligt ophold på Skagen Strand Resort
Vi havde et rigtig dejligt ophold på Skagen Strand Resort. Vi boede i en nyrenoveret comfort-ferielejlighed, som var lys, pæn og rigtig hyggelig.
Området er skønt med masser af natur og kort afstand til en fantastisk strand – og samtidig tæt på Skagen, så det er nemt at tage en tur ind til byen.
Wellnessområdet var også en dejlig oplevelse med varm pool, boblegrotte, infrarød sauna og dampbad. Perfekt efter en lang gåtur i den friske havluft.
Restauranten overraskede os positivt – vi fik nogle af de bedste stjerneskud, vi længe har smagt.
Hvis man skal nævne noget, kunne der måske godt være lidt mere liv i området om aftenen – men hvis man søger ro, natur og afslapning, er stedet virkelig skønt.
Vi kommer gerne igen.
Meget tilfreds
Vi har haft timeshare i nogle år og er super tilfreds med huset, servicen og det helt fantastiske område omkring Skagen Strand Resort

Antwort von Skagen Strand Resort
Har været på nytårsophold hos Skagen…
Har været på nytårsophold hos Skagen S.R. 4 overnatninger fra 29.12. til 2.1.
Vi er er kommet på stedet mange gange helt tilbage til ca 1990, men må konstatere efter dette besøg at bunden nu er nået.
Ved ankomst til boligen kunne vi konstatere : 1.sal gulve var beskidte og vi måtte fjerne diverse efterladenskaber fra chips, slik, hår og meget andet. Badeværelse ikke rengjort - gulv, skab og håndvask flød med skidt og hår fra tidligere lejeres efterladenskaber og toiletspand (fyldt af tidligere lejere) var ikke tømt. Alt i alt kun 1 stjerne værdigt.
Vi har altid selv medbragt eget sengetøj, men nu skal man betale for en linnedpakke, som vi ikke havde brug for.
Havde bestilt nytårsferie i den lokale restaurant - 4 voksne og 1 barnrmenu - pris over kr 1900 - maden var en meget dårlig oplevelse - smagte meget dårligt. Rødvinssauce puha - overskyet og smagsløst og vejledning til fremstilling(opvarmning) var meget mangelfuld - den største ros kan kun gives til nogle saltede msndler / maden får 1 stjerne. Når jeg har givet 2 stjerner skyldes det alene hotellets beliggenhed og flinkt personale i reception.
Vi valgte at afslutte vores ophold 1 døgn før tid - vi trængte til at komme hjem.
Personale afregnede for en linnedpakke mindre end de skulle (95kr) som kompensation og det må jo siges at have været en billig omgang rengøring (for hotellet)

719kr for rengøring!!
Vi bookede et feriehus ved Skagen Strand gennem arbejdet for torsdag-mandag. Da vi ankom, måtte vi straks lufte ud, fordi huset lugtede meget vådt og indelukket. Opvaskemaskinen skulle vi selv tømme, hvilket var lidt irriterende.
Det værste kom dog ved afrejse: vi skulle betale for forbrug, miljøafgift og rengøring, og regningen løb op i hele 966,25 kr. – hvoraf 719 kr. var for rengøring! Det er helt urimeligt for et lille feriehus, og jeg blev virkelig overrasket over prisen. Alt i alt skuffende oplevelse i forhold til, hvad vi havde forventet.

Antwort von Skagen Strand Resort
Mega dejligt sted at være
Mega dejligt sted at være. Rigtig venligt personale, god mad i restauranten og hytterne er rigtig fine. Alt i alt bare et skønt sted at være :)
Virkelig et godt sted
Virkelig et godt sted. Fine lejligheder med alt hvad man skal bruge. Alt var rent og pænt da vi kom. Stranden findes ikke bedre i Danmark.
Og restauranten var super. Vi prøvede 4 forskellige retter. Det smagte virkelig godt. Og det var billigt. Du kan sagtens finde et dyrere sted i Skagen uden at det bliver bedre af den grund. Det tager 10 min at køre til Skagen.

Det bedste Service på Skagen Stand
Vi havde en rigtig god oplevelse hos Skagen Strand. Allerede inden opholdet tog vi kontakt til personalet, fordi vi havde brug for en handicapvenlig bolig – og det blev der virkelig taget hånd om.
Vi fik en bolig, der passede til vores behov, og vi blev også stillet en toiletstol til rådighed, så der var støtte, hvor det var nødvendigt. Det betød meget for os, og det gjorde opholdet trygt og komfortabelt.
Servicen var i top, og vi er meget taknemmelige for, at vores ønsker blev imødekommet. Vi kan varmt anbefale Skagen Strand som et sted med både god service og stor forståelse for individuelle behov.

Antwort von Skagen Strand Resort
Virkelig dårlig service, standard og rengøring
Virkelig dårlig og arrogant service. Huset var ikke blevet rengjort, herunder ingen støvsugning eller gulvvask, hvilket først blev gjort dagen efter, der var flere af de medkøbte linned, som var beskidte og endelig manglende der puder. Husene er trætte og slidte, men det klart største problem var den komplette fraværende service og rengøring. Ingen kompensation for den manglende og utilstrækkelig rengøring!!!
Dårlig oplevelse på take away og mad
Bestilte take away kl 17.30 til kl 19 og da vi skulle hente var maden ikke klar og da den endelig kom efter ca 35 minutters venten maden var ikke tilberedt ordentligt brændte pomfrits og en buger der manglede næsten alt fyldet og en weinersnitshel der var delvis kold og slatten salat
Do not visit this place.
Do not visit this place. There is more then one reason for this.
1. The employees in the reception is rude and will try to steal your money with illegal fees.
2. The apartments are old, broke and all af the rooms smells of mold. There are visible fungus all over the bathroom.
Rigtig god mad og sødt
Spiste søndagsbuffe hos dem i dag, og blev virkelig IKKE skuffet, det smagte rigtigt godt det hele, men vil i særdeleshed fremhæve de fantastiske trøfler der var til dessert, helt utrolig velsmagende, tilpas cremede og en rigtig god smag af chokolade, ærgerligt at der ikke er et bagerudsalg, kunne have fundet på at købe nogle af dem med hjem.
Personalet var søde, smilende og venlige, et dejligt sted.
Kommer gerne igen
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.