NyCigaret.dk  Bewertungen

TrustScore 1 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har bare fått halvparten av hva jeg betalte for.Det kom en mail fra Camilla den 4 april om at hun straks skulle sende de 3 sigarettene.men så sto det også hva slags smak jeg ønsket.Trodde det ble... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det er 20 dager siden jeg bestilte varene til ålesund i norge, men jeg har ennå ikke fått dem. Hvor lenge må man vente??? Det skulle ikke ta mer enn 4-5dager i følge nycigarett! Dette er frustrerend... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestilte fra dere den 4.09.16. Har ikke fått noe leveranse eller svar på mail fra dem. Svindel og bedrag eller så har de ikke kontroll på hva de holder på med. Ny forsendelse eller pengene tilbake!

Unternehmensdetails

1. E-Zigaretten-Fachhandel

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Endelig kan du ryge hvor og når du vil. Elektronisk cigaretter uden tobak men med nikotin damp, uden de mange skadelige stoffer. Det er nemt at finde e-cigaretter billigere end her, men du får svært ved at finde en model der giver mere damp og rygeglæde end e-cigaretterbe fra Ny Cigaret, ikke billigst; men bedst i test. Ønsker du at handle med et firma der yder god & personlig kunde betjening? Camilla af Rosenborg tager altid telefonen & svarer mails i løbet af få timer, her ombytter vi uden bøvl? Så hvis du vil have en kvalitets E-Cigaret samt et højt service niveau er kommet til rette sted Vi sender normalt dine varer med Post Danmarks track & trace samme dag, vi modtager din ordre.

Kontaktinformationen

Bewertung abgeben

Svindel?

30. September 2016

Antwort von NyCigaret.dk

Svindel? Nej vi har eksisteret siden 2008 og er ikke svindlere, selvfølgelig er dine varer afsendt, nogen gange tager posten længere end andre det er ikke vort ansvar.
Ønsker du screenprint af din brev forsendelse gennem Royal Mail
send mail til h@ppy.dk eller ring mellem 8-18 på 40602010.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Får ikke varene

Bestilte den 15.04.2106 Ble trukket fra konto den 03.05.2016 Men ingen varer kommer Har sendt mail og sms flere ganger uten svar Har også ringt og lagt igjen beskjed Men hører ingen ting Lurer på om dette er svindel ??
Ser att dere ikke har mottatt mail eller sms Men det skal dere være helt sikker på at jeg har sendt opp til flere ganger. sms sendte jeg også til riktig nr.
Order nummer : 25926
Order data : 15-04-2016 16:11:25
Transaktionsnummer : 39138465

Da fikk jeg en sms fra Camilla som lovet og sende varene i dag, venter spent. kommer tilbake med oppdateringer.

Da er det blitt 02.06.2016 Og pakken kom i Dag Hurrrra. Men :-( Toll og avgifter er på kr 409 Og dette skulle sendes i flere konvolutter slik at det ikke ble toll. Æ gir opp.

Da er varene kommet, Og etter en samtale med Camilla så har alt ordnet seg fikk refundert toll og avgifter. Så når jeg først fikk kontakt så var det super service.

18. Mai 2016

Antwort von NyCigaret.dk

hej har ikke modtaget sms , mails
brug dette n til sms 26272010 samt mail info@nycigaret.dk
Bare rolig du er ikke blevet luret vi har leveret til Norge i 10 år uten problemer, kun af og til i tollen jeres.
oplys navn og ordre nummerVh Camilla

Hurtig og venlig

Har handlet ved dig før, og det er altid engle og modtage forsendelsen. Der er lagt lidt ekstra i og altid en sødt kommentar fra dig. Jeg vil på det kraftigste anbefale at benytte NyCigaret.dk på grund af den gode service og hurtige levering😆

16. Februar 2016
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

God og reel website

Hurtig ekspedition, varen afsendt dagen efter bestilling.
Varen var hvad jeg havde forventet.
Et sted jeg handler igen.
men lå dog hos postvæsnet i 6 dage før jeg modtog

13. Januar 2016

Svindel???

Bestilte 24.02.15 og pengene ble trukket fra konto 27.02.15 men ingen varer mottatt. Har sendt to mail uten å få svar. Fått svar på et par sms om at dere skal ta kontakt i morgen men det var for over en uke siden. Begynner og tro at dette er noe forbannet lureri!

31. März 2015

Antwort von NyCigaret.dk

Hei Vi trekker beløbet den dag vi afsender varerne som loven angiver, så der er intet svindel overovedet, blot et langsomt postvæsen so be Happy dont worry

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Sen levering

Ventet 13 dager på varen Alt for langt tid å vente, pengene ble trukket fra kontoen min rett etter bestilling. Prøvde også og ringe men kom til telefonsvarer.

25. Februar 2015

Antwort von NyCigaret.dk

Hei Vi trekker beløbet den dag vi afsender varerne som loven angiver, Legger du besked på telf svareren ringer vi altid strax tilbage.

Er dette lureri?

Er redd jeg har blitt lurt. Etter å ha bestilt og betalt varen med kort oppdaget jeg at adressen min plutselig var blitt endret til en adresse i Danmark. Jeg bor i Norge. Vet jeg skrev inn riktig adresse.

2. Januar 2015

Kære Greta
Selvfølgelig du ikke blir lurt her hos Nysigarett, som har tjent de norske kundene i 8 år nu . Du har tilfeldigvis glemte å korigere land til Norge i bunnen av formen, så ikke bekymre deg vi rettet adressert land i din bestilling til Norge.Godt Nyttår

Varene er ikke levert

Har sendt mange mailer og etterspurt ordren, men ingen svar..har sjekket med Norsk toll og post,,,dette er dårlig service mvh Erling

16. September 2014

Hei Erling
Vi har fundet én mail fra dig og den er feilaktigt blevet overset og det beklager jeg meget, det må ikke ske.
Men ut over at vi svarer sent
har vi ingen feil gjort som du ser på det skjermdump jeg lige har emailet dig, at vi har afsendt varerne rettidig. At du ikke har fået brevet, er jo uten for vort
ansvars område, det er utelukkende posten og tollens ansvar. Den hender at vi får brevet retur langt senere, da de ikke er blevet afhentet, eller kunden ikke har fundet lappen fra posten? Hvis vi får det retur hører du straks fra os.Kontakt os endeligt hvis du ikke snart får brevet utleveret.

Bedste hilsner/ Best regards

Man bliver Glad for at handle med NyCigaret

Det er en fornøjelse at handle med NyCigaret, hurtig levering. Varen er 100% iorden og når man ringer får man en venlig og posetiv behandling.
Jeg kan af hele mit hjerte anbefale at man handler med NyCigaret
Med venlig hilsen
Jørgen Hjersted

11. Juni 2014
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Usikker!

Bestilte pakken 26/5-14 pengene ble trukket fra konto. Har ikke fått svar på mail eller telefon. Er litt usikker om jeg kan anbefale dette for noen, føler at jeg kanskje er blitt lurt. Blir spennende å se om jeg får noe svar her.....
Jeg har prøvd å sende mail, ring og sms uten noe svar. Så kundeservicen er ikke god!.
Er umulig for posten og spore pakken da de må ha pakke nummer.
Venter på svar fra dere... Hilsen Nils A

6. Juni 2014

Antwort von NyCigaret.dk

hej Hvis man lægger besked med telf nummer på svareren, ringer vi altid tilbage.
Det står tydeligt på vor hjemmeside at man ikke kan SMS til 40602010 men skal sms til 26272010, og vi har ikke fået sms fra dig.
Posten var meget langsom da alle pakker skulle igennem tolldeklarartion, og det er jo ikke vores feil. :-), nu i dag sender vi kun breve med tollverdi under 350 Nkr Så alle breve går GENNEM TOLLEN mere tjept.
Det står overalt på vor hjemmeside at breve ikke kan trackes og at vi utelukkende sender breve og ikke pakker.
SÅ TViVL IKKE PÅ VOR kundeservice, men smsér man til feil nummer og ikke lægger besked på telefon svareren, har vi det svært :-)

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ingen levering

Bestilte pakken 5/4-14 pengene ble trukket fra konto. Har ikke fått svar på mail eller telefon. Anbefales ikke for nordmenn, føler meg lurt. Blir spennende å se om jeg får noe svar her.....
Hei igen! Har prøvd å ringe dere, har også lagt igjen beskjed på svareren.
Er umulig for posten og spore pakken da de må ha pakke nummer.
Venter på svar fra dere... Hilsen Egil

4. Mai 2014

Antwort von NyCigaret.dk

Vi har kun et telefonnummer 40602010 og det svares 10 timer om dagen, så du har ikke lagt besked på vores telefon svarer, vi svarer alle snapt.
Vi trekker naturligvis pengene den dag vi afsender brevet, og det gjorde vi dagen efter modtagelse af ordren .
Vi beklager gerne på Postens eller den Norske tolls vegne.Jeg sender dig nu et skermdump af din forsendelses gennem Roayl Mail, som du kan vise frem på posten. Har du prøvet at spørge på posten om de har en brevforsendelse til dig, hvor de har glemt at give dig en lap på? Om du er blevet lurt? les i blandt vore 500 anmelddelse og du vil ikke finde en kunde der finder de er blevet lurt. So Dont Worry. brevet dukker altid op, kontakt mig venligst igjen efeter du har forhørt dig på posten. Bemerk breve kan ikke trackkes men de forsvinder aldrig! vi nevner tydeligt på hjemmesiden og på ordrebekreftelsen at det sker af og til at tollen forsinker brevene, men se på skermdumpet og du kan se at brevet er sendt rettidigt, håber du snart får brevet eller så må vi sende et på ny :-)
venlig hilsen Camilla

Dejlig jordnær.

Jeg var kun positiv overrasket efter at have talt både med Camilla og Mikael i telefonen. Udover en fantastisk service oplevede jeg også ærlighed og en hel jordnær samtale. De var begge meget hjælpsomme med at finde det hel rigtige produkt til mig. Jeg kontaktede dem på en helligdag og alligevel ringede de kort tid efter tilbage til mig. Mikael tilbød ovenikøbet at prøve ryge et nyt produkt for mig. Han sendte mig en sms med hans vurdering hvor han var ærlig og forslog mig at købe noget andet som ovenikøbet var billigere. Det kalder jeg service især fordi jeg er tilfreds med produktet.
Tina ordre nr. 12150

29. April 2014
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hvor blir det av pakken???

Det er 20 dager siden jeg bestilte varene til ålesund i norge, men jeg har ennå ikke fått dem. Hvor lenge må man vente??? Det skulle ikke ta mer enn 4-5dager i følge nycigarett! Dette er frustrerende.

Hilsen en oppgitt nordmann.

22. April 2014

Antwort von NyCigaret.dk

Kære Danile vi har undersøgt sagen nærmere, og det viser sig at varerne er tilbageholdt i UK da vi ikke har kunne hæve beløbet på dit betalingskort før igår
22 april , så naturligvis har vi ikke sendt dine varer før idag.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr