Jag beställde en ryggsäck (Fjällräven Långfärd) som jag är mycket nöjd med. Det gick enkelt att beställa och jag gillade skarpt statusuppdateringar på min order som jag fick på mail. Gillade även at... Mehr ansehen
Bestilte vare mandag. Sendte email torsdag, for at få præcis leveringstid -> intet svar Ringer Fredag til kundeservice, som meddeler at vare bliver sendt efterfølgende mandag. Mandag (8 dage)... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Køb alt dit nye outdoor udstyr her. Vi har verdens største udvalg af Haglöfs, Fjällräven, Helly Hansen og Salomon. Levering 1-5 dage.
Dänemark
- www.outshop.dk
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
If there were a "minus" star page
If there were a "minus" star page, I would give that rating. I ordered their battery wood cutter online, liking all the features. The price had been lowered to $29.99, which sounded wonderful. Later, I saw another wood cutter online, advertising the same thing for the same price. I'd not realize that these were not the same company. After trying to contact them by email several times--trying to contact them by their other emails ( only to find that they were were non-existent), and getting no answer, I finally heard from them this morning.
They told me that I had ordered only the cutting chain. I then went back to the emails supporting my order, and found that my order had been 404'd--no longer available. Everything I had in evidence was gone. Be very careful. Scams abound!
Outshop er nok lukket
Jeg har aldrig fået så dårlig service - telefonen er lukket og der siges noget om tekniske problemer med telefonsystemet og status på lageret etc. Og hjemmesiden er lukket ned - der står noget med error.
Vi har returneret et liggeunderlag (defekt) den 22/8, men har intet hørt - overhovedet. Ingen svar på email, ingen svar på telefonen.
Lad være med at købe produkter hos Outshop - virksomheden hedder vist også Seuf (det siges på telefonsvareren).
KØB ALDRIG NOGET HOS OUTSHOP ELLER SEUF.
Outshop synes lukket.
Jeg har skrevet og rykket for min hue to gange...
Men får kun en automatisk svar mail.
Det er altså OUTSHOP der er til for mig...
Ikke omvendt.
Så nu anulerer jeg min ordre og fraråder andre at spilde tid på den "døde hjemmeside"
Man kan jo bare bruge " spejdersport"
Er jeg blitt lurt ?
Kjøpte en en jakke og bukse , betalt med kredittkort. Har mottatt jakken og regnetøysett som ikke er bestilt/kjøpt , buksen til 1000,- er ikke kommet . Dette er også fortollet inn til Norge. Har sendt 3 Mail til kundeservice til outshop.dk som de ikke svarer på , første Mail sendt for 8 dager siden , de tar heller ikke telefonen. Utrolig kjedelig og betale for en vare man ikke mottar. Dårlig service.
Super kvalitet: Nordisk - Alfheim bund og indertelt
Købte et indertelt og en bund til mit Nordisk - Alfheim 12.6 Tipitelt - fik begge dele dagen efter, men efter forgæves at have forsøgt at få bund og telt til at passe, opdagede jeg at den leverede bund var til et andet slags telt. De sendte den korrekte bund men der gik 2 dage inden jeg kunne tage mit telt i brug...
Men kvaliteten af produkterne fejler absolut ingenting.
Elendig kundeservice
Har bestil varer, men har endnu ikke modtaget noget. Ventede over en time i telefonen før jeg opgav. Har skrevet mail, men har ikke fået svar. Surt da varen var en gave til mit barnebarn. Har før handlet i Outshop uden problemer, men det er SLUT nu. Hold jer væk !!!!!!!!!
Fin kvalitet, billig pris og hurtig levering
Både bestilling og levering gik uden problemer, så jeg har ingen betænkeligheder ved at handle der igen. Jeg havde godt læst de negative anmeldelser og var nok lidt betænkelig ved at bestille der, men blev heldigvis positivt overrasket.
Lad være med at handle hos Outshop!
I skal ikke bestille noget fra denne side. De leverer ikke, hvad de lover. Jeg har nu ventet i ugevis, og ikke hørt noget som helst fra dem, selvom jeg har mailet og prøvet at ringe til dem. Når man ringer til dem, siger en telefonsvarer bare, at de har problemer med telefonsystemet - det har de nu sagt i dagevis.
Og jeg skal rejse på vandreferie i morgen - uden at have modtaget noget som helst af det jeg har bestilt. Tak for lo.rt Outshop.
Dårlige vare.
