redcoon Benelux B.V.
Nieuwe smartphone besteld, conform levertijd bezorgt, maar er zat geen zegel meer op verpakking. RMA aangevraagd, terug gestuurd, en inmiddels 1,5 week later nog geen enkele respons. Volgens de klante... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Levering duurde vrij lang en er moest nog iets nageleverd worden. Hier moest ik zelfachteraan bellen om er achter te komen dat er weer een ander ordernummer was. Dit kon ik ook niet terugvinden op mij... Mehr ansehen
Aan telefoon netjes geholpen bij aanschaf telefoon. Vlot in bestellen, maar bij afrekening bleek er een toeslag te zijn ivm thuiskopieheffing. Dat is een normale heffing en zou dus gewoon in de prijs... Mehr ansehen
Schorpioenstraat 61a, 3067GG, Rotterdam, Niederlande
- 013-8200168
- info@redcoon.nl
- www.redcoon.nl
Das haben sich andere Leute angesehen
bij pech heb je pech
Ooit hier een laptop gekocht, deze bleek binnen de garantieperiode een defect te hebben, contact gezocht met redcoon en zou verholpen worden. Opgestuurd en periode niks gehoord, Daarna gaven ze aan dat ze het defect hadden verholpen de laptop naar mij retour zouden sturen. Bij retournatie is bij de transport een nieuw defect ontstaan. Meteen datzelfde moment contact opgenomen met het bedrijf, bleek niet alleen dat ze het defect niet hadden gerepareerd maar ook het nieuwe defect niet gingen verhelpen (aangezien ze aangaven dat ik deze mogelijk zelf had veroorzaakt, terwijl ik direct bij ontvangst het gemeld had) malafide bedrijf, doe hier geen grote aankopen, bij defecten sta je er alleen voor
droger defect geleverd. 35 euro terug
droger defect afgeleverd door transportschade. Flinke deuk aan zijkant waardoor trommer aanloopt en droger dus niet gebruikt kan worden. Is gebeurd tijdens transport, maar na eindeloos aantal frustrerende contacten met redcoon kunnen zij niets doen omdat wij de droger 'op eigen risico' zelf naar boven hebben gedragen. Daardoor kunnen zij niet controleren of wij dat misschien zelf veroorzaakt hebben. Is niet zo, want dat hebben wij heel voorzichtig gedaan. Wij hebben nu dus een kapotte nieuwe droger staan, maar kunnen eventueel 35 euro van ze krijgen voor het ongemak. Heb wel vaker iets bij Redcoon besteld. Ging gewoon goed. Maar de aard van t beestje komt natuurlijk pas naar boven als er iets niet goed gaat. Wees gewaarschuwd, koop hier niet! 't is een malafide webwinkel.
Goed
Snel geleverd, goede standaardprijzen/aanbiedingen en goede service
Redcoon houdt zich niet aan wettelijke eisen omtrent garantie
Redcoon houdt zich niet aan de wettelijke eisen omtrent garantie. Bestel hier nooit. je kan beter iets meer betalen bij Bol.com want die zijn in dat geval echt perfect.
Niet nakomen van afspraken en loze beloften
Onlangs hebben wij een wasdroger besteld op redcoon.nl.
De droger is in eerste instantie binnen 24 uur netjes bij ons thuis bezorgd. Na het uitpakken van de droger bleek deze defect. Een zijpaneel zat los en bleek niet vastgeschroefd. Hierop heb ik contact gehad met Redcoon. De droger zou worden opgehaald en omgeruild.
Geheel volgens afspraak is de droger een dag later (dinsdag) opgehaald maar men had geen nieuwe droger bij zich. Na enig contact bleek dat deze met een andere auto gebracht zou worden. Later kreeg ik een mail dat de droger een dag later geleverd werd (woensdag).
Veel wachten later had ik nogaltijd geen droger dus zowel woensdag als donderdag weer contact gehad. Alle keren dat ik contact heb gehad werd mij toegezegd dat het probleem opgelost zou worden en zou er een nieuwe order worden aangemaakt voor de droger zodat ik deze spoedig zou ontvangen.
De beste communicatie verloopt overigens via de chat want de mensen aan de telefoon geven je de indruk je absoluut nier verder te kunnen helpen.
Inmiddels is het vrijdag en heb ik nog altijd niets ontvangen. Wel heb ik de zoveelste excuus mail ontvangen. Ditmaal één van de reparatieservice dat de defecte droger retour is ontvangen en gecontroleerd zal worden en ik nadien geïnformeerd wordt over de afhandeling.
Hierop maar weer eens contact gezocht en middels de chat laat een medewerker weten dat de order blijft hangen tot nadere orde en informatie van AEG uit Duitsland.
Helaas kan ik mijn schrijven nu niet meer zo netjes houden en kook ik ongeveer van woede. De chat medewerker durft de conversatie waarschijnlijk niet meer aan, verlaat de chat en een collega van haar neemt het over. Fijn want nu kan ik het hele frustrerende verhaal opnieuw gaan doen!
Gelukkig is het erg slecht weer, heb ik twee kleine kinderen en zou een werkende droger nu helemaal niet goed uitkomen. We zitten immers pas ruim een week zonder dus dat komt de frustratie wel ten goede.
Op het moment van schrijven heb ik nog altijd geen oplossing geboden gekregen, weet ik niet waar ik aan toe ben, heb ik nog altijd GEEN DROGER en ben ik wel mijn geld kwijt!!!!
REDCOON.....................KOM ALSJEBLIEFT NU MET EEN OPLOSSING
De chat berichten heb ik bewaard en zijn, voor diegene die het interessant vinden, beschikbaar. Ik stuur ze graag aan je door!
Vervelend om als klant het gevoel te hebben niet...
Zaterdagavond toch maar de bestelling geplaatst bij Redcoon.nl. Ik heb al vaker bestellingen gedaan bij Redcoon.nl en dat was naar tevredenheid verlopen. Deze keer ging het anders. Bestelling gedaan en netjes betaald via ideal. Ik was mij al aan het verheugen op de aankoop, altijd het leukste van online kopen. Dit keer ging het anders. Na twee dagen een mailtje om even over twaalf 's nachts dat mijn betaling nog niet binnen was.... hoezo was toch via ideal... Nou ja kan gebeuren toch.. Volgende dag maar even bellen. Na twintig minuten en het keuzemenu waar je de keuze had dat je het niet met Redcoon.nl eens was en ook nog eens dat je de eerstvolgende in de wachtrij was... geen gehoor. Dan maar via de chatfunctie. Duurt maar 3.5 minuut voor je aan de beurt bent.. Dit werd dus ook ruim twintig minuten. In deze twintig (lees 40) had ik tijd om een mailtje te sturen naar de welbekende Info.... blablabla. Uiteindelijk een vriendelijke meneer in de chat die niet begreep dat mijn betaling niet als ideal in het systeem stond maar als betaling vooruit. Het is inmiddels dinsdag en mijn betaling is zaterdagavond gedaan en is nog steeds niet waar het hoort te zijn? Ik zeg nou dan wachten we nog even af.. Inmiddels is het dinsdagavond, de voorspelling van de vriendelijke Jesse op de chat dat het geld vandaag (dinsdag) wel zou binnenkomen en dat het product vandaag opgestuurd kan worden wordt in geenszins nagekomen en ook op de overige mailtjes wordt geen antwoord op gegeven. Zoals de slogan van een andere winkel "je bent toch niet gek" Ik hoop op een posirief vervolg maar vind het wel ver onder de maat....
Redcoon.be een klucht!
Algemeen
Ik heb de afgelopen week 2 orders bij redcoon. be geplaatst
De eerste op 06/07. Omdat ik hiervan geen verzendbevestiging kreeg een aantal malen gebeld met de klantenservice. De ene keer was mijn order wél op voorraad de andere keer konden ze niet zeggen of het artikel op voorraad was.
Na 3 dagen bellen en chatten stond ik nog geen stap verder. Uiteindelijk is er dan een mail gekomen dat het door mij bestelde product door de leverancier niet meer te leveren was (ook al stond op de site van redcoon dat het product bij hun op voorraad was).
Daarom mocht ik een vervangend product uitkiezen. Dit heb ik gedaan.
Ook bij deze order was alles op voorraad en de betaling was in orde. Toch loopt het wéér mis bij de logistieke afdeling en krijg ik GEEN verzend bevestiging.
Na vele malen bellen met de klantendienst is er op 12/07 nog steeds geen oplossing.
In ieder geval zijn ze mij als klant kwijt. Ik raad aan om er niet te bestellen.
Verzending
Ronduit slecht. na een hele week bellen nog niets ontvangen. Ik wordt van de kast naar de muur gestuurd. "ze zijn het aan het uitzoeken"....
Klantenservice
Na vele malen bellen zijn we nog steeds geen stap verder. Ik denk dat ik ondertussen daar het halve bedrijf al aan de lijn het gehad maar niemand kan me exact vertellen wanneer de levering verzonden wordt of wat er mee is gebeurd.
De wachttijden aan de telefoon bedragen soms meer dan een half uur. Niet echt een goede service naar de klanten toe.
waardeloos bedrijf
3 jaar geleden een samsung tv twv 1.850 euro gekocht. 3,5 maanden geleden ging deze kapot, waarna ik de procedure heb gevolgd en deze naar samsung heb gestuurd ter reparatie, na een beoordeling van een samsung medewerker. Wordt niet gerepareerd want grijze import door Redcoon. Na gebeld te hebben met Redcoon gaan deze op zoek naar een reparateur. Na 4 weken maar voorgesteld om een bedrag bij te betalen voor een nieuwe tv. Geaccepteerd door Redcoon.
weer 4 weken later, blijkt de tv toch gerepareerd te kunnen worden, hebben de mijn geld nog, krijg ik de nieuwe tv niet en heeft de reparateur de tv nog niet gemaakt! Redcoon heeft beloofd de reparatiekosten te dragen, van wel 100 euro, maar nu krijg ik een verzoek om 100 euro te betalen, anders wordt mijn tv niet gerepareerd. Heb dit inmiddels aangemeld bij de rechtsbijstand, maar die wil eerst een schikkingsvoorstel zien, voordat ze er een rechtszaak van maken.
Inmiddels 3,5 maanden zonder tv. Ik heb nog nooit in mijn leven zo'n absurd chaotisch bedrijf meegemaakt.
Beste bart -> DEB-R-2597498 [Incident: 160715-000270]
inmiddels de tv weer terug, maar geleverd zonder aluminium voet en zonder stroomkabel. het moet niet gekker worden.....

Slechte service
Geleverd alleen tot terras....geen verbinding via de telefoon....slechte service...nooit meer...er zijn genoeg andere bedrijven met betere service.

Wat een waardeloze klantenservice
Wij zijn nu al drie maanden bezig te bellen en te emailen over een retour zending. Wij hebben een Kärcher K3 laten repareren omdat deze het na een half uur niet meer deed, na een aantal weken retour gehad en toen werkte het na 30 minuten weer niet meer. Contact opgenomen met de klantenservice en na een discussie is een credit toegezegd. Ondertussen zijn we 3 maanden en talloze telefoontjes en emails verder. Meerdere malen is toegezegd dat het bedrag binnen korte termijn op de rekening zou staan maar we hebben nog steeds het geld niet terug gehad. Een muts die beloofde het te regelen heeft het nog wel gepresteerd het apparaat weer toe te sturen, uiteraard is de zending geweigerd. Wij bestellen er echt nooit meer iets. Wat een ongelofelijke onkundige mensen werken daar zeg.

Snelle en juiste levering
Snelle en juiste levering, de scherpste prijzen, gratis verzending > €50, bestel- en betaalproces was in orde, het juiste product is tijdig geleverd, Prima Service.
Zeer goed
Had 40 inch Ultra TV besteld en die zou snel worden afgezonden. Helaas heeft de bank niet gedaan wat er van verwacht kan worden en zo duurde het even voordat de TV binnen was. Ben ZEER tevreden over de behandeling in deze. Vind alleen dat soms Redcoon moeilijk te bereiken is.
Verders Zeer tevreden. Toon Diepstraten.
Dit bedrijf heeft bij mij een vervelend gevoel achter gelaten
Een smartphone besteld en een hoesje, een maand gewacht op de levering van de smartphone, waardoor ik de cashback actie misliep, dit is uiteindelijk heel netjes afgehandeld, top. Maar de communicatie tussentijds was slecht, standaard opgelepelde antwoorden zonder te anticiperen. Het hoesje bleek uiteindelijk niet leverbaar, zonder hiervan op de hoogte te worden gesteld, daar moest ik door zelf te bellen (hoe lang moet ik nog wachten) achter komen, dit wordt uiteindelijk terug gestort, maar weer zeer slecht communicatie (of geen reactie). Nu moest ik laatst een koffieapparaat bestellen, maar door de onzekerheid van het functioneren van dit bedrijf, toch maar uit geweken naar een andere leverancier.

Uitstekende service!
Op de site had ik gebruik gemaakt van een hotdeal maar er was iets mis gegaan waardoor het product niet in mijn mandje zat en de actie was afgelopen. Na contact met de klantenservice heb ik het product alsnog voor de actieprijs gekregen, op tijd en in goede staat! Topservice, ik kom hier dus terug.
OOSTBLOK ARTIKELEN VERKOPEN IN NEDERLAND, DIE NIET ONDER FABRIKANT GARANTIE VALT
ACER BEAMER BESTELD VAN €1500.
ZODRA ONTVANGEN, WILDE IK HEM BIJ ACER AANMELDEN VOOR DE "ACER RELIABILITY PROMISE" GARANTIE.
DIT BLEEK NIET TE KUNNEN, DAAR DIT APPARAAT NIET BESTEMD WAS VOOR DE NEDERLANDSE MARKT! (HEEL VREEMD, JE MAG TOCH AANNEMEN DAT IETS DAT JE IN NEDERLAND KOOPT, OOK VOOR DE NEDERLANDSE MARKT BESTEMD IS, MAARJA, ZO BLIJKT REDCOON DUS TE WERK TE GAAN)
NA CONTACT OP TE NEMEN MET REDCOON, ZEIDEN ZE DAT ZE DEZELFDE GARANTIE GAVEN, MAAR DIT BLEEK BIJ NAVRAAG NIET ZO TE ZIJN. (NIET PRECIES DEZELFDE VOORWAARDEN ALS VAN ACER ZELF)
IK MOEST HET APPARAAT DAN MAAR TERUGSTUREN. MAAR ONDERTUSSEN WAS DIE ACTIE VAN ACER AFGELOPEN EN KON IK DUS NERGENS EEN ANDERE KOPEN DIE WEL VOOR NEDERLAND BESTEMD WAS EN DIE SPECIALE ACER GARANTIE KRIJGEN.
BIJ NAVRAAG BIJ REDCOON OF ZE MIJ HIERVOOR KONDEN COMPENSEREN, WAS HET ANTWOORD ALLEENMAAR. "JAMMER, DAAR KUNNEN WE NIETS AAN DOEN"
TOEN IK VROEG OM EEN RETOURLABEL, WERD ME VERTELD DAT IK ZELF VOOR DE RETOURKOSTEN MOEST OPDRAAIEN.
DAARMEE ZEGGENDE. WIJ LEVEREN JOU EEN VERKEERD PRODUCT, MAAR JE MOET ZELF VOOR DE VERZENDKOSTEN OPDRAAIEN. LEKKERE KLANTENSERVICE.
NA EEN MAAND ZEUREN EINDELIJK EEN ANTWOORDNUMMER GEKREGEN. OPGESTUURD, MAAR HOORDE MAAR NIETS. MET DE TRACKING KON IK ZIEN DAT HET AFGELEVERD WAS.
NA WEER TE BELLEN, ZEIDEN ZE DAT ZE HET NIET HADDEN ONTVANGEN. EN DAT IK HET POSTKANTOOR BEWIJS MOEST OPSTUREN. IK ZEI , IK KAN TOCH GEWOON OVER DE TELEFOON HET TRACKING NUMMER DOORGEVEN. MAAR NEE, DAT KON NIET
DUS, ZE ZIJN TE LUI OM ZELF BIJ HUN POSTAFDELING TE KIJKEN WAAR HET PAKKET IS EN IK WEER EXTRA MOEITE (EN MIJN KOSTBARE TIJD) MOET VERSPILLEN AAN HUN.
JE WORD ZO GIGANTISCH TEGENGEWERKT, HET IS GEWOON NIET NORMAAL. ABSOLUUT DE ALLER SLECHTSTE KLANTENSERVICE DIE IK OOIT MEEGEMAAKT HEB. IK DACHT DAT KLANT ALTIJD KONING WAS.
MAAR NEE, BIJ ACER DUS NIET. ZE HOPEN DAT JE HET POSTBONNETJE KWIJT BENT EN ZE NIET TERUG HOEVEN TE BETALEN.
KOOP DUS NOOOOOIT BIJ REDCOON !!!!!

Antwort von redcoon Benelux B.V.
Jammer dat de levering niet correct is uitgevoerd
Apparaat zou eigenlijk woensdag worden geleverd, maar de bewuste dag ontving ik een mail dat de vervoerder met mij contact zou opnemen over wanneer te leveren. Na telefonisch contact werd mij verteld dat er iets fout was gegaan en ik hiervan bericht zou krijgen. (nog steeds niet gebeurd ) Een dag later dan gepland stond het leverbedrijf aan de deur en installeerde het apparaat zoals het moet. Alleen jammer van de 2e verlofdag en de stress op het werk hierdoor. Volgende keer maar bij de lokale leverancier, dan is levering ook ok.
Snelle en juiste levering
Bestel- en betaalproces is prima in orde. Het juiste product is tijdig geleverd. Prima service dus.
belachelijk bedrijf
Een gaskookplaat met aansluit service besteld waarvan de service kosten hiervoor € 19,99 bedroegen. Alleen hebben zei deze alleen geleverd omdat het installatiebedrijf niet de juiste materialen bij had? In totaal 3 keer gebeld en ongeveer 6 emails verder beweren hun dat ze mij zo goed mogelijk geholpen hebben en mij gewoon niet meer verder helpen met het aansluiten van de gaskookplaat terwijl ik hier wel voor heb betaald. Hun service is namelijk volgens de medewerker zo goed mogelijk uitgevoerd????? Terwijl ze helemaal nies hebben gedaan???? Ik zou aan raden hier nooit iets te bestellen want mocht er iets zijn met de service of het product dan ben je letterlijk de L.U.L.
Alle medewerkers denken er dan ook het zelfde over en doen net alsof ik een zeer vervelend klant ben terwijl ik mijn € 19,99 gewoon terug wil hebben omdat er helemaal niets is gebeurt qua aansluiten. Ze beloofde mij het te leveren en te plaatsen en de daarbij behorende troep zelfs mee te nemen. Maar dit is geen van alle gedaan behalve het leveren, ook hun administratie klopt voor geen meter omdat de 1e medewerker die ik sprak en mij beloofde terug te bellen het direct zelf zei dat dit allemaal wel gebeurt had moeten worden en gaf ze een verontschuldiging omdat dit geen van alle gedaan is? Ik wacht nu nog steeds op een oplossing maar voor toekomstige klanten zou ik zeggen...NOOIT AAN BEGINNEN.
prima, goed en snel.
tv gekocht, goede en snelle afhandeling.
een dag te laat ivm logistieke problemen van postnl.
werd daarvan ook op tijd in kennis gesteld.
gaat zo door!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.