Netdating Bewertungen

TrustScore 1.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

EDIT: Man kan desværre overhovedet ikke bruge netdating til noget mere medmindre man betaler. TIDLIGERE : Den bedste dating side der ude imo. med gode muligheder også for ikke betalene brugere

Unternehmensdetails

1. Partnervermittlung

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

NetDating.dk er et af Danmarks største dating sites. Prøv online kontaktannoncer, chat og dating med NetDating.dk. Find dig en ven eller kæreste.

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Propfyldt af svindlere og falske…

Propfyldt af svindlere og falske profiler. Du vil blive lokket til at give dem din e-mailadresse, så du kan aktivere skummel software på din enhed. Næsten ens ordlyd (tydeligvis oversat), hver eneste gang fra mindst 30 profiler. Sitet har ingen funktionel værdi. Så luk det dog ned!

29. Februar 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det er det værste gang skidt

Det er det værste gang fusk Ja der er mange kvinder der skriver men kun for at få dig over på en anden side og betale igen jeg håber bare en læser det her og ikke betaler for så har jeg hjulpet en. Og man kan ikke få sine penge tilbage hvis man fortryder husk det så hvis du skal prøve det betal kun for en måned ikke mere

25. August 2022

Middel --

Mange profiler og super fint at man har et antal gratis beskeder pr. dag SUPER! og giver jeg 2 stjerner for..
- men her stopper det så også som om mange profiler bare ligger i dvale og ikke længere er aktive.. derfor mere en samling af gamle profiler.

28. April 2015

kede sted..

du får ingenting på siden masser af kvinder og mænd der kigger på din profil men ingen svar.. kedeligt side og dyrt .. for ingenting skod sted..

24. Juni 2014
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Man bliver til svinet af bruger der , og du skriver til netdating.dk og der sker ingenting?

Jeg er en fyr med en almindelig profil og sad og skriv med søde piger, så er der de syge drenge der der ikke kan lad en være og skal gøre ens profil usikker og jeg ikke ud lukke personen og netdating er en maskine og penge på vip og du for ingentig på den platte side sikke en møg siden og du bliver snydt der der er ingen piger på kun falske håb.. øv

25. Mai 2014
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

den mangler noget

jeg syntes netdating mangler hvornår man kan se når folk sidst er online også mangler den mere seriøse indhold og flere aktive bruger online f eks. i min alder i starten af trediverne det mangler der

24. März 2014
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Bedre end de fleste men ikke ikke godt nok

Der er det basale hvis man ikke ønsker at hænge på et abonnement. Man kan sende og modtage post. Men så er det også slut. Herefter skal der er VIP abonnement til.

I det samlede indtryk trækker det også ned at siden virker meget rodet. Og der går en del tid før man finder ud af hvor man kan trykke uden at blive spammet omkring et VIP medlemskab. Hvis man vil betale, så er er dating.dk nok et bedre valg. Ønsker man ikke at hænge på et abonnement er valget nok endate.dk

14. November 2012

Forvirrende

Synes godt nok ikke designet lever op til det 21 århundrede. Virker meget gammeldags og outdated. Er også i tvivl om hvor mange aktive profiler der egentlig er. Jeg gik hurtigt videre.

4. September 2011

Meget rodet

Man kan sige at man får hvad man betaler for. Siden koster næsten ikke noget men til gengæld er det man får også derefter. Personligt synes jeg det var meget rodet, svært at finde rundt på og jeg kunne ikke finde et telefonnummer til deres support. Jeg foretrækker at betale noget mere og så bruge en ordentlig side.

4. September 2011
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Godt sted. Alt i alt et et helt fint site, dog med plads til forbedringer.

Vurdering: 4 ud af 5 stjerner.

14. Februar 2011

Gode dates :-)

Jeg har brugt Netdating.dk nogle gange og har haft mange hyggelige dates med mænd derinde fra og enda også fundet en kæreste på netdating. Siden er simpel og let at finde rundt på og så er den billigere en mange andre dating sites på nettet.

26. Juni 2010

Var engang. Bedst, billigst,

20. April 2010
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr