Jeg hader jeres reklamer på Reddit
Hvorfor bruge skodamatører når der er millioner af klips som viser folk i påvirket tilstand???
I er til grin. 1 stjerne
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
I er til grin. 1 stjerne
Hvornår stopper I den skod reklame alle har set den skod reklame
Skrev til dem for en måned siden med et spørgsmål vedr. Trafiksikkerhed og hørte aldrig tilbage. Til grin! Ubrugeligt!
Problemet med Rådet for Sikker Trafik er primært deres overvældende tilskyndelse til at placere det ikke-juridiske ansvar hos cyklisterne. Som eksempel kan nævnes "Vent 2 sekunder" skiltene, som påstås at være til både bilister og cyklister, men som i praksis udelukkende er rettet mod cyklisterne - det er cyklisternes ansvar hvis de bliver kørt ned. Så reelt er RST egentligt bare en dårligt kamoufleret interesseorganisation for bilisterne. Navnet burde ændres så deres egentlige ærinde kommer frem. Allerhelst luk RST og erstat den med en organisation med et neutralt syn på trafiksikkerheden.
"RÅDET FOR SIKKER TRAFIK" - har man misforstået det hele, hvis man forventer at folk her, går ind for sikker trafik?
For hvis man forbinder deres reklame video, med konceptet, at reklamere for sikker trafik, er man langt uden for pædagogisk rækkevidde.
Bare se på eres bidrag: - et medio halvfjerserne par, en meget usikker og stivbenet usikker mand, der sandt for dyden aldrig skulle være lukket ud i trafikken (bare tænk hvis det havde været et tilsvarende usikkert lille barn). Han snubler rundt og kan slet ikke orientere sig - katastrofalt!
Og HENDE - du meine liebe gute - totalt overgearet, åndeløst flagrende som en pubertets aspirant, cykler over det hele, i anden position selvom der er anden trafik, er ved at påkøre en afmærket container og sat-e, i et totalt urealistisk anfald, på lykkepiller, med posevis af bluf kosttilskud og et udtryk som ellers kun kendes fra lukkede enheder, udviser samme en trafikadfærd som ville uakceptabel selv i "radiobilerne".
ER DET DET BILLEDE PÅ "SIKKER TRAFIK" SOM LEDELSE OG MARKETING MONG---NE HOS SIKKERTRAFIK VIL SÆLGE OS?
Selv ikke "Rolf og Ritter i trafikken" kan præstere lige så grænseløs stupiditet.
O tempora o mores
Pengene er blevet trukket fra kontoen, 3 måneder efter rykker jeg for varen.
Får besked om at jeg må have indtastet forkert cpr på barnet - men ingen fra sikkertrafik.dk har henvendt sig for at rette op på dette, på trods af at de har både min mail, leveringsadresse, faktureringsadresse og bankoplysninger. Pengene har de heller ikke ført tilbage.
Derefter beder de om at få tilsendt barnet cpr over ikke-sikker-mail.
Helt igennem uprofessionelt!
købte en "Max & Antonette" cd den 9 juli nu er det den 6 august. de har hævet pengene men har ikke set skyggen af cd'en..
DÅRLIGT!
Jeg har købt en lille ting, som sagtens kan sendes med almindelig post.
Da jeg efter 12 dage ikke havde modtaget min vare, ringer jeg til dem og for at vide, at varen er afsnedt med b-post 4 dage tidligere. Den dag de sender varen er det en uge siden de hævede pengene.
Det er under AL kritik.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.