Jeg bestilte 2 sæt Samsung Original In Ear Stereo Headset. Da jeg modtog dem var begge sæt defekte. Skrattende lyd på det ene sæt og på det andet sæt, var der slet ikke lyd i venstre side. En tin... Mehr ansehen
iToys.dk
...er egentlig okay hos iToys.dk - den vare jeg købte; en HTC Wildfire Læder Taske, varenr.: 133430 levede bare ikke op til mine forventninger og, jeg vil IKKE anbefale den til andre med en Wildfire.... Mehr ansehen
Service og levering var hurtig og god, men værktøjssættet til åbning af Iphone er elendigt: Phillips-skruetrækkeren (stjerne) er for stor til skruerne - ret utroligt når produktet er fremstillet (i ki... Mehr ansehen
Varen kunne næppe leveres hurtigere. Når jeg holder mig fra de fem stjerner, er det fordi varens størrelse ikke fremgik, og den viste sig at være noget mindre end jeg havde regnet med. Den k... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
I iToys har vi opbygget et team af servicebevidste medarbejdere, som har et godt indblik i produkterne. Når en kunde henvender sig til vores kundesupport er vi derfor altid klar med hurtig og personlig kundeservice. Vores tekniske supportere vil være parat til at besvare spørgsmål og hjælpe den enkelte kunde med det rette produktvalg. Alt support hos iToys foregår via e-mail kommunikation. Hos iToys har vi ansat et stab af dygtige supportere, som sidder og er klar til at tage i mod dig og besvare dine spørgsmål.
Avernakøvænget 8, 5000, Odense C, Dänemark
- +45 21159437
- support@itoys.dk
- www.itoys.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Produktet virker ikke
En ting er, at man sagtens kan få et defekt produkt... men to!!!!! Det er under al kritik.
fantastisk
Også selvom produktet ikke virkede, så var der ingen problemer med at få pengene tilbage. Der var heller ingen problemer med modtagelse o.s.v Det eneste der trækker ned er at de ikke tager visa elektron, det er lidt træls.
Super hurtig forsendelse
God oplevelse.. Og super hurtig forsendelse..
jeg bestilte et bateri til iphone 3GS
der var en udførlig links på at skifte bateri i
Hurtig levering og god service.
Hurtig levering og svar på mine spørgsmål. Der var lidt problemer med at få min fraktura, men jeg fik hurtig svar på min mail, og som lovet kom den efter et par dage..
Hurtig og præcis
Bestilte lørdag et skindetui til min frues iPhones, det lå i postkassen mandag - flot!
*****
Nem hjemmeside, varen på lager, problemfri bestilling, hurtigt levering. No problems!
Ødelagt cover sendt med postdanmark
Super god service og hurtig behandling. Det er var ingen problemer selvom jeg kom sent med min reklamation, kan kun sige jeg er yderst tilfreds.
Til tiden. præcist det jeg bestilte.
Jeg fik det jeg bestilte, jeg modtog det fint indpakket. Jeg blev da lidt overasket da der stadig var noget tilbage i posen efter jeg havde taget mit nye cover op.
Hvad finder man i bunden af pakken?
itoys har været så søde at vedlægge 2 styk Big Ben karameller. :)
jeg ved godt det maks kan have kostet dem 50 øre, men alligevel.Det var lige det jeg havde brug for :)
Jeg handler helt sikkert her igen.
Super tilfreds !
Meget nemt og super hurtig levering ! Kan kun give den bedste anbefaling. Jette
Super og hurtigt!
Super hurtigt levering. Bestilte kl. 18 fredag aften og havde varen lørdag formiddag! Og så var der endda en lille overraskelse med i pakken :)
Og deres support var utrolig hurtig og hjælpsom til at svare på spørgsmål.
Flot service
Virkelig god behandling hurtig levering kan varmt anbefales at handle her
en sim kort
jeg har købt en sim kort holder. til min iphone. og den kom dagen efter. og jeg meget glad for den.
Hurtigt og sikker levering
Velfungerende website og service
Helt igennem god kundeservice
Super hurtig levering. Og god service, da jeg efterfølgende havde et spørgsmål til den vare, jeg havde købt!!
Alt som det skal være
Har købt Bugattietui til min HTC, det svarer fuldstændigt til billedet. Kvaliteten er fin. Let at bestille og meget hurtig levering
Super
Super side. Hurtig levering, god hjemmeside.
Anbefales til andre
Godt
Jeg fil tilsendt min vare meget hurtigt og det var som det skulle være.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.