Larryvsharry Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har brugt en del tid hos Larry og Harry. Både i.f.m. service/reparationer af vores lækre race-green bullitt cargo bikes, men også fordi vi har investeret i en del specialudstyr. Alt er muligt hos... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Købte familiens Bullitt sidste sommer og oplevede lidt start vanskeligheder med det obligatoriske eftersyn hvor tingene ikke blev gennemgået helt til punkt og prikke. Mit input blev modtaget konstrukt... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Jeg købte min bullit i september måned 2022.. Forgaflen havde 2 store hakker som jeg reklamerede over… Jeg fik oplyst at de ville skifte forgaflen… Hjulene var ikke spændt ordentlig, hvorfor cyklen... Mehr ansehen

1. Fahrradgeschäft
  2. Fahrrad-Großhändler

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

BULLITT Ladcykler af Larry vs Harry, En dansk designet let ladcykel med aluminiumsstel. Larry vs Harry ladcykler, Copenhagen.

4.0

Gut

TrustScore 4 von 5

37 Bewertungen

Alle Bewertungen

1 Bewertung in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Bikes are great, customer service a black hole.

Have had my bike for atleast 10 years. It has been used all seasons. It's great and reliable. Anything involving people at the company is a pain. Order parts on-line, not a problem. Trying to have an issue solved, a black hole, if it involves staff.
Rating, bike *****
Company. *
A real shame.

20. April 2026
Larryvsharry-Logo

Antwort von Larryvsharry

Hey Nisse,
I'm really sorry to hear about your experience. We're doing the best we can and want our customer service to be just as good as our bikes. I'd love to help you out if there's anything i can do. Please feel free to reach out to me on dante@larryvsharry.com

My apologies once again for the inconvenience.
- Dante

Gedigent håndværk - god kvalitet

Vi købte en Bullitt for 7 år siden til at fragte vore tre børn i (små tvillinger og en storebror).
Vi købte cyklen med beltdrive (altså en gummibælte fremfor en alm. kæde) og jeg er imponeret over kvaliteten.
Vi har ikke haft nogen problemer med cyklen og den virker upåklageligt.
Jeg plejer ikke at lave en masse anmeldelser, men synes at Harry vs. Larry fortjener ros for deres produkt. Vi er i hvert fald meget tilfredse.

26. November 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ærlig og top professionel service

Ærlig og top professionel service, et fantastisk produkt og altid med kunden i højsædet uanset behov.
Larry vs Harry leverer altid det bedste af det bedste.
Vi har længe købt deres cykler og benytter dem dagligt til transport af blodprodukter på tværs i Region Hovedstaden og når lokummet brænder, så er man ikke længere væk end et simpelt opkald og en beroligende oplevelse rigere. Vi punkterede og 20 min senere rullede vi ud af butikken igen og de praktiserende læger fik deres prøver afhentet. Der er intet efterladt til tilfældighederne og vi er glade og tilfredse brugere.

4. Juli 2024

Super service!

Super service!
Fik fantastisk behandling ved seneste tjek - nu kører den 10 år gamle Bullit igen som en drøm!

Jeg kommer helt sikkert igen!

8. Februar 2024

Venlige

Venlige, dygtige og imødekommende. Gode cykler, vil klart anbefale!

14. März 2024

Fast, reliable and safe.

Hey! I'm stoked about those Bullit bikes! I use them for work daily and I will never get bored of riding them, be afraid that they will fail me and not be able to carry heavyweight! I really suggest them for both companies, families or self-owned business! <3

2. April 2024

10/10

Udover at have et kanon produkt, så er det altid en fornøjelse at komme i butikken, hvad end det drejer sig om reparationer, service af cykel eller blot generelle spørgsmål. Man føler sig altid velkommen, og jeg oplever altid 110% service og engagement.

8. Februar 2024

Great service and handling

Great service and handling. I had an issue with the motor but it was resolved very quickly. I didn't have to wait long for the service either, even though they were quite busy.

18. Januar 2024

Den bedste cykel

Den bedste cykel, virkelig god rådgivning og service i butikken. - Både ved køb, alm. service eller hvis jeg blot dropper forbi med spørgsmål.

22. Januar 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk service til et fantastisk produkt

Larry vs. Harry har et fantastisk produkt. En virkelig god cykel med tilhørende eminent service. Det er altid en fornøjelse at få serviceret sin cykel. En bullitt-cykel opfylder alle hverdagsbehov og mere til. Den er god til fragt af alverdens ting, og den er smidig nok til at være en effektiv hverdagscykel.

6. Dezember 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kæmpe anbefaling af butik og Bullit

Kæmpe anbefaling af både cykel, service og butik.

Har fløjet gennem byen på min Bullit de sidste 3,5 år. Har en rimelig standard 8-gears udgave med kæde uden el, 2 børn og kører 3-4000 km om året. Perfekt kombi mellem en racercykel og en lastbil.

Har netop haft til service og den kører fantastisk! Vildt god betjening i butikken, og føler nærmest det er for billigt, når jeg har været forbi.

Jeg kan mærke kvaliteten lige meget hvor tungt jeg laster, og kvaliteten i personalet når jeg er i butikken. Det er så fedt at de KUN sælger Bullit og kun reparere Bullit.

11. Dezember 2023

En velsmurt maskine

Købte en Bullit cykel i Marts 2022. Jeg har kun haft én punktering og cirka kørt 90 timer på den siden marts 2022, men det skal også siges at jeg kører gennem Gothersgade hver dag, så sandsynligheden for at ramme et glasskår i løbet af den periode er nok lig 100 procent 😅

Jeg har haft et standard servicetjek, punktering, montering af foldesæde, også en booking til skift af bremseklodser, al kontakt med personale og mekanikkere har være super, og de har altid været ekstremt hjælpsomme. I de dialoger jeg har haft med personalet, så viser det bare at de elsker deres job, og at de gennemtester alle deres reservedele.

Så hvis du er på jagt efter en cykel der bare virker, så skal du ikke kigge længere. Dette er dit stop.

Cykel:
Ebullit 6100 med carbonbælte

13. Dezember 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi er mere end tilfredse

Vi har været kunder hos Larry vs Harry de seneste 4-5 år og er mere end tilfredse med alle vores cykler og servicen i butikken. Vi glæder os til mange flere år sammen❤️

11. Dezember 2023

Nærværende

Nærværende, høflig og særdeles professionel betjening. Lækre produkter i top kvalitet.
Meget behagelig oplevelse.
Kan bestemt anbefales!

7. Dezember 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr