Knold Og-tot

1. Friseur
  2. Fachhandel für Haarpflegeprodukte

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Knold og tot i Viborg- og Stoholm.

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Skandaløst og helt-hen-i-vejret-klipning…

Jeg har forsøgt at fange frisøren på messenger og telefon uden held. Så her kommer hele smøren.

Min søn har lørdag været inde i jeres salon og blive klippet. Udover at være en virkelig frustrerende og smertefuld oplevelse, så er resultatet den værste omgang sjusk jeg nogensinde har set. Jeg var desværre ikke selv med ham, for så havde I aldrig fået betaling for så ringe et stykke arbejde. Den ansatte kan simpelthen ikke være frisør. Hun forstod på ingen måde hvad min søn ønskede, på trods af at der blev vist billeder af hvordan hans hår så ud efter sidste klipning. Maskinerne var sløve og på ingen måde smurte, og det gjorde pisse ondt når trimmeren skulle bruges, og den ansatte huggede den igennem min søns hår. Undskyldningen er, at ejeren har det gode udstyr med til bryllup. Undskyld mig, men så skal man altså ikke tage imod kunder, hvis man ikke har udstyr til det. Min søns hår er pisse skævt. Helt hallo. Værst er hans pandehår, så nu skal han gå og se totalt tosset ud, indtil det er vokset tilpas meget ud til at det kan rettes op. Klipningen er ikke 300 værd. Den er ikke 0 kroner værd. Min søn har faktisk lige udtalt, at han skulle have virkelig mange penge for at lade sig blive klippet så skandaløst! Så nu håber jeg at I aldrig tager kunder ind i ikke har udstyr til og jeg håber at I vil være flinke at returnere min søns penge, for det er virkelig pinligt arbejde.
-Jeg har taget billeder, hvis det er noget I vil se!

16. September 2021

kjoleprøvning

jeg var inde for at prøve kjoler der inde, det var et meget lille rum men der var rigtig mange, men hvis man har lidt former som jeg havde vil det nok ikke lide være stedet da jeg er en str 40 og der var 6 kjoler som jeg kunne være i som ikke var i sorte.

14. August 2019

ALDRIG IGEN!

Mit hår blev afskåret af en ung lærling,hun havde ingen anelse om frisør.Jeg har aldrig set nogen begynde at skære kort hår på siderne med saks,så prøvede hun en hårklipper.Da jeg så, at jeg bogstaveligt talt har trapper Jeg bad hende om at stoppe og ringe til nogen, der kan skære hår.Jeg er ikke særlig krævende person men det var nødvendigt.Efter fem minutter fremkom salon ejer.Hun skar mit hår uden nogen oversættelse.Det tog hende mindre tid end lærlingen at forsøge at skære.At lade ufaglærte mennesker afskære andres hår i frisørens salon er uforskammet!!!

24. Mai 2018