Jeg troede virkeligt ikke deres hjemmeside kunne bliver dårligere... meen det har så vist sig at det kan den godt. Det er godt nok ringe!! Deres side var 100 gange bedre for 6-10 år siden "If i... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Fuldstændig elendig hjemmeside der er tung og aldrig virker. De søgekriterier man vælger nulstilles når nye ting vælges, hvilket gør dem ubrugelige. Siden er håbløst designet og udviklerne kunne v... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Tung og meget lidt intuitiv hjemmeside der stort set er uegnet til visning på en mobiltelefon. Absolut ingen fordele ved at oprette en brugerprofil (som f.eks. ændring af billetter, plads mv). I ti... Mehr ansehen
Dårlig App - virker ikke på Android - kom til at købe 3 gange til samme film grundet betalingen "ikke blev gennemført" iflg app'en - men det blev den alligevel alle tre gange. Har ikke virket perfekt... Mehr ansehen
På kino.dk kan du bestille billetter til ca. 50 biografer, læse de seneste filmnyheder og blive inspireret til din næste biograftur. Du kan også skrive dine egne filmanmeldelser og deltage i vores quizzer. Da vi ikke ejer biograferne på kino.dk, har vi ikke indflydelse på udvalg af produkter, priser eller spilletider og henviser her til den enkelte biograf.
Mosedalvej 14, 2500, Valby, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Det er godt nok ringe!!
Deres side var 100 gange bedre for 6-10 år siden
"If it ain't broke, dont try to fix it!"

Antwort von Kino.dk
ALT er fuldstændig elendigt. Jeg aner ikke, hvem der har stået bag deres hjemmeside eller godkendt den, men den tager uden tvivl førstepladsen som den dårligst designede og mest ubrugelige side.

Antwort von Kino.dk
Elendig hjemmeside. Utroligt at kino ikke laver brugertest før de launcher et nyt layout. Giga uprofessionelt - jeg mister helt min lyst til at gå i biografen

Antwort von Kino.dk
Der er så mange reklamer på hjemmeside, at det er umuligt at finde rundt. Og når jeg så prøver at købe billetter bliver jeg sendt til en forkert biograf.
Nu har jeg købt 5 billetter i den anden ende af landet. Kino.dk vil ikke refundere mit køb, da jeg åbenbart har handlet direkte med biografen. Det er virkeligt den mest elendige kundeservice jeg har oplevet.

Antwort von Kino.dk
Vildt, at Kino.dk stadigvæk ikke kan lave en app eller en hjemmeside. Jeg bliver mindet om hver gang jeg besøger den, hvorfor jeg ikke orker. Vildt!!

Antwort von Kino.dk
Jeg kan ikke tro, at efter at have ramt bunden og fået en stjerne på Trustpilot, eksisterer denne hjemmeside stadig i sin mest afskyelige form, fuld af fejl og ulogiske beslutninger. Bed venligst ukrainere, indere eller andre, der forstår sig på dette, om endelig at lave en fungerende hjemmeside til jer. Hvor længe vil I lade som om, at dette er normalt? Efter at have brugt 30 minutter på det, gav vi simpelthen op med at prøve at booke billetter til vores familie. Hjemmesiden fryser konstant i flere minutter ad gangen.

Antwort von Kino.dk
Ekstremt langsom og rodet hjemmeside. Har opgivet at bestille billetter til en film.

Antwort von Kino.dk
Jeg har gennem deres julekonkurrence vundet 4 billetter til Op i Nord. Men de har ikke sendt dem selv om de har lovet det flere gange. Ville ellers gerne se filmen med mit barnebarn i juleferien, når hun kommer på besøg

Antwort von Kino.dk
dårligt designet hjemmeside. Svært at vælge de rigtige ting til i filtrene, som ikke skal vælges om og om igen. Langsommmelig og ikke-brugervenlig - til gengæld mangler der ikke reklamer og bannere, som kun gør det hele endnu mere bøvlet, når de ruller ud. I "Planlæg dit biografbesøg her" oversigten mangler der simpelthen mulighed for at vælge landsdel/ by, ligeledes er der ikke mulighed for at søge på børnefilm- de hedder familiefilm i stedet men er ikke delt op i alder, så man skal klikke på hver og en for at se hvilken alder den er anbefalet til. I en tid hvor biograferne er sårbare grundet udbudet af underholding, som kan streames direkte hjem til brugerne, kunne det være fint, at en side som KINO i det mindste tog opgaven på sig og gjorde det nemt og attraktivt at tage i biffen.

Antwort von Kino.dk
Hold kæft noget møg at søge rundt i. Den er så tung og langsom den side. Tidligere var det da godt og nemt at søge rundt i. Biograferne burde finde en ny leverandør til det her. Forstår godt folk ikke gider mere i biografen når man ikke kan booke.
Har valgt en dato og en film. Det tager 2-3 min. Også når man vil booke ind på et tidspunkt tager det igen evig tid.

Antwort von Kino.dk
Tidligere var det en fin side, men nu er den mest til besvær. Den har endda vundet priser, husker jeg, men det må være forkert.

Antwort von Kino.dk
Set 15 min ,,,er du gal en skuffelse ,,,komedie eller de prøver være sjove og en masse fnidder og ligegyldigt snak
Børnefilm 👶🏻👶🏻👶🏻

Antwort von Kino.dk
Vil gerne købe billetter til Ternet Ninja 3, men efter utallige forsøg er det ikke lykkedes nogen i husstanden at gennemskue, hvordan man gør. Det er nok den dårligste og mindst intuitive brugergrænsflade, jeg nogensinde har set. Alt for meget information og “støj” på siden. Alt for mange veje ind til det samme. Og når man så endelig finder derind - altså til nålen i høstakken, den magiske kombi af biograf, film og tidspunkt - så sker der ingenting, når man klikker. Jeg ville forvente, man kom ind et sted, hvor man så kunne vælge pladser/antal billetter. Jeg kan ikke mindes, jeg nogensinde har været så frustreret over en hjemmeside. Som biografejer ville jeg ikke være tilfreds med kino.dk, da det alt andet lige må koste dyrt, når så mange mennesker helt opgiver at købe billetter.
Mit råd: start forfra med jeres frontend. Lav det så simpelt, at der kun er én vej ind til den rigtige kombi af biograf, film og tidspunkt. Rækkefølgen kunne fx være by -> biograf -> film -> tidspunkt.
Markér tydeligt øverst på siden, at det er “her!” man bestiller billetter. Og så sæt reklamer og andet støj ind nedenfor.

Nyfortolkning af dobbelklik
Sjældent til mere ringe måde at møde sine besøgende på hjemmesiden.
For HVERT ENESTE klik du laver på siden, bliver du nød til at klikke topreklamen væk for at kunne vælge f.eks. det næste filter eller biograf. Alle klik du laver på denne hjemmeside, kræver at du bliver nød til at klikke topreklamen væk eller scrolle en hel "side" ned for at finde frem til det du var i gang med.
Den eneste årsag til at jeg nok alligevel køber en birgrafbillet igennem denne side er at jeg har lovet familien at vi skal se film iaften .... men jeg kommer nok ikke i biografen igen, da det nærmest er umuligt at købe en billet.
Hvis de danske biografer ønsker at få flere besøgende, så vil det nok være en rigtig god ide at ændre på denne højeste besynderlige navigeringsstruktur hvor du for hvert klik skal klikke en reklame væk igen !!!!!
HVOR ER DET RINGE !!!

Antwort von Kino.dk
Elendig hjemmeside! Enig med alle de andre anmeldelser. Utrolig dårlig brugerflade.

Antwort von Kino.dk
Jeg måtte simpelthen droppe at købe billetter på kino.dk.
Jeg kan ikke få gennemført en ordre. Og jeg kan se her på trustpilot, at jeg ikke er den eneste, der er udfordret af en hjemmeside, der ikke virker og er sløv og at man er opmærksom på det. I øvrigt er det også en udfordring overhovedet at finde frem til filmudvalget. Synd for biograferne, der i forvejen er udfordret på økonomi og konkurrence fra streamingtjenesterne.

Antwort von Kino.dk
Fuldstændig elendig hjemmeside der er tung og aldrig virker.
Siden er håbløst designet og udviklerne kunne virkelig lære noget omkring UI design og at minimere klik.
Annoncen i toppen fylder 80% af skærmen i de fleste browsere, hvilket gør at man ikke kan se noget brugbart på siden.
Appen virker endnu dårligere og er afinstalleret.

Antwort von Kino.dk
Vil gerne advare folk om at se Superman fordi der er vanvittig dårlig, men jeg kan ikke få lov til den, da hjemmesiden bare komme med en besked der lyder: User already has a review.
Det er jo super ærgerligt når man gerne vil advare andre om en så sindsyg dårlig film som jeg lige har været vidne til.

Den værste hjemmeside
Alt går så utroligt langsomt og man skal søge flere steder for at få fremvist tider. Det er lige før det er nemmere bare at møde op og tage chancen.

Antwort von Kino.dk
Utrolig dårlig hjemmeside. Mega langsom. Utroligt at de til stadighed ikke formår at lave det bedre.

Antwort von Kino.dk
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.