Bestilte juletre lys , sto at det de var av glass ( krystall) det var det overhode ikke kun plast , alle 5 trærne var mye mindre enn målene som var beskrevet . Prøvd å kontakte dem , men får ikke... Mehr ansehen
Kreativshop
Das sagen Bewerter
Under al kritik. Hold jer langt væk. Angivelserne om varer er på lager er tilsyneladende grebet ud af den blå luft. Mails bliver først besvaret ved trusler om politianmeldelse. Uetisk grænsende... Mehr ansehen
Bestilte fem usb memory sticks den 27.11. med lovet levering efter 1-2 dage. Havde fem dage senere intet hørt og rykkede for oplysninger. To dage senere modtog jeg en meget upersonlig mail med oplysni... Mehr ansehen
Mit kort blev defekt og jeg ønskede at høre proceduren om retur da jeg gerne ville være helt sikker. Der er intet svar på mail selvom der står daglig besvarelse. Telefonnummeret som er angivet... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Køb Billigt Hukommelseskort, SD og SDHC Kort, MicroSD, Memory Stick, USB Nøgle, Memorycard, Ipad tilbehør og Usb produkter
Kontaktinformationen
Gråspurvevej 67, 2.2, 2400, København NV
- +45 30332939
- info@kreativshop.dk
- www.kreativshop.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Bestilte juletre lys
Prøvd å kontakte dem , men får ikke svar fra dem mer etter jeg sa jeg ville heve kjøpet ….. styr unna denne butikken
mvh Linda
Hurtig og nemt.
Hurtig og nemt.. og ganske god kvalitet..
excellent shop!
Super levering
Fantastisk hurtig levering trods bestilling mellem jul og nytår
God service,varen fik som forventet
God service,varen fik som forventet om 2 dage efter bestillingen.
Umulige at få fat i!
Der er intet svar på mail selvom der står daglig besvarelse. Telefonnummeret som er angivet på Google fungerer heller ikke.
Amatørvirksomhed. Køb ikke noget fra dem!
Fair og ærlig
Fik leveret et forkert produkt, men kunne komme direkte hos kreativshop og bytte varen. Fint.
Fik ikke leveret hvad der var bestilt..
Bestilte 1 stk 64 GB CF kort fik leveret 2 stk 32 GB kort,
skrev til Kreativ Shop for at høre hvad der er gået galt, har ikke fået svar endnu efter 7 dage..
kreativshop
Som en tidligere kunde så rigtig siger ang.kreativshop er jeg også om de overohodet
eksistere mere de skriver eller på deres hjemme side at de er nemme at komme i kontakt med det er desvære ikke stilfællede de svare ikke på mail og en tlf.nr kan man ikke finde så måske endnu et firma der skal under lup hos konstanten og i tv
MVH Ole Andersen
Første og sidste gang jeg handler her..
Trods '1-2 dages leveringstid' på webshop, blev en vare bestilt lørdag, først leveret torsdag. "Kundeservice" besvarer overhovedet ikke henvendelser pr. mail.
Jeg bestyrer selv en relativt stor webshop og har fuld forståelse for at der kan opstå forsinkelse men det mindste man kan gøre, er at informere sine kunder om det, og at besvare kundehenvendelser pr. mail bør være en selvfølge.
Firmaet giver indtryk af at være en lille 'lejligheds-virksomhed' der drives i fritiden.
Det er firmaer som Kreativ Shop, der gør folk utrygge ved at handle på nettet.
Perfekt service hver gang!
Hurtig og god service.
Tak :-)
Svarer ikke længere
Emails bliver ikke længere besvaret. Hverken på service eller på Info. Nyt tlfnr 31640558. Man ikke slå indehaver eller nr. op på Krak.
Eksisterer Kreativshop overhovedet fra nu af?
Nemt og bekvemt :-)
De kendte varer, til billiger priser.
Nem bestilling
Lynhurtig levering - lå i postkassen næste dag ;-)
Ovenud tilfredsstillende
Levering og varens funktionalitet, lige efter bogen
B. Jensen
Varen jeg bestilte kom efter et par dage, super hurtigt levering.
So funktioniert Trustpilot
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.