Jeg har købt en LEDlampe hos outshop som ikke kan lyse. Det er rigtig ærgerligt at købe en lampe og købe specielle batterier til den og så virker den ikke når man skal bruge den på camping. Tilmed svares der ikke på alle de mails jeg har sendt og telefonen virker ikke til firmaet som tilmed har meget kort åbningstid. Det er ret frustrerende ikke at få svar.
Levering tid på 2 måneder
Har handlet første og sidste gang hos out shop .
god oplevelse
God service og meget hurtig levering, dejlig oplevelse :-)
yderst dårlig oplevelse
Jeg lavet en ordre ved dem den 22/06. Den 28/06 modtager jeg en pakke og opdager at der mangler 2 varer fra min ordre.
Jeg vælger at skrive en mail til dem. Da jeg ikke har hørt fra dem den 01/07, ringer jeg til dem.
Efter at jeg har siddet i kø i 50 min får jeg fat på en.
Jeg får så at vide at den ene varer har de ikke mere og den anden må bare have været en fejl, da den ikke kom med.
han lover at kontakte mig igen senest den 02/07 fordi jeg har forklare at jeg skal på lejr den 07/07, så jeg skal bruge det hurtigt.
Jeg hører aldrig fra ham. Jeg ringer så igen d. 04/07 og ham jeg snakker med informerer mig om at han vil tjekke op på det og ringe tilbage.
Han ringer tilbage og lover at jeg vil modtage den d. 06/07.
Jeg har modtaget en mail i dag, hvor der står at den er sendt med Post Danmark Så min oplevelse med Outshop/Seuf kan kun beskrives som en yderst dårlig oplevelse.
hvis de nu bare havde været ærlige og sige at de ikke kunne nå at få det hjem. I så fald havde jeg kunnet skaffe det et andet sted, så jeg ikke stod og manglede det på min lejr tur
Langsom Levering. De ringer ikke altid tilbage, når de lover det. De kan ikke holde hvad de lover.
Så jeg ville ærlig talt fraråde folk at bruge dem, så de ikke står som mig og mangler ting til en tur/lejre.
Fin service.
De reagerede hurtig da pakken/koden ikke kom fra Post Danmark og sendte et par nye sko. God service :-)
Hurtig levering, fint produkt
Nem og overskuelig hjemmeside. Hurtig og smertefri levering. Godt produkt som lever op til forventningerne. God pris
Kan kun anbefale at handle hos dem
Der er altid masser af tilbud med store besparelser. Service er i top, hurtig levering.
Har købt flere gange og modtager gerne mails med annoncer fra outshop, pga de gode tilbud og det store udvalg de har. Forsæt det gode arbejde outshop 😋
Fungerer optimalt.
Det hele virkede fint, min vare kom efter et par dage og alt var helt perfekt.
Tak.
God ide i øvrigt med anmeldelse på trustpilot.
stærkt utilfredsstillende...
Seuf og Outshop er samme firma...
bestilet varer ved Outshop den 1/6 og efter adskillige gange rykket efter vores varer får vi omsider tilbagemelding 14/6.
Jeg citerer:
"Tak for jeres mail, jeg beklager I ikke har hørt fra os.
Produkterne er desværre udsolgt fra vores leverandør, og ordren er derfor blevet annulleret. Jeg beklager mange gange at I har fået besked herom. Jeg kan desværre ikke sige noget om, hvornår produkterne er på lager igen."
Det er simpelthen uacceptabelt hverken med besked og så, at man bare tillader at annulere ens ordre, uden overhovedet at prøve at skaffe disse varer...
Det vare en ordre på næsten 5500,- dkr
(og de bestilte varerer normale gengse varer fra Thermarest)
Disse to firmaer; hold jer fra dem...!
Det spiller sgu
Dejligt med postboks integreret i systemet
PAS PÅ! Sender aldrig varerne. Du hører intet.
Købte nogle varer. Efter 2 uger havde jeg stadig intet modtaget. Da jeg kontakte butikken "fandt de tilfældigvis ud af" de slet ikke kunne skaffe varen.
Yderligere 9 dage (ialt 23) efter har de stadig spærret et anseeligt beløb på mit kreditkort, for en vare de aldrig kunne skaffe til at starte med.
PAS PÅ. HANDL ET ANDET STED!
Prøv fx Fjeld og Fritid, Bjergkæden, Friluftsland, OutdoorRødovre eller Spejdersport, hvor varen altid kommer dagen efter.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.