Maikan

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Jeg ble overasket over den raske leveringen, det tok mye kortere tid denne gangen en sist gang jeg bestilte. men fargene var alltid forskjellig en hva bildene viste. hårkvalieteten er veldig bra i beg... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Købte ekstra lys blond (farve 60) extensions mikro ringe, bruge 1,5 time på at rive sorte hår ud af totterne. En enkelt imellem kan accepteres men mellem 8-15 i hver tot er urimeligt dårligt. Farv... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har flere gange købt luksus clips til håret hos Maikan.dk. Jeg kan uden forbehold anbefale andre at købe via internettet hos Maikan.dk. Hver eneste gang er ordren blevet leveret hurtigt og problem... Mehr ansehen

Das haben sich andere Leute angesehen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bedste hårkvalitet

Bedste hårkvalitet ! Nu har jeg i mange år prøvede forskellige mærker fra forskellige sælger i vidt forskellige prisklasser.
Maiken extension er hidtil de bedste jeg har prøvet. De er meget silkebløde og utrolige holdbare( har dem i 5 mdr af gangen før jeg udskifter til nye) virkelig medgørlig og filtre ikke sammen som det andet extension jeg har prøvet

29. Mai 2017
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ringe kvalitet og ubehøvlet kundeservice!

For det første så lever håret ikke op til den forventede kvalitet. Det passer ikke med farverne som vist på hjemmesiden, og derudover er det så ringe kvalitet, at jeg ligeså godt kunne tage en høstak på hovedet. Har aldrig oplevet noget så dårligt, end ikke afbleget extensions!

Dernæst købte jeg keratin som skulle opløse min extensions. Jeg lod det sidde længe, men ALLIGEVEL kunne det ikke opløses. Bemærk lige at jeg har haft håret påsat i 6 måneder, hvorfor det undrer mig meget! Plejer ikke at have problemer, når jeg har købt andetsteds!

Sidst men ikke mindst vil jeg lige tilslutte mig de andre piger; virkelig ringe og ubehøvlet kundeservice, som åbenbart ikke er interesseret i tilfredse kunder. Uprofessionelt firma.

Husk piger; pris og kvalitet hænger oftest sammen! Hold jer væk fra dette firma, hvis ikke I vil tages ved næsen!

29. März 2017

Skod skod skod

Dårlig betjening. Sendte en klage i sidste uge via mail og har aldrig fået svar. Håret er af dårlig kvalitet og matcher ikke med farven på billedet fra hjemmesiden!!

28. März 2017

Ubehøvlet kundeservice!

Man skal ikke overveje at klage over håret hos Maikan!
Sikke en behandling man får.
Jeg skrev en klage pr mail - uden svar, så besluttede at ringe til dem..
Fik en meget behagelig ejer i røret.
Hun "undskyldte" manglende svar på mail med (og jeg citere: ) "jeg kan sgu da ikke gøre for at jeg har lagt syg".
Nej, det er korrekt. - allerede der viste jeg godt hvilken vej samtalen ville gå.
Jeg havde egentlig ikke modtaget dårligt hår som sådan, men keratinen på håret holder ikke, er fyldt med olie og glider direkte ud af håret. Jeg har været trofast kunde hos Maikan i mange år, og aldrig haft behov for at klage over håret, så forventede måske en ordentlig behandling da jeg stod med et problem. (Jeg tog fejl!)
Først råbte hun nærmest at hun jo købte 30 pakker af samme hår fra Asien og ikke havde fået en klage over det før så der var intet i vejen med håret. - hvilket jeg er klar over, og det egentlig ikke er håret jeg klager over men keratinen.
Jeg spørger hende om hun vil sende nyt hår til mig, men hun kunne - og jeg citere - "sgu da ikke bare rende og sende hår til folk".
Forståeligt! Jeg tilbyder hende at hun kan få tilsendt dette hår med den underlige keratin så hun kan se fejlen.
Det er hun imidlertid ikke interesseret i og fortsætter med at det er dårlig påsætning (har lavet extensions i 9 år nu!) og at mit varmejern var for gammel og ikke duede. ( købt hos hende for 2 måneder siden, så mon også det skal klages over nu??? ).
Konklusionen blev efter jeg var blevet svinet til i 10 min, at jeg kunne sende hende det ("SKIDE!" Hår og så kunne hun sende det til Asien. Hvilket jeg jo godt kan regne ud ikke rigtig sker, når jeg kunne forvente svar om 1-2 måneder.
SÅ KONKLUSIONEN ER: Håret er fint, men Gud forbyde at man får problemer med håret. Eller, trænger man til en verbal overhaling af værste skuffe, så ring til Maikan kundeservice.
Jeg handler der ALDRIG igen...

22. März 2017
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fandt et super tilbud på styler fra HH Simonsen. Lynhurtig levering, har gjort en god handel.

21. Februar 2017

Lækker billig double drawn

I søndags bestilte jeg 2 pakker double drawn trense, til EasyJet West påsættelse. Mandag talte jeg med udbyderen hos Maiken og hun forsøgte så godt hun kunne ud fra billeder jeg sendte at matche min hår farve, samtalen var meget positiv og hende latter smitter ;)
Dagen efter kunne jeg hente håret i postboksen, og nu er det påsat. Det er virkelig lækker kvalitet, håret er lige så tykt u spidserne som i toppen. Så 5 gyldne stjerner herfra. Ikke sidste gang jeg handler der ;)!

7. Juni 2016

Hej Sissel.

Tusind tak for de pæne ord, dem er vi rigtig glade for. Fedt, at håret passer i farven. Jeg håber, du bliver rigtig glad for det . God sommer til dig :)

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Den dårligste kundeservice jeg nogensinde har oplevet

Firmaets kundeservice er MEGET dårlig, og det udsender virkelig et signal om at man er irriterende, og egentlig bare er i vejen.

Synes det er meget vigtigt at man giver sine kunder en god fornemmelse i maven - ellers er det jo klart at man aldrig handler der igen.

Jeg sad tilbage med en rigtig træls følelse, fordi jeg kunne have valgt at bruge mine penge, hos en taknemmelig virksomhed, der værdsatte mig som kunde, fremfor en virksomhed uden nogen sans for service eller stræben efter kundetilfredshed..

Synes det er en doven indgangsvinkel til tingene, og jeg mener at der lynhurtigt kunne rettes op på de værste problemer - hvis bare man gad at lytte til de konstruktive klager der kom ind, fremfor at blive sur og begynde at diskutere.

Jeg handler ALDRIG ved Maikan igen!

3. Juni 2016

BESTIL ALDRIG FRA MAIKAN.DK

MEGA dårlig service! Måtte returnere 2 pakker extensions, da farverne overhovedet ikke stemmer overens med hvad de viser på billederne. Derudover får man ikke en retur seddel med, så skulle selv betale fragt begge gange..... Derudover anmodede jeg om at de kunne udskifte deres billeder på deres side, så farven rent faktisk stemmer overens med hvad man modtager..... Svaret jeg fik dertil, var flabet og ubrugeligt!.

21. März 2016
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårligeste extensions jeg nogensinde har købt!

Vil gerne fraråde folk til at handle hår hos Maikan.dk
Deres hår virker som en rigtig god kvalitet, indtil der går en uge.
Derfra begynder håret at filtre som en gal og ligner barbiehår.
Jeg ringede efterfølgende til Maikan og fik det svar, at det nok var mig der havde "behandlet det dårligt" og at der ikke var noget at gøre. Det skal lige siges at jeg passede meget på håret. Jeg nåede kun at vaske det 2 gange, og flettede det hver aften og gjorde alt det, som man skal gøre med extension for at pleje/beskytte det. Jeg har anvendt hair extensions i over 5 år nu, og Maikans hår er hidtil det værste hår jeg har prøvet. Derfor vil jeg ikke anbefale nogle, at købe hår derfra!

8. März 2016

Antwort von Maikan

Der er ingen hos Maikan, der bare siger, at der ikke er noget at gøre, eller at du nok bare har behandlet håret dårligt. Vi beder altid om at få håret tilsendt, så vi kan se, om kvaliteten er i orden.

rigtig dårlig kvalitet

Deres service fejlede ikke noget. Håret var fremme dagen efter jeg bestilte det.. men kvaliteten er ikke noget at prale af, det ligner en hø stak og mere syntetisk hår allerede efter første hår vask. Jeg havde købt hot fusion, deres kreatin holder alt for godt fast Og den er alt for hård! Det er rigtig irriterende at stå med grimt hår, som man stort set ikke kan få af! Virkelig skuffende. Jeg har lavet hår de sidste 8 år og har aldrig været ude for sin ringe kvalitet!

22. Oktober 2015

Hej Sofie.
Vi er rigtig kede af, hvis du har haft en dårlig oplevelse med vores hår. Det er altid bedst at henvende sig til os, hvis der er fejl på en vare. Her kan vi jo ikke gøre så meget ved det.
Hvis du bruger vores egen remover til italiensk keratin, er det nemmest at få totterne ud. Vi bruger kun italiensk keratin, fordi det holder bedst. Det billige kinesiske bliver blødt og fedtet efter kort tid.

