Gameforge Bewertungen

TrustScore 2 von 5

1. Gaming-Service

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

OGame - det legendariske spil i rummet! Opdag universet sammen med tusindvis af spillere.

Mangelhaft

1 Bewertung in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Awfull support

First of all this is a good game, as others has some bugs and issues, but this is not about it.

The support team has a great lack of profissionalism and they act like the owners of it. Since misbans that they don't admit ingame. And still on discord where they put some achievements to do and then ban ppl trying to do that, they don't ask u to stop, don't ask what r u doing.
I can even escuse ppl that not works for the company, but i can't escuse ppl who is their work.

They don't know how to communicate, and they forget everyone is a costumer.

24. August 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Virksomheden er lige glad med…

Virksomheden er ligeglad med brugerne, det eneste de tænker på er at spytte flere univers ud og tjene flere penge.
Deres danske admin er værdiløse og i tilfælde af man har brug for en admin, så skal man være mere end tålmodig.
Admin Blege Ben er en kæmpe idiot og bruger sin magt i mangel på sin potens.
Kontakt til virksomheden i tyskland er så værdiløs og fortæller man skal henvende sig til den danske afdeling og det selv om det er den danske afdeling klagen går på.
Alt i alt kunne verdens bedste strategi spil havde været rigtigt stort, hvis de ikke var ligeglade med deres bruger.

28. Juni 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I keep coming back to this game

I keep coming back to this game, and boy was I surprised by the great new player experience which I gave a go, rather than selecting veteran mode. Am establishing an empire with my siblibgs atm, 10/10.

27. Dezember 2023

AVOID AT ALL COSTS

Make sure to completely avoid this company. Their dishonesty and deceitful practices have been well-documented. My account was inexplicably banned in Ogame, and upon contacting them, I was met with an unprofessional and impolite response. Shockingly, they revealed sensitive information about me, including my gaming history, IP addresses, and other personal data. I have swiftly lodged a request for the deletion of my data under the GDPR Law and intend to take legal action to address this issue.

6. November 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Godt for gameforge - skidt for spillerne

Testede spillet i 3 måneder som jeg husker fra min barndom som noget delvist godt bortset fra "Pay to win" metoden, desværre blev jeg skuffet over det da det viste sig at hverken spillerne eller udviklerne har udviklet sig siden da, faktisk direkte modsat. Det er blevet meget værre. Nogle af dem som spiller det meget, har bogstaveligt talt gjort det hele deres tilværelse. Jeg har observeret at nogle er så afhængige af spillet at de faktisk spiller hele døgnet, bruger den smule penge de har på det, står op om natten for at tjekke det og nogle kan dårligt sove og vil ikke gå udenfor om dagen, heller ikke for at arbejde, og de lever dermed et rigtigt usundt liv i en illusion om at det ikke er forkert at gøre et spil til deres liv. Jeg mener spillet bør ændres komplet og lukkes ned indtil da, for som det er nu er det indirekte skadeligt for brugerne, siden man fra udviklernes side har valgt at det skal være tilladt at lade spillerne konkurrere imod hinanden på en måde som tvinger brugeren til at spille mere og mere fordi der sidder en ogame-junkie i en jordhule og tror det er ok at bruge hele sit liv foran skærmen så de andre er nødt til at spille lige så meget som vedkommende. Udviklerne vil også gerne fylde deres lommer med micro-transaktionerne, men ikke bruge pengene på at holde snydepelsene ude. De hyrer blot en admin som spiller spillet i forvejen og betaler dermed ingenting, men får til gengæld heller ikke holdt spillet i den stand det bør være i, da jeg spillede var omkring 40% af spillerne banlyst fra den server jeg spillede på og der var stadig MANGE der snød og gjorde det surt for andre, netop fordi de ikke har ansat folk til at programmere et rigtigt anticheat program. De spillere som var blevet banlyst brugte ældre og mere åbenlyse snyde scripts, men snyd udvikler sig jo online såvel som i livet selv, så der bliver simpelthen ikke gjort nok for at stoppe det. Hvis nogen siger ogame, svarer du no-game, det er ikke bøvlet værd :)

20. Juli 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

1) The phone support redirect you in…

1) The phone support redirect you in all 3 options when you call the support phone number.

2) I have had an experience with dual account abuse by some of the Top 1 alliance players.
The only thing they did was a warning.

3) Also a fleet crash from this duo account to boost other people are against the rules. Again 1 warning only.

4) They are not friendly as Apple, Google or bigger tech companies..

Due to the result from the Ogame support i wanted to withdraw/cancel my recently bought Dark Matter.
Compared to EU law I dont have a right to that because it is a digital product.

Other bigger companies to maintain happy customers.

5) Long respond time from Ogame support in general.
They dont do anything except you pay ton's of money.

I played once with 1 guy who... payed a lot money. On a new started server he did what he wanted each day. 1 day instant 1 million points in the early stage of a game.

He get excelent fast support??

What is this?

Gameforge support and gameforge games are NOT RECOMMENDED !

Sum up:

I have never experienced such arrogance by a support team!

7. Februar 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super spil. Spil det idag!

Jeg har spillet OGame i godt og vel 7-8 år. Det er et super spil. Der er som sådan ikke noget i vejen med spillet. Det kræver bare at du gider at bruge den tid det kræver at lære det. Der er masser af personer som vil hjælpe dig. Og det er rigtig let at få hjælp. Gå ind på board.ogame.dk Der sidder masser af flinke spillere som kan hjælpe dig igang.

Der er ikke så mange regler. Og dem der er tager lige 5 minutter at læse.
Hvis der er noget som man er i tvivl omkring kan man altid skrive et "ticket" på support.ogame.dk

Som ny spiller vil jeg anbefale dig at starte som miner. Det vil sige at du bygger metal, krystal og deut. miner til at begynde med. Husk at du skal have plus i energi for at dine miner kan arbejde maximalt. Når du har spillet lidt og begynder at kunne forstå spillet så skal du bygge forsknings lab. Så du kan forske. Hvis du skal have flere planeter kræver det at du forsker astro. Og bygger et reklo. skib. Læs de guids der er. Så er det meget nemmere at forstå.
Inden på board.origin.ogame.gameforge.com/ Kan du finde guides :)

Mange spillere snakker om ting du sikkert ikke fatter en skid af. Så læst ordbogen igennem. Så vil du helt sikkert kunne forstå det ;)

Held og lykke. :)

23. April 2016

Spil det ikke.

Det kan godt være at reglerne står med småt. Men de må lærer at give en advarsel før de banner folk.

Spiller som jeg kommer nok aldrig tilbage.

5. Januar 2016

Magt liderlig admins

Nu har jeg også spillet det i nogen tid. Det var enlig meget hyggeligt. Men Admins ødelæggede det hele for mig. Første gang var da jeg blev misbrugt af en fejl en tydelig fejl som admins sagde at den var han faldt i flere gange. Jeg fik ikke mine MM tilbage og de gad ikke gøre noget for at rette den tekst som nød alle. Det er dårlig stil. Lad endelig andre falde i den samme fælde

Senere ringer en af mine venner til mig om jeg ikke kunne gå ind og flytte hans ressourcer fordi han blev angrebet. Self vil jeg da gøre det. sender dem til mig og logger ud. bagefter er jeg banned i 7 dage. for pushing. skriver til admins med det samme, at det forstod jeg ikke. Admins fortæller mig så at min ven har sendt ressourcer til mig 3 gange. og det er ulovligt. Men når jeg ikke har set han har sendt dem til mig, hvad kan jeg så gøre. jeg forklare enda at deres mail system gør det så uoverskueligt, Jeg synes det er total urimeligt at jeg bliver straffet for det som andre gør. udover det da jeg har fortalt at jeg var inde og flytte den flåde mener han jeg nu har brudt 2 regler fordi jeg ikke har meldt det.! men når man lige er bleven banned, tror manden så selv at at jeg vælger at skrive til dem. Jeg har aldrig mødt en så magt liderlig admin. En normalt admin vil vælge og kikke på sagen og tænke om det var rimelig. det gør de godt nok ikke der inde.! Udover det kan man se at de store spiller får alle deres sager afklaret. For det vil ikke se godt ud at miste en stor spiller. Så er det lige meget med os andre. Jeg har nu læst flere steder at admins på de danske server er skyld i at folk flygter. Det er jeg nu klar over hvorfor sker. De er ligeglad med folk. Og om jeg fatter at gameforge. gider at se på at nogen skal leje konger og få folk til at forsvinde!

Jeg er færdig med Ogame. og skal ALDRIG spille noget ved gameforge mere. Det er bare slut nu. De tænker kun på penge og har aldrig kunne få nogen gode admins!

1. Juni 2014
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

ok spil dårlige admins

har spillet det en del, men nu har admins åbenbart set sig sur på den ally jeg er med i. for alle spillere skiftes til at blive bannet. der er oprettet mange sager på deres hovedside for at få det stoppet.

en side man nemt kan bruge mange timer på og så er det træls når der sidder sådan nogen dårlige admins til at styre spillet.

2. Januar 2013
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Generalt et godt spil på tanke om det er et browser spil

Syntes alt i alt spillet er godt, forventede ikke det store af det i og med at det var et browser spil men det har kun overrasket mig positivt. Jeg har dog ikke prøvet at bruge "rigtige" penge på det, og det er ikke noget jeg lige frem regner med så det kan jeg desværre ikke bedømme dem ud fra.

Lige på den server jeg spiller på Gemini (Er vist uni 107) der har jeg haft mine kampe med en Admin som jeg syntes er alt for elendig egnet til at være i den position som han nu er. Men når jeg har bedt om at snakke med en "Head admin" har jeg altid kunnet få styr på tingene uden nogle problemmer.
Så alt i alt et godt tidsfodriv - Husk at admins variere fra server til server så derfor syntes jeg ikke man kan være bekendt og bare gi det dårlige anmeldser på det grundlag.

23. August 2012
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

God velkomst men det holder ikke

jeg oprettede en konto på ogame.dk men kan næsten ingenting når man skal registrer sin konto så emailen bliver bekræftet og kommer frem.men der kommer aldrig.har klaget til ogame flere gange men ALDRIG et eneste svar og har en ven som fik sin konto-bekræftelse sendt samme dag men har ikke fået min siden jeg anmodede for 1-2 måneder siden!det ødelægger også en stor del af oplevelsen og det sjove når der er grænse for hvor meget plads der er på planeten.men god intruduktion og guide på hvordna man kunne starte med at spille.

18. August 2010

Dårlig oplevelse

Betalte for medlemskab men blev spærret ved en fejl pga. regelbrud som ikke var reelt.

Fik dog genåbnet min konto, men uden nogen form for kompensation eller undskyldning fra den ansvarlige.

På grund af behandlingen og manglende spillelyst efter en sådan behandling, valgte jeg selv at slette min konto hos dem.

Jeg havde stadig 2/3 tilbage af mit køb på siden, som nu bare er gået tabt da det ikke er muligt at trække resten ud.

Kan ikke anbefale nogen at benytte sig af denne side.

7. September 2009
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr