GA NIET NAAR LJS APPLE in DEN HAAG! Horkerig gedrag van een onbeschofte medewerker. Het gaat om een Air ipad 2, heeft reparatie nodig, er is in telefoongesprek afgesproken deze naar LJS Apple in de... Mehr ansehen
LJS Den Haag
Gisteren bij LJS een Macbook besteld, die bij hun niet voorradig was. Vandaag kon ik hem al ophalen. Goed ingelicht over diverse veranderingen, harde schijf vlot uit mijn oude laptop verwijderd en... Mehr ansehen
Afgelopen zaterdag waren wij in de winkel met een iMac die niet snel meer afsloot en een vreemde streep over het scherm liet zien. Na langdurig testen bleek onze zorgen niet gegrond, de iMac bleek nog... Mehr ansehen
- Computergeschäft
- Computer- und Zubehörgeschäft
- Computerreparaturdienst
- Reparaturwerkstatt für Elektrogeräte
- Telefonreparaturdienst
Über LJS Den Haag
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
LJS heeft als een van de weinige Apple Dealers in Nederland een eigen technische dienst. U kunt als klant van LJS altijd gebruik maken van de gratis helpdesk. En mocht er een defect ontstaan aan uw product, wordt er een korte reparatieduur gewaarborgd en worden zeer flexibele reparatiemogelijkheden geboden.
Lutherse Burgwal 11, 2512 CB, Den Haag, Niederlande
- 0703648648
- info@ljs.nl
- www.ljs.nl
Das haben sich andere Leute angesehen
Horkerig gedrag LJS in Den Haag
GA NIET NAAR LJS APPLE in DEN HAAG!
Horkerig gedrag van een onbeschofte medewerker. Het gaat om een Air ipad 2, heeft reparatie nodig, er is in telefoongesprek afgesproken deze naar LJS Apple in de stad Den Haag voor reparatie te brengen.Omdat het een ipad betreft van een overleden persoon waar de mevrouw waarvan het apparaat is er erg waarde aan hecht, zijn we vol verwachting. Zo aardig als men ad telefoon tegen haar was, zo slecht is het contact in de zaak. Meneer begin al op een toon van Ja...ik zeg (als verzorgster van mevrouw) pardon? Hij pakt het apparaat, begint meteen te foeteren, dat er wat in zit,
de bus om op te laden is iets verbogen, zeg ik. Ik geef aan dat er niets inzit. Nou ik moest maar wieberen. Pardon, onthutst door deze grove arrogante behandeling, een zaak waar wij met drie personen, al meer dan 30 jaar klant zijn, vele duizenden euro's aan spullen hebben gekocht, behandelt je zo? In een tijd dat de regering aangeeft dat meer gerepareerd dient te worden om de afvalberg te verminderen?
LJS evenzo Apple stellen zich zo arrogant op, dat je ter plekke misselijk wordt. Gelukkig zijn er nog wel beleefde mensen in de wereld, na een belletje naar mijn vaste adresje, de telecombinatie winkel, op de leyweg werd ik met open armen ontvangen, zéér ter zake kundig geholpen, wat een feest, dat dit soort mensen nog bestaan, zij maken de wereld lichter. Apple raast met hun arrogantie rechtstreeks op hun eigen afgrond af. Bah ze moesten zich schamen, door zich zo op te stellen, daar waar burgers hun jarenlang rijk hebben gemaakt. Chapeau Telecombinatie leyweg Den Haag, jullie zijn mijn helden, jullie team verricht wonderen. Het apparaat kan gewoon wel degelijk gemaakt worden! Al die arrogantie,mij als verzorgster,onnodig vroeg laten opdraven, omdat anders de ipad niet bekeken zou kunnen worden door LJS, ten spijt. LJS schaam je. Nu 9 november 2024, ontvangen wij als vaste klant de bevestiging van het faillissement van Ljs.Terecht dat jullie dan nu door jullie horkerige arrigante opstelling naar de trouwe klanten, de boel in het slob hebben gedraaid, met een faillissement tot gevolg, het was duidelijk de weg die jullie zelf insloegen, met dit als resultaat. Treurig.
