Nemt at finde rundt på siden, mange søgemuligheder. Og hurtig levering. Eneste dårlige var at billederne ikke helt lever op til forventningerne - jeg bestilte to typer stof som så ud til at matche i f... Mehr ansehen
jeg kan lide at surfe rundt blandt alle de skønne stoffer og mønstre. Jeg savner dog en søgefunktion, der kunne hjælpe mig, som syr patchwork. Nemlig en funktion der kunne søge efter farver. Det ville... Mehr ansehen
NEver got my things and co has disappeared and no refund.. Scam
Jeg købte flere produkter, men oplevede desværre, at billederne var anderledes end virkeligheden. Det betyder utroligt meget når man skal købe stof på nettet - så ønsker man også, at det matcher!
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Kan du lide at sy - er du vild med sjovt og lækkert stof - stort udvalg i metervarer - alexander Henry Amy Butler Robert Kaufman Michael Miller og Echino.
Vejlands Allé 69, 2300, København S
- +45 25567787
- info@malika-rosa.dk
- www.malika-rosa.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
NEver got my things and co has…
NEver got my things and co has disappeared and no refund.. Scam
Stort udvalg - lækre kvaliteter - god service
En butik der bugner af, især, børnestoffer i lækre kvaliter. Jeg ved ikke hvornår jeg sidst har set så meget lækkert stof og tilbehør i én butik! Man møder venlighed og god service. Jeg syntes det er rart at kunne sidde og kigge på herlighederne på nettet og så komme ind i den fysiske butik og mærke kvaliteterne inden jeg køber.
Et sted jeg vil komme igen og igen og igen.
fantastiske metervarer og super service!!
Har netop gjort mit første køb - men det bliver ikke det sidste!
altid glad når jeg får mine ordre fra jer:-)
Det er altid lækker kvalitet og smukke designs fra Malika og Rosa.
Jeg bliver overrasket over den gode service hver gang!
De er vildt hurtige til at sende pakkerne afsted. Alt er i skønneste orden og man kan ikke sætte en finger på noget!
God og spændende netbutik
Detaljeret og brugbar beskrivelse af varerne. Meget godt udvalg. God telefonisk hjælp
patchworkglæde
Jeg har købt stof hos Malika og Rosa, flere gange, og er glad hver gang, stofferne er skønne og slet ikke dyre, tak for hurtig levering, kan varmt anbefales
patchwork hilsen Else Dunker
Super service, hurtig leverig og utrolig flotte varer i lækker kvalitet!
Kan helt klart anbefales!
Fantastisk og inspirerende udvalg i butikken
Jeg har handlet hos Malika-Rosa flere gange og hver gang bliver jeg positivt overrasket over deres enormt store udvalg af lækkert stof. Der er alt hvad man kan ønske sig, til overkommelige priser. Service og levering er også helt i top og jeg kan kun anbefale at man kigger forbi både webshop og fysisk butik!! Et skønt sted at handle.
Vil gøre dig fattig! ;-)
SÅ mange lækre lækre stoffer. Jeg tør ikke gå ind og se deres varer mere, for sidst blev der brugt mange penge! Deres leveringstid er rimelig og de svarer hurtigt tilbage på mails.
ALTID god service og lækre varer
Jeg har handlet meget hos Malika og Rosa. Hver gang har været en super oplevelse. Stor PIl op herfra
Hurtig handel og hurtig levering.
Hurtig og nem handel, samt hurtig levering.
Enkelt og greit.
I dag har jeg fått det jeg bestilte og er veldig fornøyd. Enkelt å bestille, fin forklaring og fargene stemmer. Skal bestille mer, men skal sette meg inn i tollbestemmelsene.
Veldig fornøyd med handelen, rask levering - og jeg bestilte til Norge. Jeg kommer til å bestille stoff herfra igjen!
Super fin og hyggelig service!
Lækkert varesortiment og super dejlig service:-)
FULDSTÆNDIG DUPERET :-)
Det flotteste stof og den hurtigste levering-jeg til dags dato-har oplevet :-)--- Det' er bare så' meget opturs-følelse. :-)
Hurtig levering. Købet var 100% som forventet.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.