Unternehmen hat geantwortet
Manglende svar fra kundeservice. Har skrevet til jer i begyndelsen af denne uge, om hvorfor man ikke kan vende ens billeder korrekt når man ligger billeder op. Men har intet hørt. Nu har jeg så... Mehr ansehen
Hvis love.dk har lukket butikken, burde de have meldt det ud inden tiden. Er der nogen, der ved noget?
har prøvet love 2 gange nu. der er ikke ret mange profiler- og man bliver uden tvivl frasorteret pga sit profilbillede eller selve profil. Jeg er ikke én af de grimmeste dog, men kan bare slet ikke... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hvis jeg kunne give love.dk nul stjerner, var det det, siden havde fået! Den virker ikke, når man forsøger at logge på. Og der er ingen forklaring at finde nogen steder!
en gang var det hot at være på love.dk men nu er det not luk siden kun falske billeder at div. pornoskuespiller bla. raven riley meget brugt og nul respons fra supporten de få vel ikke penge for deres arbejdet derinde bæ S I D E
Fuldstændig enig i det måske er det dårligste site på markedet.
Er man væk i 14 dage og logger in
Så er der 20 breve fra kvinder rundt omkring i verden.
Ingen dansk kvinder :-(
Brevskriverne finder også ind i ens personlige g-mail.
mvh
Hans Pedersen
Love.dk
For godt & vel 20 år siden + / - var Love.dk et rigtig godt site, det lå nummer et hvad angik debatter & der var rigtig mange brugere & det var gratis at bruge-men så skete der noget, det blev overtaget af andre der indførte brugerbetaling, fint nok tænkte jeg dengang så bliver sitet vel mere levende & mere a`la dating eller scor, men næ nej det blev ikke bedre af brugerbetaling, tværtimod begyndte det langsomt at dø, & nu sidder vi så her mange år senere,nu er det godt nok gratis at bruge igen idet de bruger reklamepenge til at holde det kørende ( STOR FEJL ) sitet er det dårligste jeg endnu har fundet, det er så dårligt at jeg ligefrem anbefaler folk at indmelde sig så de kan tage sig til hovedet & undre sig over at de spildte tiden på at melde sig til. Det er det mest døde datingsite jeg har set ever siden de blev overtaget fra den oprindelige skaber, har været der i få dage bare for at se om der var sket en positiv forandring på 20 år, har modtaget 3 mails fra kvinder der gerne så at jeg købte deres ydelser i erotisk retning-2 phising mails fra Afrika-& 4 mails fra Russiske kvinder, så kom ikke & sig at der intet sker :D
Deres debatindlægsside kunne være god hvis altså lige de ikke beholdt alle de indlæg der er skrevet for år tilbage af brugere der ikke længere er på sitet.
Som sagt kan varmt anbefale folk at indmelde sig-sitet er så dårligt at det i sig selv er en oplevelse hvis man keder sig tilpas meget i disse Covid19 tider :D
tak Love.dk for at begrave et site der kunne have været blevet ligeså stort som dating.dk med den rette ledelse, virkeligt trist at opleve.
mvh.
Manglende svar fra kundeservice.
Har skrevet til jer i begyndelsen af denne uge, om hvorfor man ikke kan vende ens billeder korrekt når man ligger billeder op. Men har intet hørt. Nu har jeg så skrevet til jer igen i håb om at i svare enten på love.dk eller her.
Mvh. Martin - alias DenRomantiskeFyr42
Hvodan kan det være at denne site har ret til at slette alle som vælger at skrive på engelsk. Er I så
uuddannede at ikke kan engelsk sprog?. Hvorfor står der I jeres regler at alle kun kan skrive på dansk i profilen og også i beskeder medlem hinanden?! Det er jo diskrimination!

Antwort von Love.dk
det er bar en sam at dig låkke debaten for det vr en god debatide som er savne
Love.dk virker fint for mig. Har været på et par dates allerede efter kun 14 dage på siden.
jeg synes love.dk fungerer godt, både på min computer og min iphone.
eneste minus er at der mangler flere lækre kvinder på min alder ;-)

Antwort von Love.dk
Jeg har brugt siden i mange år nu og fandt min forlovede gennem 2½ år derinde. Debatten har jeg prøvet et par gange men jeg syntes den var noget voldsom at komme ordentlig ind i.
jeg bruger stadig siden til at have kontakt til nogle folk som jeg klinger godt med og blev anbefalet at lave en anmeldse det er gjort nu.
Jeg har været på Love.dk flere gange efterhånden.
Hver gang bliver jeg glad for den hurtige og søde support de har :-) De er altid hjælpsomme og svarer meget hurtigere end jeg har oplevet andre steder.
Har fundet en kæreste derinde som desværre er blevet min x....
Men jeg giver det nu en chance igen og håber på at møde en ny sød fyr.
Knus
Pia

Antwort von Love.dk
Jeg har haft profil på Love i nogle år; de sidste par år har jeg udelukkende brugt debatfunktionen, og med den lukket har jeg tænkt at slette min profil, så snart mit guldmedlemsskab udløber her i januar.
Derudover er min oplevelse af Love.dk nu, at det er et firma som er højst uprofessionelle. Jeg undrer mig i den grad over de svar, som er givet flere af de anmeldelser af sitet her på Trustpilot.
Som firma må man være indstillet på at få kritik, og selvfølgelig er det i orden at svare tilbage. Men ikke på den grove og uprofessionelle måde som her.
Jeg kan kun bakke op om f.eks. Steen Hansens indlæg, som påpeger, at der ikke var en sammenhængende linie i, hvilke indlæg og profiler der blev anmeldt og slettet, og udløste karantæne, i debatten.
Et firma, som bruger afpresning - ved i maj sidste år at opfordre debattens brugere til at skrive positive anmeldelser af sitet her, eller også truedes debatten med lukning - er også højst uprofessionelt.
Det er helt op til Love.dk selv, at de vælger at afskaffe debatten - og et valg, som på ingen måde kan være rigtigt, at brugerne skal klandres for. Men det er de blevet, senest i begrundelsen fra Love.dk´s side i december for at lukke debatten.
Jeg har aldrig haft karantæne, så her kan der på ingen måde svares at jeg skal tænke over min opførsel. Jeg er faktisk rystet over, at en datingside kan opføre sig så groft og uvederhæftigt.

Antwort von Love.dk
Jeg synes faktisk ikke, at det er ok, at Love.dk netop nu på deres datingsite anmoder deres brugere om en bedømmelse på Trustpilot.
De positive meningstilkendegivelser er på det seneste dalet drastisk på Trustpilot, så det virker ikke særlig seriøst, må jeg med beklagelse anføre!
11. januar 2014: Selvfølgelig er det ok at have manglende selverkendelse af egen ufejlbarlighed, men ikke klogt ;-)
Såfremt Love.dk havde en markedsføringspolitik, der konsekvent foreskrev at spørge abonnenterne uanset om det gik op eller ned i bedømmelserne på Trustpilot, så var det noget helt andet, men med mit kendskab til denne adfærd, er der kun blevet spurgt, når det har været til at fremme Trustscoren!
Det helt useriøse ligger rent faktisk i at anmode alle om en - ved angivelse af kundenr.- underforstået positiv bedømmelse af Love.dk.
Velvidende, at ved negativ bedømmelse fra brugere uden abonnement vil en anmeldelse fra Love.dk om overtrædelse at reglerne hos Trustpilot få indlægget fjernet, da reglerne hos Trustpilot foreskriver, at der skal forligge en købsaftale, før de godkender et indlæg ... !

Antwort von Love.dk
Har i mange år haft debatprofil på Love, men efter at debatten er blevet fjernet er sitet blevet kedeligt og dødt, nu ligner Love til forveksling alle andre kedelige datingsider med samme personer som har et utal af profiler alle vegne. Forskellen på Love og andre site er fuldstændig væk nu. Det ærger jeg mig over. Derfor kun en stjerne fra mig, da der ikke er nogen anderledes oplevelser derinde mere.

Antwort von Love.dk
Godt datingsite men en skam debatten måtte lukkes

Antwort von Love.dk
Jeg mødte min x gennem Love.dk... Det holdt desværre kun 7 år, men det KAN altså lade sig gøre...
Og Love.dk har være rigtig gode og hurtige til at stoppe de enkelte profiler, som anmeldes for at genere andre...
En helt igennem god oplevelse.... Også efter mere end 10 år... ;-)

Antwort von Love.dk
Jeg har brugt Love.dk i en del år efterhånden. Primært som et debat sted, men har også deltaget i nogle af de events som brugerne har arrangeret.
Men efter at de har lukket for debatten, ser jeg ikke den store grund til at være der mere. Som dating sted, er der ikke noget der får mig til at foretrække Love.dk frem for andre steder.
Der har været flere episoder, hvor jeg som bruger må tvivle på Love.dk's seriøsitet.
Et eks. kunne være da Love.dk for et stykke tid siden skrev, at de ville lukke for debatten, hvis ikke der kom nogle positive bedømmelser her på Trustpilot. Den slags afpresning er ikke noget jeg forbinder med et seriøst site.
Et andet, og mere alvorligt eksempel, kan ses her på siden. Som svar på en bedømmelse anklager Love.dk brugeren for at have skrevet en bedømmelse i et andet navn også, ud over den pågældende bedømmelse.
At Love.dk vil tjene penge på brugerne samt forsøger at beskytte deres image, ser jeg ikke noget galt med. Men at det sker på den måde som det har gjort i et stykke tid, får mig som forbruger til at fravælge Love.dk som et sted jeg vil bruge min tid samt lægge mine penge.
Update 1/1 2014
Svar til love.dk:
Det er åbenbart ikke kun mig som har “misforstået” hvad I har svaret en anden anmeldelse. Enhver kan se at I beskylder en bruger for at udgive sig for en anden. Den slags er simpelthen for useriøst.
Mht. til debatten, så var jeres håndtering af jeres opstillede regler yderst tilfældig, med sletning af nogle indlæg, men ikke andre indlæg med samme indhold. Åbenbart alt efter hvilke brugere som havde skrevet dem.
Hvem der burde tænke over deres opførsel på nettet vil jeg lade den enkelte selv vurdere, men jeres egen opførsel burde måske give grund til en selvransagelse af hvad det vil sige at være et seriøst firma.
Update 2/1 2014 efter at love.dk har redigeret deres svar.
Ha ha ja, min anmeldelse er sikkert lige så falsk som de andre i beskylder for at være det.
Jeg tror dog at I har ret i at det vil være en rigtig god idé hvis I stoppede med at bruge tid på personer som mig, for hver gang I svarer herinde, bliver jeres svar jo mere og mere absurde. Og alene det at I ændrer i jeres svar efter det går op for jer at svarene er mindre heldige, fortæller jo noget om niveauet for jeres seriøsitet.

TILFØJELSE.
Hvad har Love.dk lige gang i ?
Jeg hedder ikke Berit Andersen. At sammenkæde to måske tre brugere som intet har med hinanden at gøre, er da dybt uprofessionelt. Endnu værre er det, at man beskylder brugere for at skrive indlæg under falsk navn. Mon ikke Love.dk burde få styr på deres navneforvirring, og slette de indlæg hvori de kommer med disse uhyrlige beskyldninger.?
____________________________________________________________________
Min optræden på Love.dk blev meget kort. Jeg var ikke særligt kærestesøgende, men da jeg havde fået at vide at der også var en debat, slog jeg til.
Jeg elsker at debattere, at møde andre meninger end min egen, og blive klogere.
Desværre var der visse profiler på debatten, som havde det med at gå efter manden i stedet for efter bolden. Disse profiler fik lov til at husere, åbenbart med kundeservices velsignelse, men svarede en anden profil igen, så kunne vedkommende næsten være sikker på en advarsel og en udsmidning.
Kundeservice afgørelser står ikke til diskussion. De vil gerne have vores mening, men er den negativ, så er man ude - ofte med en IP spærring til følge. Men så er der jo andre måder, at omgås den spærring. Der er opstillet et regelsæt, som kræves overholdt, bl.a. er det ikke tilladt at skrive negativt om Love og kundeservices afgørelser, noget som nærmer sig krænkelse af ytringsfriheden.
Desværre blev min karriere på debatten ganske kort, da man jo besluttede at lukke debatten. Årsagen var ressource mangel, men mon ikke det egentlig drejede sig om nogle inkompetente admins som ikke kunne skille skidt fra kanel?
Hvad dating delen angår, så er siden vel som de fleste andre.
Man kan se, at i foråret higede kundeservice efter gode anmeldelser her på siden. Disse blev gladeligt besvaret af kundeservice.
Nu er bøtten vendt, debatten er lukket, der er flere utilfredse brugere som har givet deres mening til kende. Disse meninger forbigår Love.dk med larmende tavshed, og oplyser endda, at de ikke læser meget med på siden, de kunne de sjovt nok godt finde ud af, da man skulle rose dem her på siden
Måske var det en idé, hvis Love.dk tog kritikken til sig på en konstruktiv måde, i stedet for at ignorere disse. Men larmende tavshed er jo også en form for svar, især hvis man står med ryggen mod muren.

Antwort von Love.dk
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.