TOP winkel met de echte specialisten.
Wat een superfine winkel toch. Nieuwe iPad voor mijn vrouw gekocht. Gegevens van de oude iPad werden overgezet naar de nieuwe. Voor een leek toch lastig. Top gedaan.
Verder de oude iMac van mijn vrouw laten schonen. Terug laten zetten naar de fabrieksstand en het laatste operating system laten installeren. Voor een leek niet te doen. Ook dit top gedaan. Zo blij mee.
Overigens liggen de prijzen voor Apple artikelen vast. Dus waarom naar een andere winkel gaan? Bij LJS zitten de echte specialisten.
Dus voor mijn eerdaags aan te schaffen iMac 28" opnieuw naar LJS. Ik kom hier al jaren en voor mij blijft dit DE Applewinkel.
Michael bedankt voor al je hulp, de koffie en je goede adviezen. TOPTOP
Heel fijne service
Gisteren bij LJS een Macbook besteld, die bij hun niet voorradig was.
Vandaag kon ik hem al ophalen. Goed ingelicht over diverse veranderingen, harde schijf vlot uit mijn oude laptop verwijderd en meegegeven. Als altijd vlotte en prettige service van onze favoriete Apple winkel!
(Mijn oude laptop werd drie weken geleden nog heel vlot en voor een klein bedrag gerepareerd , maar de bijna 9 jaar oude Macbook was hij toch niet meer te redden). Wij blijven trouw aan deze prettige zaak.
Very friendly and professional
Very friendly and professional. They changed my HDD and put extra RAM.
Very good prices too!
Quick service, they offered bicycle courier too!!
Beste LJS mensen
Beste LJS mensen, ben voor de zoveelste keer op een zeer vriendelijke wijze geholpen aan mijn I-mac deze was ( bleek bij onderzoek ) door een virus besmet.
Ik kom al vele jaren en de service is snel en perfect.
Ik wil jullie nogmaals bedanken voor de accurate en snelle service.
En een hele eerlijke reparatie kosten nota, stond versteld van het lage bedrag dat ik moest betalen.
Bedankt Ton Kellner
Ben ruim 20 jaar klant bij LJS, weet weer waarom
Ben ruim 20 jaar klant bij LJS, en weet na vandaag weer waarom. Ben vandaag snel, vakkundig en relaxt geholpen, kwam om 11 uur binnen met crashed MacBook en om 16.00 gebeld dat nieuwe laptop plug and play met overgezette data klaarlag in de winkel. No nonsense service. Ze begrijpen de klant.
Roel alias Ronteltap
Veel kennis in huis voor een reële prijs.
In tegenstelling tot de Appleresellers die beweren een genius te zijn, zitten op de Lutherse Burgwal de ECHTE geniale Appleverkopers. Lossen echt alles op en hebben briljante oplossingen voor de problemen. Wij zitten in Leiderdorp, en hebben na lang zoeken eindelijk een bedrijf gevonden dat daadwerkelijk goede service levert tegen reële prijzen. Ik ben fan geworden. Vriendelijk personeel, goed advies en niet alleen het doel zo duur mogelijk te verkopen.
I-Mac toetsenbord kapot
Los Apple toetsenbord kapot; van een op andere moment geen connectie meer met de I-Mac. PC gekocht 5 jaar geleden bij LJS, daar terug en gevraagd om reparatie. Antwoord LJS: "nee daar doen wij niets meer aan, alles gaat een keer kapot, oplossing koop maar een nieuwe". Bijzonder beroerde service!
Heb een tijd geleden terug een visite…
Heb een tijd geleden terug een visite gebracht bij deze winkel omdat ik een probleem had met de onderkant van me laptop, de laptop is een macbook pro 15 inch model. De onderkant heeft twee fan uitlaten waar een soort kopere heatsink materiaal uitstak, dit was erg vreemd dus ben maar langs de reseller gegaan omdat de apple store geen tijd had zonder afspraak.
Wordt er me vervolgens verteld dat het probleem aan de onderkant van de laptop ligt en ze het aanraden om een nieuwe backplate te kopen wat ongeveer 10 dagen gaat duren met een kostenplaatje van 500 euro... Ik ben het daar natuurlijk niet mee eens dus was naar de officiele reseller gegaan in ijsland waar ik de laptop heb aangeschaft, die hadden het kostenloos binnen 15 minuten opgelost.
ongelofelijk hoe jullie mensen zo oplichten en zonder kennis een diagnose stellen voor die laptop.
Bespaar je geld en zoek een andere oplossing voor je hardware/software problemen want LJS wilt je liever van je geld beroven dan je daadwerkelijk met je problemen helpen.
En als reactie op jouw antwoord, jullie hebben wel de laptop geïnspecteerd en het staat niet in het systeem omdat jullie geen volledige diagnose hebben gedaan.
Maar hey, de profesionele wijze waarop jullie mijn review beantwoorden laat al genoeg zien wat voor bedrijf jullie zijn. Ik wens jullie allemaal veel succes!

Antwort von LJS Den Haag
Uistekende reparatie service
In tegenstelling or Apple Centre kon ik hier zonder afspraak direct terecht en kon mijn MacBook direct ingenomen worden voor reparatie onder garantie. Binnen een paar dagen klaar. Uitstekende service!
LJS Den Haag, ENORM bedankt!
LJS Den Haag heeft de schade aan mijn MacBook supersnel en deskundig verholpen. En veel meer dan dat. Mijn 'mobiele apparatuur verzekering' liet het afweten. LJS heeft mij supergoed en zeer klantvriendelijk geholpen. LJS-ers enorm bedankt!

Antwort von LJS Den Haag
Super service!
Super service! In een paar minuten was mijn 'E' vervangen van mijn toestenbord op mijn MacBook.
Ik was daarvoor bij de MacStore geweest. Hier heb ik drie kwartier in de winkel gestaan, maar ze kregen het niet voor elkaar.
O en ik kreeg de 'E' ook nog eens gratis.
Toppers!
Ontzettend snelle service
Ontzettend snelle service. Een aanrader! Sneller dan alle andere reparateurs en Apple zelf.
Hallo mensen van de reparatie afdeling…
Hallo mensen van de reparatie afdeling hartelijk dank voor de
weer goed werkende optische drive in mijn oude iMac
Het is wel een oude knar maar ik ben ook al 84 dus geen
problemen ermee.
groeten Evert Jan KLoppenburg
Great service
Great service, fixed my MBP in about 3 minutes... one very happy customer
Klantgericht en snel
Ik kon direct terecht, zeer snelle service, vakkundig en meedenkend te woord gestaan.
DE VAK KENNIS VAN DE MEDEWERKERS
DE VAK KENNIS VAN DE MEDEWERKERS, DE SUPER SERVICE EN ALTIJD VOOR JE KLAAR STAAN. DEZE SERVICE IS ONGEKEND
EN KOOP BIJ DE MAN DIE JE ALTIJD HELPEN EN REPAREREN KAN
LEO
DIGIBEET HAHAHA
Het wordt saai maar in 1 dag scherm van…
Het wordt saai maar in 1 dag scherm van mijn 3 jaar oude macbook pro vervangen (productfout). Bij ophalen werd ik ook nog even geholpen met een paar andere vraagjes.
Bij Amac duurt zoiets een week of 3 weet ik uit ervaring. Bij de Apple store niet eens geprobeerd.
Ik moet best een stukje rijden voor LJS maar ik heb het er graag voor over.
Super service
Snel, vriendelijke personeel, reparaties van tip-top kwaliteit. In het algemeen echt heel goed
Betrouwbare winkel
Snelle service, duidelijk advies bij probleem met internet op macbookpro. Ik ben eerder in deze zaak geweest voor inbouwen SSD, ook toen een snelle en goede service.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.