Efter att jag bokade på nätet så var det omöjligt att betala resan. Ringde upp och fick en förklaring och hjälp att söka efter en liknande resa till ungefär samma pris. Jag behövde inte vänta i luren... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Äntligen en site som från början visar hur mycket bagage som ingår ! Snabbt och smidigt avslut med betalning. Dock fick jag en väldig massa spam-mejl med helt icke-relaterade erbjudanden (typ nagels... Mehr ansehen
Ris & ros från luttrad resenär Bra att bagage ingår och att det inte kommer 19 tilläggskostnader som en konkurrerande sajt hade. Tar betalt för att begära specialkost. Lämnat en Irriterande bism... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Resfeber helt OK ! Sämre dock med flygbolaget BRA. Arrogant flygvärdinna. Jag är 2 meter lång, och måste sitta på en plats där det är extra benutrymme. Trots att den var ledig, vägrade hon mig att... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Vill du göra verklighet av resan du drömmer om, så har du kommit rätt. Hos oss kan du själv sätta ihop och boka din egen resa oavsett om du söker äventyr, storstadspuls eller strandhugg. Ett smidigt paket, unikt utformat av dig. Är du redo? - Vi ger dig resfeber.
Kontaktinformationen
Kruthusgatan 17, 405 23, Göteborg
- 0771-575757
- order@resfeber.com
- www.resfeber.se
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Ni har lämnat mig utan hjälp
Ni har lämnat mig utan hjälp, strandad i Chile,utan som helst assistans. Jag varnar alla som vill boka in eller köpa resor via er, att avstå,eller helt och hållet, kontakta aktuella resebolaget, som visar sig mer seriösa och tar väl hand om sina resenärer.Ni är kass samt Resia som moderbolag är inkompetenta att hjälpa oss att komma hem.
Enkelt och smidigt få en paketresa med…
Enkelt och smidigt få en paketresa med väskor
Enkel tjänst att anväda
Enkel tjänst att anväda. Många hotell att välja på. Dock hamnade kvitto på beställningen i skräpmailboxen
Lätt att boka, bra service
Lätt att boka på hemsidan. Pga problem vid ankomsten till hotellet kontaktades kundservice, de var mycket snabba och behjälpliga med att försöka hjälpa till. Kan tänka mig att boka via resfeber igen.
Användar vänligt.
Användar vänligt.
Lätt att beställa både flyg och hotel.
Får se total kostnaden för resan.
Enkelt att göra tilägg för försäkringar och bagage.
Bra att boka resa med resefeber
Genom er och Klarnas otydligheter i…
Genom er och Klarnas otydligheter i kassa-/betalningsdelen har jag helt plötsligt öppnat ett konto hos Klarna. Knappast min avsikt – alls.
Skräp och skitdåligt. Så alla kunder på Resfebers sajt uppmanas härmed att undvika Klarnas fakturaalternativ vid betalning och i stället betala med kort eller annat alternativ.

Antwort von Resfeber.se
Bara positivt
Hej. Omöjligt boka bagage
Hej! Jag kunde ingenstans boka bagage! Nu har vi en resa utan bagage att checka in. Tacksam om jag kan få hjälp att ändra det!
En mycket nöjd kund
Jag är mycket nöjd för den service jag upplevde när jag ringde för hjälp. Jag tycker att det var mycket professional personal som jobbar hos er
Min bokning gick smidigt och snabbt…
Min bokning gick smidigt och snabbt till.
Fungerade utmärkt
Fungerade utmärkt. Fick biljetterna snabbt och smidigt!
I got a room in the basement for my…
I got a room in the basement for my 50th birthday. When doing the booking I wrote in the comment field to the hotel that I was celebrating my birthday during the visit. According to the hotel they never got it. and as you know I got a room in the basement...
Alltid bästa pålitlig servicelitar alltid resfeber
Alltid bästa pålitlig service
Tekaligne, Stockholm
Otroligt bra service!
Mitt omdöme baserar sig främst på den otroliga service jag fick i samband med SAS strejken:
Eftersom mitt SAS plan inte skulle flyga bokade jag en annan väldigt dyr biljett till New York ett par dagar innan avfärd. När det var klart meddelade SAS att mitt ursprungliga plan visst skulle flyga. Jag avbokade då de nya biljetterna men hade i brådskan glömt att boka avbeställningsskydd. Trots det gav Resfeber mig en rejäl, generös återbetalning på den dyra biljetten.
Då meddelar SAS igen att mitt ursprungliga flyg inte ska flyga och jag bokar för andra gången en ny, dyr biljett dagarna innan avfärd.
Jag glömmer återigen att boka avbeställningsskydd (stress). När det är klart meddelar SAS en gång till att mitt ursprungliga flyg visst ska flyga.
För andra gången ger mig Resfeber återbetalning på den andra, dyra biljetten. Dessutom gör de allt för att jag ska känna mig välkommen. Det kallar jag service! Resfeber har fått en nöjd kund som alltid återvänder.
Lite tråkigt att dom har öppet bara…
Lite tråkigt att dom har öppet bara mellan 10.00-14.00 om man får problem.
Bra hotel nära attraktioner bra flyg…
Bra hotel nära attraktioner bra flyg och priser. Lätt att ringa och ta kontakt med...har använt resfeber 3ggr till japan 1 s. korea och England inom 1 år. Nu s.korea och Usa...👍
Överskådligt och enkelt.
Överskådligt och enkelt att söka och att ändra sökningar.
Servicen var bra
Servicen var bra. Jag läste bara inte noga innan jag slog till.
Alltid lika nöjd när jag bokar genom…
Alltid lika nöjd när jag bokar genom er, enkelt smidigt och bra erbjudande.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.