Shopitop

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har handlet ved shopitop flere gange og der har aldrig være noget problemer. De havde de billigste priser og jeg kom forbi og hentede mine bestillinger efter aftale og alt var som det skulle væ... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg ringede omkring middag, for at få mine indledende spørgsmål besvaret hurtigt og kontant. Kort tid efter bestiller jeg den omtalte vare, og nu her, dagen efter, er den ankommet til min adre... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg bestilte 4 Ben 10 figurer der skulle bruges til gave, men var lidt sent ude. Jeg skrev til firmaet, at jeg håbede de ville sende mine varer hurtigst muligt, selvom de har leveringstid på 5-7 dage.... Mehr ansehen

1. Spielefachgeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Danmarks billigste Sylvanian Families på www.shopitop.dk – Se de nyeste tilbud på Sylvanian Families i vores billige netshop. Altid billig levering i hele Danmark på Sylvanian legetøj.

Das haben sich andere Leute angesehen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Returnering elendig

Ville retunere en julegave min søn havde fået og ud over han først svarede på min rykkermail svarede han som om jeg var død irriterende. De havde ændret ved køb retur retten til 5 januar (venligt) men knap så venligt når de havde lukket mellem jul og nytår og åbnede igen 4 januar. Så fik lov til at sende retur hvis jeg gjorde det samme dag. Derefter har jeg måtte rykke i 3 mail efter pengene - så generalt mega besværligt og pænt ubehøvlet mail Jeg fik. Så nej køber ikke der mere og fraråder dette sted ift hvis ting skal byttes.

22. Januar 2016

Aldrig mere

Ja hvad skal jeg begynde med...

1. Jeg har sendt op til flere mails, hvor de vælger ikke at svare. Er det ikke meningen at en professionel webshop skal hjemme kunderne med bl.a. at svare på mails??

2. Jeg vælger at bestille varer tidligt, så jeg kan få dem dagen efter. Men sådan foregår deres forretning ikke. De havde mulighed for at sende i går og i dag, men den er stadig ikke sendt. Prøver de ikke at tjene penge eller hvad??? Kunder der bestiller over webshops forventer at de kan få deres varer allerede dagen efter, og så endda når man betaler 41 kroner eller så noget, da man ikke kan vælge almindelig brev. Så jeg har betalt 41 kroner for at få min pakke, som alligevel, ikke er afsendt?

Aldrig mere... Grunden til jeg bestilte noget, var for at få det leveret dagen efter. Jeg køber ikke noget for at få det flere dage efter (har ikke fået dem endnu)

Nu ved jeg hvor jeg ikke skal købe vare henne. Og 41 kroner for varer

9. Juli 2015

Useriøst!

Overdrevet mærkelig måde at drive en virksomhed på. Når pengene skal ind i biksen, er der ingen problemer... men er der fejl på en vare, så løber du panden mod en mur!
Jeg har den 7. juni reklameret på mail over en vare, som havde mærker efter en stanley kniv - en vare jeg skulle give min søn i fødselsdagsgave den 8. juni. Intet svar! Rykker den 17. juni, stadig intet svar i skrivende stund!
Varerne er billige, men det er jo SLET ikke besparelsen værd, når virksomheden ikke tager ansvar - og ikke engang gider svare!
Jeg handler der ikke igen og anbefaler alle jeg kender, at holde sig langt væk!!!

22. Juni 2015
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

12 dages leverings tid!!! :-o

Bestilte 26 marts nogle Mighty beanz som skulle bruges til påskeæg til min datter.
Jeg har først modtaget leveringen i dag den 7 april. Dvs en leveringstid på 12 dage.. Trods påske dage helt hen i vejret, og jeg stod uden påske gave da butikkerne så var lukket
Troede jeg bestilte i god tid (1 uge i den hellidagene) så det kunne nå frem inden påske, da de skriver at de sender indenfor 1-3 dage.
Desuden havde de så heller ikke den oprindeligt bestilte vare, trods den stod på siden.
Øv oplevelse

7. April 2015
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg bestilte en masse Pokemon kort, og fik via tlf, guide hvad jeg skulle købe for at få de kort mine børn ville have,

Fik mine vare dagen efter jeg lagde en bestilling.

13. Januar 2015
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Første og sidste handel her!

Købte en pokemon bamse, men skal allerede have nål og sytråd frem, da den er gået i stykker, men ud fra anmeldelserne herinde, kan det jo ikke betale sig at sende den retur. Det er ikke pengene værd at handle her, så hellere finde et andet sted!

10. Januar 2015
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg bestilte fodboldkort mandag aften og modtog dem med posten onsdag. Super god service. Vil klart anbefale shopitop til andre 😄

30. Dezember 2014

Lover alt for meget!

Jeg valgte mandag d. 22/9 at bestille 9x MTG displays. Jeg betaler via netbank, og regner selvfølgelig med alt er i orden.

Samme aften bliver jeg ringet op fra shopitop, at de desværre har lidt problemer med at få dem på lager. Jeg spørger derfor, hvornår jeg kan forvente levering, og sagde jeg helst skulle bruge kortene fredag. Det var tip top, og der skulle de nok være der.

Fredagen kom, og stadig intet sket. Jeg ringer derind for at høre hvad der sker, men de har stadig ikke fået afsendt noget som helst. Igen bliver jeg lovet, at kortene vil blive sendt midt i næste uge, dvs omkring d. 7-8/10.

I dag, onsdag d. 8, ringer jeg igen derind for at høre status, da kortene er savnet. De kan stadig ikke fortælle noget som helst om ordren, og jeg beder dem selvfølgelig annullere, da jeg er træt af at vente næsten 3 uger, og igen igen få det samme at vide "at de nok snart ville komme".

Jeg syntes som køber det er en forfærdelig oplevelse, når man går og glæder sig til at få et produkt hjem, at sælger bliver ved med at fyre det samme pis af, og der så intet hold er i det.

Jeg fraråder folk at handle på shopitop, hvis de vil have en hurtig levering. Det er det sidste man får.

8. Oktober 2014
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service, men en smule mærkelig informations medie

Da jeg bestilte fra deres hjemmeside fik jeg straks en e-mail, om at de havde modtaget min bestilling.

Jeg hørte dog intet mere fra dem. Resten af informationen om min pakke fik jeg fra Post Danmark. Post Danmark sendte mig en SMS med at de havde modtaget pakken, og med tracking nummer. De sendte mig også en SMS på dagen den vil blive leveret.

Det er ganske fint med en SMS på dagen den bliver leveret. Jeg havde dog nok foretrukket af ShopITop sendte tracking nummeret på mail, da det er nemmere at copy/paste ind i track and trace. Men det er nok bare min vurdering.

Det var dog ikke nok til at trække dem ned. Vil helt klart handle der igen.

11. September 2014
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Go service

Fik de ting jeg havde bestilt et par dage efter, så go hurtig service, det eneste mystiske, der er nu er at der snart er gået en uge siden pakken kom, men der er ikke trukket penge fra min konto endnu... Det undre mig en smule..

10. September 2014

Nemt og hurtigt

Fik det bestilte indenfor få dage, og alt var som det skulle være - ingen problemer og et sted jeg ville handle igen.

5. September 2014
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kanon service og endnu bedre priser!!!

Jeg har bestilt hos dem flere gange, og der har aldrig været et eneste problem. Hver gang jeg har haft spørgsmål om diverse produkter, har de altid kunne hjælpe :) . Jeg er kanon glad for deres service og priser!

2. September 2014
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig Levering og god stand af vare!

Jeg bestilte nogle kort her for en måned siden og har intet at klage over på den bekostning. Betilte kortene en torsdag, de var sendt fredag morgen og modtaget lørdag. Indpakning var forsvarlig af et godt lag pap til at beskytte kortene.

Eneste negative jeg har at sige omkring butikken, er at der er i de enkelte kort serier er nogle mangler hist og her. Giver dem alligevel 5 stjerner da de ikke reklamere men noget de ikke har og har en hurtig levering.

2. September 2014

Godt tilfreds

Jeg har kun haft gode oplevelser med det firma har altid fået det jeg har bestilt ( de er også de eneste der stadig har Zhu Zhu hamster der er et hit hos min nevø og niece 😊) Hvis det jeg har bestilt er udsolg, bliver jeg riget op eller der bliver sendt en mail om det, også bliver der sendt noget andet der svare til det produkt .

29. August 2014
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

jeg har ingen problemer haft

jeg har ik haft en eneste ting og klage over de svaret på emails med det samme enda ringede til for at sige den ene af tingene var udsolgt god service handler der gerne igen :)

15. August 2014
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr