Slagter Munch Bewertungen

TrustScore 3.5 von 5

1. Metzgerei

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Slagter Munch i Skagen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har handlet der fysisk og virtuelt et…

Har handlet der fysisk og virtuelt et utal af gange de seneste 20 år, på trods af at vi bor i Hovedstaden.
Vi køber de signaturprodukter vi har købt altid; det lyder kedeligt, men når vi køber dem fortsat efter så mange år, så er det fordi de kan noget særligt. Stadigvæk.
Vi har altid fået en super service i butikken og med netbutikken spiller alt fra man kommer ind på hjemmesiden til produktet er ankommet. Har aldrig oplevet problemer.
Kan kun anbefale det.

14. Juli 2023

PERFEKT!

Jeg havde her til aften fornøjelsen af verdens bedste wienersnitzel. Jeg måtte erkende at alle de wienersnitzler jeg tidligere har konsumeret, måtte være fra en selvdød malkeko, for der er absolut ingen sammenligning mellem dem du henter hos slagteren i Meny og dem fra Munch!

9. Februar 2023
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

på nettet fremgår det at de har en hel…

på nettet fremgår det at de har en hel røget kylling på 1300 gram til ca. 95 kr. og den er på lager, så en tur ind i butikken for at hente den, men den var udsolgt, jeg gjorde opmærksom på at der stod den var på lager, og at de var nød til at ændre dette, så man ikke som mig var kørt forgæves. Her 3 dage efter står der fortsat den er på lager, det synes jeg ikke er OK.

20. März 2022
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Flot butik, vindtør spegepølse

Flot butik, fint udvalg og meget høflig betjening….. Men hold nu op en vindtør og sej hjemmelavet spegepølse.. Om den har hængt i kosteskabet, siden den sidste Hellerup dreng rejste hjem i sommeren 2021 ved jeg ikke, men tør og sej, det skal den have ros for… Prisen… puha.. den var ihvertfald betalt.

2. Februar 2022
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Overvurderet slagter prisen taget i…

Overvurderet slagter prisen taget i betragtning. Smagløs sylte trods over 60 kr. for lille bakke, en såkaldt mesterpostej LILLE til 37 kr.
Rullepølsen var -trods prisen - til gengæld særdeles god og mager.

25. Oktober 2021

Fremragende slagterbutik

remragende slagterbutik. Flot indretning og varieret sortiment.

Min kone og jeg købte Skagen skinke til tapas, den ene modnet i 24 mdr. Vi købte også en lokal ost (Gammel Knas). Det smagte herligt med lidt grøn pesto, og olivenbrød købt hos den lokale bager.

Til aften nappede vi også lige to hjemmelavede pizzaer med Skagen skinke, gedeost og masser af fyld. Min kone påstod, at det var den bedste pizza hun nogensinde havde fået, og jeg er næsten tilbøjelig til at give hende ret.

Vi kommer gerne igen en anden gang.

Mvh. Sonja & Mikael

22. Juli 2021

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse. Bestilte nogle varer over nettet. De blev leveret på døren til aftalt tid. Men det som gjorde mig glad, var produkterne. Det var fantastisk, spesielt det spegede lammelår. For en Nordmand som elsker Fenalår, som Nikolaj Kirk kaldte nordens parmaskinke, var dette fantastisk. Så tæt på fenalår som jeg har fundet i Danmark. Baconet var også meget godt.

8. Februar 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Virkelig dårlig betjening

Lækker vare, dog bliver det smagløst over den super dårlige betjening. Har over en uges tid været der inde flere gange, og alle gange har det være med sur og dårlig betjening. Kundeservice har de da aldrig hørt om, man mister lysten til at handle der.....

22. August 2020
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Sejt kød

Hej
Første gang jeg nogensinde har lavet en anmeldelse på Trust Pilot, ikke noget jeg normalt gider at beskæftige mig med, men i dette tilfælde var det nødvendigt.
Jeg har tit købt kød hos diverse slagtere over hele landet og stort set altid været tilfreds.
Nu var jeg og familien så i Skagen, og alle har sagt, at skal du have ordentligt kød så er det Slagter Munch. Det var det så ikke.
Til gengæld var det dyrt. 638kr for 5 Black Angus bøffer. Dansk kød og af bedste kvalitet, gik jeg naturligvis ud fra. Der tog jeg dog fejl.
De var seje og på ingen måde møre til prisen.
Har købt langt bedre bøffer til prisen i Netto, Lidl, Super Brugsen, Kvickly, Bilka og Fakta
De burde have kostet under det halve.
Min anbefaling: Køb billigere kød et andet sted, som højst sandsynligt også er bedre.
Hilsen
Lars Andersen

30. Juli 2015
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr