niet bijzonder sympathiek..
Ik heb in de jaren ‘90 ooit mijn eerste CD speler - TEAC, een geweldige CDP - bij Radiobeurs gekocht en kwam er in die tijd graag en vaak. Vanmorgen wilde ik er een setje snaren kopen. Normaal bestel ik die in grotere hoeveelheden online, mijn favoriete merk en dikte. Ik wilde iets proberen op mijn Gretsch, ipv 011 een 009 set erop, gewoon om te kijken hoe dat uitpakt: mijn handen worden oud en 011 wordt wat zwaar. Eerst werd mijn goto merk Elixer afgebrand als achterhaald en wat al niet meer. Nou, ieder zijn mening maar ik ben klant en ik denk dat je zoiets als verkoper wel wat vriendelijker kan meedelen. Daarna vroeg ik om een set 009 snaren. Voor welke gitaar was de vraag terug. Ik zeg voor mijn Gretsch. Nu begonnen beide Radiobeurs medewerkers schamper tegen elkaar mij mee te delen dat dat niet zou kunnen: veel te licht, kan niet, afstelling en dat soort zaken. Dat zal best maar ik speel al 40 jaar gitaar en ik weet wat ik wil. Hun manier van mij behandelen begon mij ondertussen ook flink tegen te staan. Ik zeg: ik wil ook best ergens anders snaren kopen. Ik krijg een mooi setje D’addario XS, maak nog een grap, geen reactie, betaal en zeg fijne dag maar hoor verder niets terug. 1 ster eigenlijk maar een 2e erbij vanwege oude sympathie.