To be honest
To be honest, can't recommend it.
Its very clear its not written by educated people in the field of medicin.
Scandinavia's leading ressource on Health, Drugs and Medicine. Skandinaviens førende ressource om Sundhed, Sygdomme og Medicin
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
To be honest, can't recommend it.
Its very clear its not written by educated people in the field of medicin.
Jeg synes egentligt at ideen med netdoktor er rigtig god, men det er altså hvis man kunne få svar på mit spørgsmål.
Hvis det kun er andre menneskers spørgsmål og svar jeg kan læse synes jeg det er en rigtig dårlig ide
Spørg netdoktoren men du kan ikke stille et spørgsmål
Den kan dig være svær at komme ind på telefonen.
jeg prøvede de ting der hjemme og det virkede dårlig hjemmeside
Jeg brugte deres beregner til hvilken ugedag man har fødselsdag. Men jeg fik en forkert dato!! Jeg er født 1980 den 3. Januar og det er en torsdag, men det siger fredag.
virkelig upræcis. kan ikke bruges til noget
det erstatter ikke lægen, men man kan få svar på en hel masse og måske spare en tur til lægen, også medicinhåndbogen er helt fin, men nogen ku måske også få en masse sygdomme ved at læse om dem, så brug siden med omtanke og sund fornuft.
Jeg har været hos lægen i går og det var faktisk en positiv oplevelse med lidt baggrundsviden inden besøget.
Tak for nyttig information - hvor lægen kom frem til den samme konklusion.
Jeg skrev for snart 3 uger siden til dem, og jeg har endnu ikke modtaget svar fra dem.