Umulige at ringe til. De tager ikke telefonen. Har bestilt platform til tag og har selvfølgelig betalt. De lover levering 1-3 hverdage. Der er nu gået 14. Intet hørt. De besvarer ej heller emails el... Mehr ansehen
Kvikshoppen
Das sagen Bewerter
Fungerede fint, bestilte tagtrin som kom efter ca. 3 hverdage som lovet, selvom det var påske. RETTELSE: Fik leveret forkert vare og efter mange henvendelser på mail og telefon hvor han lovede at... Mehr ansehen
Ingen varer - ingen respons Bestilte varer 13/7, status er stadig betaling accepteret og nu er betalingsreservation slettet i bank. Så ordre er nok blevet slettet et sted. Og nu ønsker firmaet anm... Mehr ansehen
Havde bestilt en ordre til afhentning da jeg bor i Esbjerg, ca en halv times kørsel fra butikken. På dagen jeg skulle afhente får jeg så en SMS fra Morten om at han alligevel skal til Esbjerg så han k... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Kvikshoppen.dk har solgt Stiger & Tagtrin på nettet siden 2009! Her kan du altid gøre en god handel.
Kontaktinformationen
Juliesmindevej 8, 4180, Sorø
- 20700709
- info@kvikshoppen.dk
- www.kvikshoppen.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Det er et fup firma
Det er et fup firma
Kan ikke få kontakt med dem...selv om jeg har faktura
Der kommer bare ingen varer
Bestil ikke vare fra kvikshoppen
Det virker ikke til at virksomheden eksisterer længere. Ingen kontakt på hverken telefon eller mail til “kundeservice”.
Og ingen eller meget lidt drift i 2020 jf. proff.
Leveringstider på de fleste vare står som “på lager” og med levering indenfor 1-3 arbejdsdage. 9 dage efter ordre er der fortsat ikke kommet materialer eller kommunikation fra deres “kundeservice”
Find jeres varer et andet sted.
De tager ikke telefonen besvarer ikke email eller sms. Har bestilt tagtrin men har ikke fået dem nu efter 16 dage. De lover levering 1-3.
Umulige at ringe til
De besvarer ej heller emails eller deres forespørgsler på deres egen hjemmeside.
Find jeres varer et andet sted.
Bestilte vare er forkert, ingen kontaktmulighed
Bestilte vare er forkert. Sendt mail til Kvikshoppen, men fik ingen svar. Har prøvet at ringe til Kvikshoppen mange gange, men ingen ta telefon. Det er bare så dårligt og ring. Køber aldrig mere hos dem! Fingre væk!
Ingen varer
Ingen varer - ingen respons
Og nu ønsker firmaet anmeldelse på trustpilot.
Desværre kan man ikke give 0.
Venter og venter.
Venter og venter.. har bestilt tagtrin, men har intet hørt fra jer.. har forgæves prøvet at ringe og skrive..
Har bestilt tagtrin d24/4-21 og har her…
Har bestilt tagtrin d24/4-21 og har her d 3/5-21 stadig intet modtaget eller besked om det er sendt!
Fungerede IKKE fint
RETTELSE:
Fik leveret forkert vare og efter mange henvendelser på mail og telefon hvor han lovede at bytte varen gav jeg op til sidst og købte den rigtige vare et andet sted.
Alt andet end kvik bestilte d 3/3 har…
Alt andet end kvik bestilte d 3/3 har ikke hørt eller modtaget noget i nu.
Brian
Alt andet end kvik
Alt andet end kvik. Har bestilt den 3/2, rykket 8/2 og nu den 15/2 har jeg fortsat ikke modtaget hvad jeg har bestilt, men det er vist på vej jf. PostNord
god betjening og alt var iorden
Lynhurtig levering
Lynhurtig levering
Go pris
Passer perfekt efter beskrivelsen
Lynhurtig betjening
Lynhurtig betjening. Bestilte om formiddagen hos kvikshop og havde mine trin dagen efter. Superhurtigt
Bestilte tagtrin for en uge siden
Bestilte tagtrin for en uge siden. Fik en ordrebekræftelse.
Leveringstid skulle være 1-3 dage.
Nu er der gået en uge og intet er sket.
I går prøvede jeg så at kontakte firmaet, men opkaldet blev afvist og jeg fik en besked om at der ville blive ringet tilbage senere. Men ingen ringede tilbage. Jeg sendte så en email og fik lidt senere en email fra dem om jeg ville give en anmeldelse her på trustpilot, men ingen respons på min email.
Alt er som det skal være
Alt er som det skal være, nemt og hurtigt.
Rigtig god service
So funktioniert Trustpilot
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.