Hilsen Maikan

Dårlig kvalitet uden sammenligning

Har for første og sidste gang købt hår fra Maikan.dk. Har brugt ekstensions i over 7 år og har prøvet mange dårlige men også gode, men disse er toppen af de dårlige, efter 1 gang hårvask er de tørre som hestehår. Så det bliver bestemt sidste gang jeg køber herfra.

23. Juli 2015
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Værste kvalitet jeg har oplevet i 8 år! (Vedhæftet billede)

Jeg har haft med hair extensions at gøre i snart 8 år og har ALDRIG oplevet lignende kvalitet. Dermed sagt, så forstår jeg på ingen måde de positive vurderinger der er af Maikan herinde.

PRODUKTINFO:
Produkt: "Double Drawn Luksushår”
Farvekode: #4
Længde: 53 cm
Vægt: 100g
Pris: 749,00 kr.

Først og fremmest, så er håret på ingen måde luksus eller i nærheden af det. Der står at op til 90% af håret er i fuld længde (dvs tykt fra top til spids) - i virkeligheden er det nærmere 40%.

Min første reaktion er, at håret er silkeblødt men ret tyndt. Jeg får alligevel håret sat i med tanken om at supplere det med noget ekstra hår fra egen leverandør. Efter 1,5 uge og sølle 2 hårvask minder håret om en kruset hestehale og det er umuligt at rede ud og fælder helt utroligt. Mine hair extensions holder sig sundt og lækkert i MINIMUM 1 år, hvorimod Maikan’s kvalitet ikke engang kunne holde ud i 30 dage og var dødt allerede efter 2. hårvask. NEJ det er ikke vasken der er skyld i det, jeg har over 10 sæt extensions liggende (ældste 6 år gammelt) der har været igennem flere vask og styling som holder sig pænere end Maikan’s hår!

Håret har jeg ikke brugt siden 2. hårvask da det er supertørt og ubrugeligt - ja DØDT. Til prisen på 749,00 kr. er de absolut IKKE DET VÆRD på nogen måde. Læg hellere 160 kr. ekstra og køb nogle fra Rapunzelofsweden eller Cliphair fra England. Jeg har i øjeblikket et sæt jeg bruger som er over 1 år gammelt fra Rapunzel og har taget et billede til sammenligning, som jeg desuden har sendt Maikan. Se farveforskellen på billedet; Maikan hår er mat og har en kedelig grønbrun nuance som om at det har været farvet. Rapunzelofsweden’s har en klar og lidt gylden mørkebrun farve, præcis som en farvekode 4 burde være! Bemærk desuden kvaliteten...

Jeg har været i kontakt med firmaet via mail og er målløs over deres indstilling til sagen, hvorfor jeg tager den videre med forbrugernævnet efter denne anmeldelse, som desuden sikkert bliver fjernet af Maikan eller Annette Højrup som jeg har været i kontakt med!

Kan kun fraråde at man køber sine hair extensions fra Maikan.

*MÅ IFØLGE RETNINGSLINJERNE IKKE LINKE TIL BILLEDET*

26. Juni 2015
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lækker kvalitet, hurtig levering og god service.

Jeg bestiller fast fra Maikan. Og har gjort det de sidste 4 år ca. (Vi snakker mange pakker hår hver måned til mine kunder inkl mig selv også)
Håret er lækker kvalitet i forhold til den lave pris!
Super hurtig levering. Bestiller jeg inden 14, har jeg det næsten altid dagen efter.
Har du nogen spørgsmål står Annette hurtigt til rådighed !

15. Juni 2015

Antwort von Maikan

Tusind tak for det pæne ord, Sanne. Vi er også rigtig glade for at have dig som kunde <3

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg bestilte mit hår i søndags, og modtog det i dag, tirsdag. Kunne følge min pakke hele vejen. Jeg har købt double drawn trense, og håret er super blødt og lækkert. Skal dog først have det påsat om nogle dage, men derefter afgiver jeg en ny bedømmelse af håret :)

28. April 2015
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super hurtig levering og mega lækker kvalitet!

Jeg har bestilt extensions hos Maikan.dk i flere år nu, altid hurtig levering, lækker kvalitet og mega god service. Håret kommer altid dagen efter det er blevet sendt, har prøvet en enkelt gang, at det kom 4 dage for sent, men det var også ved jule tid sidste år. Håber at i kan bruge min anmeldelse til noget, jeg har i hvert fald kun gode oplevelser med Maikan.dk :-)

2. Januar 2015

Hej Stefanie.
Vi er glade, når vores kunder er glade for vores produkter. Tak for de pæne ord :)

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr