I mit tilfælde var L.V. Erichsen A/S billigst på marked. Leveringen var hurtigt som beskrevet 1-3 hverdage og min pakke kom efter 2 dage, trods juleræs. Indpakningen var en 10/10 med stort hensyn t... Mehr ansehen
Ti minutter efter jeg havde afgivet min ordre, blev jeg ringet op af en medarbejder, der desværre kunne fortælle, at den bestilte vare var i restordre og først ville komme om 2 uger. Han tilbød mig d... Mehr ansehen
Har netop modtaget vores nye busk-trimmer, som er købt til markedets laveste pris. Afgav onsdag formiddag, modtog mail, at varen var afsendt under 1 time senere, og modtog en fint emballeret p... Mehr ansehen
Jeg bestilte min leatherman multi-tool hos lve.dk til en forholdsvis billig pris hvilket er et plus. et lille minus er dog leveringen, som dog er acceptabel da virksomheden kun består af 8 mand. (det... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
L.V. Erichsen A/S er et handelsfirma grundlagt i 1880. Vi sælger alle former for håndværktøj, el-værktøj, sikkerhedsudstyr og haveartikler. Vi forhandler blandt andet Maglite lygter, Weber grills og Bosch værktøj. Altsammen til langt under markedspris.
Nørrebrogade 55 A, 2200, København N, Vereinigte Staaten
- info@lve.dk
- www.lve.dk
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
5 stjerner til L.V. Erichsen A/S
Indpakningen var en 10/10 med stort hensyn til de vare de sender ud (det er ikke en selvfølge når man handler på nettet!)
Telefon service var uden vente tid eller omstilling til telefonsvarer og med rigtig god og konstruktiv hjælp til mine vare.
Helt klart min foretrukne leverandør inden for værktøj i fremtiden
Kan kun anbefales!
Super god kundeservice, en handel absolut uden problemer.
Fremragende Ekspedition
Nemt at handle og gratis fragt er et kæmpe plus, der gjorde en kæmpe forskel på den samlede pris.
Ekstraordinær god service
Den bestilte vare var klar til afhentning efter få minutter, og stod klar da jeg nåede frem. Super service!
Altid god service
Handler her ofte, ringer altid først og forhøre mig om produkterne. Venlige medarbejdere
standart levering
Hurtig og billig.
Billigste pris på det elværktøj jeg skulle bruge - og så hurtigt leveret.
Det er ikke sidste gang jeg handler der.
Super seriøs, de nye modeller til billige penge
Levering er dog ikke dag til dag, men tilgengæld er det pakket forsvarligt og godt ind. De nyeste modeller, til de laveste priser. Seriøst firma!
God pris og hurtig expedition
Varen blev leveret direkte fra importøren hvilket tog 4 dage efter fakturering af ordre. Ellers var alt ok.
Fantastisk service og hurtig levering.
Jeg bestilte en maskine i deres web shop onsdag aften 19:20, maskinen blev leveret fragtfrit til min arbejdsplads i Herlev torsdag eftermiddag 13:45. Det kunne andre internet forretninger lære af.
Manglende og forkert information i forbindelse med forsendelse
Jeg fik af lvk.dk i en mail at vide, at jeg kunne forvente min vare dagen efter. Da 'dagen efter' var grundlovsdag og varen ikke kom, regnede jeg med, at den så ville blive leveret den følgende dag. Men niks, ingen vare. Mandagen efter var pinsedag og tirsdag forventede jeg så absolut, at den ville komme. Men atter nej. Først om onsdagen - en uge efter bestilling - kom varen. Det er ikke i orden, at lvk.dk i en mail angiver, at man kan forvente varen kommer dagen efter, når de på det tidspunkt ved, at den først vil være fremme en uge senere! Lvk.dk oplyser, at de har holdt en uge fri!
Derudover får man ikke noget 'Track&Trace' som man gør fra de fleste andre net-firmaer. Dette er en helt klar mangel, som lve.dk burde rette op på.
Varen er i orden, men leveringen under al kritik. Det er drønirriterende at gå og vente på en vare, som ikke kommer.
hurtig ekspedition - super service
kun positivt at anmelde .. bestilte og afhentede samme dag
Bare hurtig levering!
Den rigtige vare til en fin pris.
Nem og hurtig bestilling
Varen fremsendt dagen efter og blev så leveret dagen efter. Kan jo ikke være bedre.
Alt ok
Varen var som forventet, rimelig leveringstid, handler meget gerne hos L.V.E igen!
Den rigtige vare, leveret som lovet, dagen efter bestillingen.
Den rigtige vare, leveret som lovet, dagen efter bestillingen og til en konkurrencedygtig pris.
Har ikke oplevet noget bedre!
Bestilte varen kl. 8, fik besked om at ordren var af sendt kl. 9, havde pakken næste dag :-) Kan ikke gøres bedre :-)
Overskueligt og billigt
Skulle bruge lidt forskelligt kvalitetsværktøj og søgte på nette og fald over denne side. Har selv sammenlignet med værktøj magen til andre steder og det findes ikke billigerer.
Fri fragt og var på adressen 2 dage efter
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.