Kitesale Bewertungen

1 Bewertung in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Fraråder at købe her.

På trods af dårlige anmeldelser, valgte vi at bestille en ordre 11-04-26, og sender penge på MobilePay. 10-05-26 skriver vi en mail for at høre, hvornår man kan forvente sig ordre. I dag 19-06-26 har vi ikke hørt noget. Deres vi svare inden for 24 passer ihvertfald ikke.

11. April 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg må desværre fraråde handel med…

Jeg må desværre fraråde handel med Kitesale.dk.

Deres kommunikation er manglende og opfølgning sker først hvis man som kunde råber vagt i gevær. Jeg er faktisk ikke sikker på det er en reel online butik.

Lykkedes dog at få pengene retur.

16. April 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Dybt uprofessionelt

Den drage jeg havde købt på Kitesale.dk viste sig at være udsolgt og ejeren valgte at sende mig en drage fra et andet mærke og i en anden farve uden først at give besked. Det var meget mærkeligt. Den efterfølgende mailkorrespondance var præget af at jeg burde sætte pris på den drage jeg havde fået og tonen blev ubehagelig.
Jeg vil ikke anbefale at handle her, men der gives 2 stjerner fordi jeg faktisk fik mine penge tilbage igen.

3. Februar 2023

Som sagt; ren svindel!

Varan beställdes via deras web-sida och summan betalades in via PayPal. Sedan hände ingenting. Påminnelse skickad via e-post. Inget svar.

Förde upp det som tvist på PayPal. Först då vaknade säljaren till liv. Påstod att beställningen inte gjorts på ett korrekt sätt och att det var jag som gjort något fel. När jag påpekade det felaktiga i säljarens påståenden slutade säljaren kommunicera med mig. Valde därför att trappa upp det till ett krav hos PayPal.

Det är för mig uppenbart att säljaren satt i system att ta emot betalningen men inte skicka varan och inte svara på e-post med förhoppningen att köparen bara skall ge upp och glömma saken.

Med andra ord; ett rent bedrägeri!

30. Mai 2017

Umuligt at kontakte

De tog penge, men varer ikke modtog og umuligt kontakte.
It seems that this webshop does not work, only what they do is charge you by quickpay, and after that not possible to contact to anyone in any way, and orders are not executed.

3. November 2015
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Penge hævet men vare aldrig sendt!

Efter online bestilling trak de pengene men de har aldrig sendt hverken vare eller bekræftelse. Fik fat i ham på telefonen en gang hvor han sagde konen ville ordne det men der skete intet. Har forsøgt igen utallige gange uden held og uden at de vender tilbage på mine beskeder. Mit køb var en børnedrage til min søns fødselsdag. Han blev naturligvis meget skuffet over ikke at få sin gave😔 Kitesale.dk er åbenbart ligeglade med dette og trækker pengene uden at sende ordren afsted!!!

27. August 2015
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

For me, the worst online shopping expericence ever!

1. I did not receive all ordered articles.
2. The owner of kitesale.dk (Laila Petersen) did not answer my several mails, in which I asked her to send me the missing ordered article. (it is not clear to me if this might be reasoned by a technical problem or not, she did not explain this non-responding behaviour)
3. After my report to paypal I immediately got a response mail and she became angry on me because of the paypal report.
4. Even tough the owner told me to have sent the missing article, she has not (without telling me). Instead she has sent me my money back, and refused to meet the contract of purchase.
5. I have not received an invoice, even though I have asked for the invoice several times!

Also the discussion afterwards was not customer-friendly at all! I felt somehow shocked.
She also threatened me to involve an advocate if a dare to evaluate her online shop in the internet.

Some few positive aspects, the price of the article was very good and I did not have to return the received wrong article (this is probably reasoned by the high costs for post delivery service from Germany back to Denmark).

16. Februar 2015
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Ikke modtaget varer

Nu vil jeg ikke dømme for hårdt på forhånd, men bestilte 30/7 varer som var på lager. 1/8 blev pengene trukket. 3/8 aften. Stadig intet modtaget. Logger ind og ser at ordren blot står som "Behandles" pr 31/7. Dette er ikke i orden. Så vidt jeg ved er det ulovligt at hæve pengene fra ens konto før varerene er afsendt. Så reklamen med afsendelse af varer samme dag, ved bestilling inden kl. 14.00 lever de vist ikke helt op til. Ved godt at 178 var første hverdag, meeeeen.
Håber at høre fra dem snarest

3. August 2011
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig og god service

Efter samtale med fortrinlig rådgivning bestilte jeg varen online og havde den med posten næste dag. Varerne var af høj kvalitet.
En meget positiv oplevelse af online handel.

11. März 2009
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Gode produkter, gode priser, men knas med forsendelsen

I forhold til konkurrenterne, er kitesale.dk's priser fornuftige og kvaliteten på varerne er i orden. Jeg er i bund og grund godt tilfreds med butikken og varenes kvalitet. Webshoppen er dog lidt rodet at finde rundt i. Med hensyn til forsendelse af varer, er der grundlag for forbedringer. Leveringstiden er for lang (omkring 5 dage, i et enkelt tilfælde oplevede jeg over en uge).

Det som begrunder min afgivne karakter, og trækker mest ned, er at man betaler for pakkelevering jf. Post Danmarks prissatser, med track and trace, men pakkerne sendes (hver gang i mit tilfælde) som maxibrev uden sporingsmuligheder, selvom vægt/fakturabeløb er over 5 kg./700,- kr. Denne fejl kan dog ligge hos PostDanmark. Jeg har hver gang måtte henvende mig og gøre opmærksom på forskellen i den aktuelle forsendelsesmetode kontra den forsendelsesmetode jeg har betalt for, men har så også fået fragt differencen retur uden diskussion, men det er et unødigt irritationsmoment.

Pris og kvalitet: Udmærket, ingen kommentarer.
Webshop: Fungerer, men trænger til en lille oprydning.
Forsendelse: Kan forbedres.

13. November 2008
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gode og billige

Jeg købte en vindmåler hos Kitesale til en væsentlig bedre pris end min lokale surf-forhandler. Alt var helt i orden.

25. Oktober 2008
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr