Unternehmen hat geantwortet
Detta är ett bra verktyg till att hålla reda på sin vikt, mat och att göra målningar på kroppen. Man även skriva in sina matrecpet, så att det är enkelt att föra in det i sin madlogg. Du kan även de... Mehr ansehen
Jeg har brugt Madlog on/off siden 2016, og vender altid tilbage, denne gang fordi jeg fik en warning. Fire mdr. på "Professorens Grønne Grød" gav, ud over ondt i maven, underskud på protein. Jeg ELSK... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
MADLOG er en brugervenlig online kalorietæller, der hjælper med at holde øje med dit kalorieindtag og gøre dig bevidst om dine kostvaner. Der er ingen forbud eller mærkelige madplaner involveret - det er simpelthen et redskab til at træffe mere informerede valg om din kost. Du kan fortsætte med at spise normalt, men vil lære, hvilke madvarer der er sundere for dig.
Låsbygade 42, 6000, Kolding, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Jeg har brugt Madlog - både den gamle og den nye - og det er nok det mest stabile og troværdige redskab til at beregne din mad. Kan kun sige godt om Madlog. Og igen sjove gebyr eller andet - kun et flueben - og du er enten løbende medlem eller en gangs betaling. Helt sikkert 5 stjerner værdigt !

Antwort von MADLOG
Jeg elsker MADLOG - får god hjælp når jeg har brug for det.
Appen fungere 👌

Antwort von MADLOG
I er altid klare til at afhjælpe mine beregninger med nye produkter, tak ☺️

Antwort von MADLOG
Jeg skrev et tidligere review om, at Madlog ikke er pengene værd, hvis man kun bruger det til at logge sin mad. Founderen skrev til mig, at det var så man ikke skulle senpå reklamer og få solgt sine data. Det havde jeg forståelse for, så jeg slettede opslaget.
Nu har jeg brugt Madlog lidt længerw og synes stadig ikke, det er pengene værd. Det er ikke særlig brugervenligt - MANGE ekstra (unødvendige) klik hele tiden. Og der er virkelig ikke mange af de almindelige take-away ting deri - som Otto, Jagger, Halifax osv. Selvom man er sund, spiser man jo stadig take-away af og til.
Det virker som om, de ikke bruger nogen som helst tid eller penge på at optimere og videreudvikle.
Jeg leder efter et alternativ.
PS: det er jo sødt nok, at I i svaret be'r mig skrive til jeres email, men det er vel ikke min opgave at udvikle jeres app? Til et abonnement (ikke billigt) ville jeg da tro I har et brugerpanel, så I løbende tjekker og forbedrer jeres abonnenters UX?

Antwort von MADLOG
Det er godt nok en hidsig prisstigning med jeres ændring til løbende abonnement. Før kunne man købe 10 uger for 99 kr - nu vil prisen for 10 uger være 165 kr. Ærgerligt for en ellers god løsning.

Antwort von MADLOG
Easy to use and I find a lot of the food in my area!
It looks ok. Its cheap and practical!

Antwort von MADLOG
Det virker, en super støtte til overblik og balance i din hverdag.

Antwort von MADLOG
Nemt at bruge og finde alle ingredienserne. Brug køkkenvasken og vej dine madvarer, fordel dem på de forskellige måltider og du er i gang. Indtast dine oplysninger og appen udregner dit kalorieforbrug. Mangler du en madvarer, er det også nemt for appen foreslår selv at du tager billeder af for og bag og sender ind. Vælg dette. Det er ski smart.
Obs: Taler dog ikke sammen med alle mærker smartwatches

Antwort von MADLOG
Jeg har brugt madlog on/off i mange år og jeg har altid været super tilfreds.
De har mine varmeste anbefalinger

Antwort von MADLOG
MADLOG er genial og nem at bruge. Meget intuitiv, overskuelig og giver mig alt jeg har brug for på min vægttabsrejse. Alle pengene værd!

Antwort von MADLOG
Madlog appen er en stor hjælp i hverdagen. Især de mad- og drikkevarer, som har stregkode, gør det nemt at få indtastet dagens kalorieindtag, og holde øje med at væskeindtaget er højt nok.
Da jeg startede med appen, var der mange af de sunde madvarer, jeg spiser, som ikke var registreret, så det var lidt op ad bakke at få det hele indsendt, men nu er det til gengæld nemt. Omvendt har jeg hen ad vejen altid kunne finde de madvarer, som ikke var så sunde som fx sæsonvarer med chokolade til jul osv.
Der er selvfølgelig mange forskellige måder at spise på, og denne dækker mit behov for at holde vægten uden at skulle sulte. Til gengæld er jeg nødt til at tjekke appen hele tiden, fordi jeg delvist mangler den naturlige fornemmelse af mæthed.

Antwort von MADLOG
Nye madvarer som man tipper om, er oprettet på under 24 timer.
Har været bruger on-off siden 2014. En god måde at booste sit vægttab i opstartsfasen, så man lige får fornemmelsen af kalorieindhold.
Denne app udmærker sig ved at der ved de fleste madvarer er forskellige mål/mængder. Fx ved olie kan man vælge tsk, spsk, dl osv. Ved ost og brød er der også mulighed for at vælge 1 skive. Derfor undgår man som oftest at skulle veje alt.
Man kan købe fra 4 uger til 1 års medlemskab. Det er da smart !

Antwort von MADLOG
Super god service, og at de tilføjer madvarer for dig er utroligt dejligt. Så slipper man for manuel indtastning hvis det ikke er et match!
Deres mad database er også meget nøjagtigt, da de fokusere på danske madvarer!

Antwort von MADLOG
Jeg har for nyligt skiftet app til at logge mit kalorieindtag. Jeg faldt over Madlog som har de ting jeg skal bruge. Som er vigtigt for mig.
Appen tracker mit daglige kalorieindtag. Men viser også mit ugentlige indtag så jeg kan "spare" op til begivenheder. En middag, fødselsdag eller lignende.
Finder jeg en madvare der ikke er registreret i appen kan jeg tippe producenten. Og i løbet af ganske kort tid er den oprettet. Jeg er kæmpe fan

Fantastisk app.
Findes varen ikke. Indsend et par billeder og lidt info. Så ligger den i app’en efter 10 min.

Antwort von MADLOG
Gennemarbejdet og overskuelig app. Mange tilpasningsmuligheder. Man bliver ikke bombarderet med pop-ups, bannere og reklamer som andre steder, og så er den danskproduceret.
Til forbedring: Det ville være nyttigt hvis man også kunne se komplet næringsinformation om enkelte fødevarer et sted i appen - sammenligningsværktøjet fungerer fint, men det ville være smart hvis man f.eks. kunne klikke på en fødevare når man indtaster eller søger efter den og så kunne se makrofordeling osv.

Antwort von MADLOG
Jeg er meget glad for MADLOG og har brugt den i virkelig mange år, on/of👍

Antwort von MADLOG
Madlog service svarer overraskende hurtigt, og altid med en klar, tydelig og god hjælp. På dansk.
Madlog er en fantastisk hjælp til at få overblik over daglig ernæring.

Antwort von MADLOG
Altid hurtigt og serviceorienteret svar
Og de bliver ved, til alt er, som man ønsker

Antwort von MADLOG
Så laver man lige en opdatering, kan blive bedre. Ja MADLOG kan. 👍 en meget unik app alle kan være med.
12 👍🏆

Antwort von MADLOG
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.