Unternehmen hat geantwortet
Vi vækster i Ejerforening Danmark og har netop ansat 6 nye konsulenter som skulle have nye skriveborde/stole mm. Vi besøgte et firma i Højbjerg som vi tilfældigt kørte forbi, her fik vi en utro... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi fik lettere "akut" behov for et special designet mødebord + stole. Fandt JK Office på nettet og tog ud til dem. Gik glad derfra med en ordrebekræftelse på det vi skulle bruge (+ lidt til - der sku... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
jkOffice sælger kvalitet kontormøbler, nyt og brugt. Se vores store udvalg på www.jkoffice.dk. Billig og professionel levering og montering i hele landet med egne chauffører. VI tilbyder også erhvervsflytninger inkl. FlytteService.
Jens Olsens Vej 9, 8200, Aarhus N
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Jeg har nu handlet med Peter Max Holm ved JK Office et par gange, og må sige det er en god oplevelse. Super god og hurtig tilbagemelding på mine mails og spørgsmål, samt hurtig, god, præcis som aftalt, levering. JK Office kan stærkt anbefales ved køb af kontor inventar mv.

Antwort von jkOffice
Jeg må virkelig udtrykke min dybeste anerkendelse for den fremragende service, jeg oplevede hos JKOffice. Chaufføren Hubi fortjener en særlig omtale - hans service var intet mindre end kanon! Han udviste ikke bare professionalisme, men også en utrolig god stil, som gjorde hele oplevelsen endnu bedre. For ikke at nævne prisen, som er yderst konkurrencedygtig og absolut værd for pengene. Det er sådanne positive oplevelser, der gør, at man gerne vender tilbage som kunde. Stor tak til Hubi og hele JKOffice-teamet!

Antwort von jkOffice
Fremragende håndtering af vores ordre på en del reoler - Troels i kundeservice og Hubi som kom og stillede dem alle op. WOW - sikke en effektivitet og så behagelig person. Og flotteste kvalitet af reoler. Overgik forventningerne.

Antwort von jkOffice
Super flink fragtmand fra jfOffice som helt af sig selv tilbød af hjælpe mig med at bære et stort hæve-sænkebord op på 1. sal. Først sagde jeg at det var helt fint ved kantstenen (jeg havde ikke betalt for den ekstra service), men han insisterede på at det ikke var til besvær for ham. Da jeg ellers skulle have gjort det alene, sagde jeg så bare mange tak. Super ekstra service! :-)

Antwort von jkOffice
Gennemført godt og serviceminded.
Jeg har igennem mit arbejde en aftale med jkOffice, hvor jeg kan få kontormøbler.
Havde først et hævesænkebord, som var blevet for stort til mit behov. Dette fik vi arrangeret at jkOffice hentede på én adresse og leverede det nye og mindre bord, på en anden adresse.
Det var smertefrit, nemt og super koordineret. Jeg er meget imponeret over den service og ikke mindst deres chauffører, som er super venlige, smilende og hjælpsomme.
Vil helt sikkert handle hos jkOffice, også som privatperson i fremtiden.

Antwort von jkOffice
Fantastisk god service ved dialogen om køb. Efterfølgende spørgsmål blev svaret hurtigt og kvalificeret.
Endelig var der en utrolig god service i forbindelse med leverancen af vores nye møderum, hvor de to medarbejdere gjorde meget ud af at møderummet blev afleveret rengjort og vinduerne pudset.
Fantastisk flot!!!

Fin service. Prisen er OK
De glemte dog en stol, men den blev selvfølgelig krediteret.
Vi handler der igen.

Antwort von jkOffice
Bestilte en brugt stol med 3 stk på laget. Får besked om at varen desværre er defekt, hvorfor de ikke kan sælge den. Skidt jeg tager bare en af de andre. De er desværre heller ikke på lager. Jamen hvad så med en af dem, hvor der ikke er armlæn på men ellers er samme stol... Heller ikke på lager. Får dog tilbudt rabat pga. fejlen.
Prøver at komme gennem chatten for at købe en anden stol med prismatch. Får kontakt og sender link til varen fra et andet site og hører så ikke tilbage over chatten. Sidder i 10 minutter og prøver at skrive. Ingenting.
Ringer og kommer igennem. Vil I prismatche? svaret er: "Nej for så har vi ingen avance på varen"!!!
Jeg bliver nødt til at påpege at de altså reklamerer med at de prismatcher. Nå men medarbejderen skal lige tale med sine chefer.
Hører tilbage inden for to timer. Desværre ingen prismatch da varen fra andet site er ny og de derfor ikke kan prismatche den lavere pris! Hvad f**n er det for noget ikke at kunne prismatche en brugt vare til en ny.

Antwort von jkOffice
Rigtig god kundeservice som hjalp med at guide mig til det rigtig kontor bord jeg skulle bruge :)
Købte en Herman Miller Sayl "demo" model til en yderst fornuftig pris. Efter at have gået stolen igennem fra top til bund, så kan jeg ikke finde noget slid overhovedet. Der sad stadig plastik/folie nogle steder, så det må siges at være en meget lidt brugt demo.
Flink service samt jeg kunne afhente dagen efter jeg bestilte den online.
Kan kun anbefale jkOffice.
Købte et hævesænkebord og en back app stol og alt var super. God service og behandling.
Havde nogle problemer med en ordre og jkOffice gik langt for at fikse det. Jeg kan derfor kun anbefale at handle med dem.

Antwort von jkOffice
Super kompetent vejledning og service. Netop en sådan support i forbindelse med kontormøbler har jeg søgt efter længe. En kontorstol er ikke bare en stol. Her kan man købe netop den stol, som man har behov for. Bedste pris - både når det gælder nyt og brugt. Min 100% anbefaling.

Antwort von jkOffice
Jeg har to gange været ved jkOffice nu, og jeg kan slet ikke få hænderne ned over deres service.
Jeg kommer ind og fortæller en medarbejder om mine ryg-problemer, som typisk opstår foran computeren, som jeg arbejder ved 10 timer dagligt.
Han finder hurtigt den perfekte stol til mig - men også en Backapp stol der kan hjælpe med at træne min ryg op igen.
I dag spurgte jeg om jeg kunne hente et gå bånd til mit skrivebord. Jeg kommer ned i butikken og når ikke at gå 5 skridt, før jeg bliver taget imod og herefter viser han pakken bag mig, som allerede står klar.
Produkterne er det bedste jeg nogensinde har haft!
KONGE service, produkter og priser!

Antwort von jkOffice
Rigtig gode produkter og fremragende service - stort tak til Simon - han har været god til at rådgive og at assistere ved salgsprocess

Antwort von jkOffice
Ordered a monotor arm and a desk. The delivery is as advertized, a bit long, but the service is immaculate.
Unfortunately, the salesman placing my order (I ordered online), choose a different desk from the one I ordered. I discover the mistake once delivered, and contact JKOffice regarding the misplacement. No difficulties, the salesman simply admits mistake, and places the order for the correct table (albeit a sligthly better version), for delivery the next Monday.
Given the situation, better service could not have been expected.

Antwort von jkOffice
Fik en super god betjening af Patrick. Havde nogle spørgsmål til et skrivebord, som Patrick hurtigt fik afhjulpet ved at sende et billede af detaljen.
Vil købe her igen.

Herman Miller Embody
Jeg havde længe kigget efter en ordenlig ergonomisk stol i god kvalitet. Det eneste problem var dog at jeg ikke havde prøvet en og jeg syntes at 12000-15000kr er mange penge at smide efter noget man ikke har siddet i.
Heldigvis kan man prøve nærmest alle slags stole hos jkOffice, i Skejby. Tak for det! Efter at have prøvet en masse Herman Millers besluttede jeg mig for at købe en Embody.
Levering og indpakning af stolen var superb.
Fantastisk kvalitet selvom det er brugt.
I høre fra mig hvis der er noget!

Antwort von jkOffice
Gode råd og vejledning i den fysiske butik, kombineret med skarp pris og levering til tiden. Flot service - og meget flotte borde 👍👍

Antwort von jkOffice
Jeg har fornyligt købt et par brugte kontorstole hos Jkoffice, men havde desværre nogle små problemer med den ene af den. Jeg kontaktede hurtigt deres serviceafdeling, som svarede hurtigt tilbage med en løsning. De klarede problemet hurtigt og var samtidig meget imødekommende og servicemindede, så det kan helt klart anbefales at handle hos Jkoffice, hvis man er på udkig efter gode brugte møbler til en god pris

Antwort von jkOffice
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.