Nummerplade.net Bewertungen

TrustScore 1.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Umuligt at komme i kontakt med Nummerplade.net. De svarer ikke på mail og deres telefonnummer virker ikke. Sag. vedr. Fjernelse af billeder på deres site. Anden ting er: Hvis man kigger på dere... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har for godt en uge siden kontaktet nummerplade.net for at høre hvorfor en nummerplade på en knallert giver et resultat som om det er en påhængsvogn. Registreringsattest via skat står helt korrekt, så... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Enhver kan tilføje billeder til et køretøj, men ejeren af køretøjet kan ikke slette dem. Gentagne henvendelser på den oplyste mailadresse svares der ikke på. Det er næppe lovligt. Tilføjel... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 25 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

4 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Det er et fup firma

Det er et fup firma, så lad være med at stole på hvad de skriver om ens bil 😝. En ting er dog tæt på at være korrekt, nemlig bilens HK.

9. August 2026
Nummerplade.net-Logo

Antwort von Nummerplade.net

Hvilken fejl oplever du? Kan jeg få dig til at sende en besked via vores kontakt formular ?

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hjemmesiden bryder GDPR regler, skal fjerne billeder af biler med synlig nummerplade når det anmodes

Jeg har kontakte hjemmesiden ang. billeder af min bil som de skal fjerne i henhold til GDPR (man har altid ret til at kræve personhenførbar data slettet) da nummerplader kan henføres til enkeltpersoner. Det er derfor at medier altid slører nummerplader modsat nummerplade.net som ikke har styr på GDPR reglerne ang. biler. De får nok en fed bøde fra datatilsynet på et tidspunkt.

Nu prøver jeg lige samme strategi som virkede for anmelderen før mig.

Til nummerplade.net; Billeder er lagt op af min bil uden tilladelse: Paragraf 264d
Hjemmesiden svarer ikke på henvendelser om at fjerne det, hverken på email eller via deres egen anmeld billede funktion, begge dele ignoreres, og jeg skal nu til at politi anmelde hjemmesiden. Paragraffen hedder Paragraf 264d, jeg har sendt en ny henvendelse hvor paragraffen nævnes.

UPDATE: Det virkede ikke. Brian fra nummerplade.net kundeservice svarede en masse nonsens om at deres system ikke mente at der ikke var noget galt med det billede, og at han ikke kunne tage sig af enkeltsager. Dem der driver hjemmesiden kan komme med så mange undskyldninger de vil, men det ændrer ikke på at de bryder GDPR reglerne og står til en bøde fra datatilsynet.

Så min sag bliver så en klage til datatilsynet i stedet.

Til andre med samme problem, så kan man faktisk stævne nummerplade.net og hive dem i byretten hvis man har tiden til det. Det kræver 750 kr at oprette sagen som en småsagsproces (civilt søgsmål), du behøver ikke en advokat, og så guider dommeren en igennem processen. Hvis du vinder, så får du de 750 kr igen, og nummerplade.net betaler sagsomkostninger.

Derfor er det også utroligt smart at nummerplade.net ikke angiver hvem de er overhovedet, så man ved ikke hvem man skal stævne. Det er så også ulovligt at drive en kommerciel hjemmeside uden at angive ens cvr nr, men det kan vi så lægge til bunke over alle nummerplade.nets lovbrud.

4. August 2026

Billeder lagt op uden tilladelse: Paragraf 264d

Der er en der har lagt et billed op af min bil hvor vedkommende har med rød tekst skrevet vanvidsbilist, hjemmesiden svare ikke på henvendelser om at fjerne det og jeg skal nu til at politi anmelde hjemmesiden og vedkommende der har lagt det op, paragraffen hedder Paragraf 264d til dig der stå i samme sag

Efter at have skrevet dette opslag blev billedet fjernet

21. Juli 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Umuligt at komme i kontakt med…

Umuligt at komme i kontakt med Nummerplade.net.
De svarer ikke på mail og deres telefonnummer virker ikke.
Sag. vedr. Fjernelse af billeder på deres site.

Anden ting er: Hvis man kigger på deres side under: Menu - Nyeste billeder. Er der flere nøgenbilleder uploadet.
Hvor er deres egenkontrol ?.
Virkelig klamt og stødende.

25. August 2025

Ingen mulighed for hjælp

De er total umuligt at komme i kontakt med. Svare ikke på info mail, pressemail eller på FB.
Der er lagt falsk anmeldelse op om min bil, det er meldt til politiet. Men man kan ikke få det slettet.

10. Juni 2025

IANA ID: 113
Kontaktmail vedr. misbrug: abuse(A)joker,com

30. April 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fulde navn samt alder oplyses.

Jeg ser ingen grund til at folk skal vide hvem jeg er hvis de søger på min bil.. Fulde navn og alder samt dele af mit personnummer er oplyst
Datatilsynet er kontaktet omkring at få det slettet.

6. April 2025

Opslag i Rusland på helt ny bil fra DK

Jeg har bemærket på Nummerplade.net under statistik, at en person i Rusland/Moscow har søgt på min bil ????
Har flere gange rettet henvendelse til Nummerplade.net og forespurgt hvem i Rusland der søger på en bil der kun har kørt i Danmark og kun er 30 dage gammel. Men har ALDRIG fået noget retursvar fra Nummerplade.net og kan desværre ikke finde ud af hvem ejeren af firmaet er.
Jeg skrev denne anmeldelse 2 april 2025 og har først hørt fra Nummerplade.net den 10 august 2026. Nummerplade.net har i mellemtiden ændret opsætning på søgesiden så man ikke længere kan se hvilke landsdele/verdensdele der er søgt fra.

13. März 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hvem står bag denne side

Hvem står bag denne side? Det vedkommer ikke andre at de frit kan tilegne sig hvor gammel en bilejer er, og restgæld er kun relevant i forbindelse med en bilhandel, og det kan dokumenteres på anden vis. Det samme kan syn og forsikring.

6. Februar 2025

Der er fejl i km tal

Der er fejl i km tal, jeg har skrevet til dem på deres mail, man kan IKKE ringe til dem. Man hører intet fra dem, og det gør jo en bekymret. Virkelig dårlig stil ikke at besvare ens e-mail, det er da det mindste man kan gøre. Eller de kan ringe til mig.
Dårligt 🥹

24. Januar 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

En idiot 😡😡😡har sæt billede og skrivet…

En idiot 😡😡😡har sæt billede og skrivet lo…rt om min bil på billede. Jeg kan ikke slette. Har prøvet kontakt på den presse@nummerplade e-mail, man eksistere ikke. På info@nummerplade e-mail, man svare ikke 😡😡😡😡😡

11. Dezember 2024

Billeder kan ikke slettes

Det er næppe lovligt.

Tilføjelse d. 10. aug. 2026:
Der er kommet nyt layout og i den forbindelse har nummerplade.net fjernet de to uvekommende billeder fra min bils side.
Men man kan stadig frit tilføje billeder og ikke fjerne dem igen.
Nummerplade.net skriver dog følgende:
"Billeder gennemgås og kan fjernes ved misbrug. Upload kun egne fotos af dette køretøj", hvilket efter min opfattelse ikke er nok til at sikre, at der kun ligger relevante billeder på en bils side.

2. Oktober 2024
Nummerplade.net-Logo

Antwort von Nummerplade.net

Hej John,
Er da ked af din dårlige anmeldelse.

Vi har haft utroligt mange udfordringer på vores gamle site hvor billede funktionen blev misbrugt tit. Det nye site tjekker alle billeder ved upload, og hvis et billede anmeldes så gennemgås det af et menneske.

Vi holder skarpt øje med billederne.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nummerplade.net oplyser mit fuldenavn…

Nummerplade.net oplyser mit fuldenavn samt alder. Hvilket ingen relevans har for oplysninger om min nummerplade. Jeg kunne have hemmelig adr og så kan man finde mig den vej igennem. De svarer selvfølgelig ikke på henvendelser om at fjerne dette.

1. Juni 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Der er en der har lagt et billede op af…

Der er en der har lagt et billede op af min bil på deres side og vil gerne have det fjernet
Så har skrevet til dem men de svare ikke tilbage nu er det snart 1 månder siden og billede er der i nu 😡
Så nu må jeg nok gå til data styrelsen for at få det fjernet

21. Juni 2024

Fuldstændig åndsvag ringe side

Fuldstændig åndsvag ringe side, har slået adskillige scootere op som er fra før plade loven, men den bliver ved med at skrive at den er fra efter 2006 altså nu må de altså få styr på sine tal tak!!!!😡

2. März 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Data bliver ikke opdateret.

Den tidligere ejer af vores camping indløste restgælden i den 31/5-23, hvor vi købte campingvognen, men på hjemmesiden står restgælden stadig registreret med tidligere ejers fulde navn og fødselsår. Den er mærkeligt at syn af vognen er opdateret, men at campingvognen er uden gæld, bliver ikke opdateret. Dette udstiller tidligere ejer af campingvognen med usande oplysninger, men det stavnsbinder også os som ejere, da vi ikke kan sælge campingvognen igen. Vi har kontaktet Nummerplade.net 3 gange pr. mail, men får ingen tilbagemelding. Siden er under al kritik og useriøs overfor ejere af køretøjer.

3. November 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr