Modtog uden forudgående orientering et andet produkt end det bestilte, da det bestilte var udgået. Kom straks igennem til kundeservice pr telefon da jeg ringede og fik uden problemer lovning på ret... Mehr ansehen
De bestilte varer blev fremsendt hurtigt i god emballage :-) Den eneste anke jeg har til butikken er, at deres søgefunktion ikke er særligt god. Hvis jeg f.eks. søger på "nds", så får jeg rigtigt m... Mehr ansehen
Jeg bestilte en faceroller (skulle gives som gave), fik aldrig en ordrebekræftelse, så jeg skrev til firmaet, dog uden at få svar. Få dage senere fik jeg en meddelelse om pakken var på vej, så fik... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Hos Helseriet.dk finder du kosttilskud, vitaminer, livsstil- og skønhedsprodukter - altid med fokus på det naturlige og økologiske. Vi har en forkærlighed for danske mærker, men supplerer også med andre spændende mærker og produkter i shoppen.
Njalsgade 21F, 6. sal, 2300, København S, Dänemark
- 31720022
- info@helseriet.dk
- www.helseriet.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hjemmesiden er total falsk de har alle…
Hjemmesiden er total falsk de har alle mulig forskellige ting som man ikke kan trykke på og et søgefelt da bare noget copy paste, denne hjemmeside skriger og stinker af total svindel og denne her hjemmeside skal bare lukkes ned og det er uden varsel!!!!!!! Og adressen det er pure opspind og total falsk og har aldrig nogensinde eksisteret da den ikke findes på den adresse den her så kattebutik der er ikke andet end et kæmpestort fub nummer!!!!!!
Svindel
Ingen service og det er umuligt at komme i kontakt med dem. Bestilte en vare d.2/5-21 og har ikke hørt noget som helst fra dem, hverken med levering el andet. Har forsøgt at sende mail et par gange og ringe, men får aldrig fat i dem!!! Burde meldes til ombudsmanden!!!!
Varer er ikke leveret
Jeg bestilte varer lige inden jul. Varerne var desværre ikke på lager alligevel. Jeg har haft kontakt med Helseriet af to omgange, der beklagede manglende information vedr. forsinket levering og gav en ny dato for levering. Jeg har endnu ikke modtaget varerne, selvom de burde være kommet på lager for flere uger siden. Jeg har forsøgt at ringe til dem og sende en e-mail uden held for at få ordren annulleret.
Fup firma
Bestilte vare og betalte lige før nytår 2020. Har ikke fået vare eller penge (438 kr)retur. Har ringet og skrevet uden held. Køb ikke ved dette firma.
Aldrig køb herfra det er svindel!!!
Aldrig køb herfra det er svindel!!!! Bestilte varer til jul og har stadig ikke kunne få svar fra dem... pengene er trukket men har aldrig set skyggen af en vare! I burde anmeldes for tyveri.
Very bad customer service- No contact option is working!
I have made an order almost 3 weeks ago, and still not yet received my order. There is no contact possibility, phone number takes you to voicemail. I tried messenger, no answer!
Do not waste your money and time. Very bad service indeed!
Mega dårlig...
Mega dårlig..., ingen kontakt til dem. Får ikke de varer der er bestilt.
Anonym og utryg handel
Få dage senere fik jeg en meddelelse om pakken var på vej, så fik jeg lidt mere ro på, og leveringen gik hurtigt, men heller ikke her var der medsendt en faktura eller andet.
Nu håber jeg bare på gaven kan bruges og den ikke går i stykker, for kan jo ikke henvise til et ordrenr. eller andet.
Dårlig service
Har bestilt nogle vare fra dem, har ikke få den endnu!
Har skrevet til dem, få heller ikke svar ang min ordre.....virkelig dårlig service.
Elendig kundeservice
Elendig kundeservice. Deres kontaktnummer er et mobilnummer der går direkte på telefonsvarer. En annulleret ordre bliver sendt alligevel, og returpengene er ikke betalt.
Hold Jer langt væk fra denne side og Jørgen.
Siden er d.d. anmeldt for svindel
Manglende varer
Manglende varer, som jeg har betalt for! Jeg manglede en varer i min bestilling og de lovede at eftersende den, men det har de aldrig gjort! Og nu tager de ikke tlf og de svarer ikke på mail. Meget utilfreds - jeg ville ALDRIG anbefale dette firma til nogen!
manglende levering og intet svar
Jeg har midt december modtaget halvdelen af min ordre, på trods af at hele beløbet er trukket. Jeg har rettet henvendelse på mail to gange og via facebook en gang, og får ikke svar på noget.
Meget dårlig svarrate leverer ikke alle varer
Sender ikke alle varer. Sender forkert vare der ikke er bestilt. Vender ikke tilbage på henvendelser.

Antwort von Helseriet.dk
Leveringstid overholdt
Leveringstid overholdt
Varerer var pakket fint ind.
De har glemt at opdatere deres Trustpilot * på hjemmesiden. Det er lidt useriøst, når man vælger at skrive det, og det endda er langt fra virkelighedens *
Simpelthen den dårligste service…
Simpelthen den dårligste service overhovedet. Jeg har ventet i 14 dage, jeg har skrevet til dem for 6 dage siden uden respons. Og så skriver de oveni købet på ens ordrebekræftelse at de bestræber sig på at levere inden for 4 dage ellers høre bliver man kontaktet.. Det godt nok den ringeste service ever. Jeg var ved at løbe tør for mine daglige vitaminer. Men havde kun regnet med at vente 4-5 dage og nu har jeg så undværet mine vitaminer i 9 dage... Jeg holder mig fremover til helsebixen. Dem kan man sgu stole på levere til tiden.
Billig men meget lang leveringstid
Billige varer og flink kundeservice, men alt alt for lang leveringstid, uden forklaring.
Jeg henvendte mig 15 dage efter bestilling, hvor jeg intet havde hørt fra dem.
Fik hurtig en høflig og god tilbagemelding og 4 dage efter modtog jeg varerne som var helt i orden.
Jeg tænker dog jeg vil vælge et andet sted at handle kosttilskud anden gang.
Dårlig oplevelse
Glemte at afsende kvittering.
Trak pengene uden information om afsendelse.
Måtte selv afhente varene på lager.
Pakkede forkerte varianter af varer.
Lovede at sende nye eller penge retur.
Dog er ingen af delene sket og de svare ikke på mails.
(Rettelse: efter overstående anmeldelse kontaktede de mig for refundering. Pengene er modtaget, det var dog stadig en bøvlet oplevelse)
My package is missing, no response
I did not receive any info that items are shipped. It is 20 days ago that I order it and I still do not have the package!!! I wrote to support email but I got no answer. It is insane, I payed so much money!!! I wish I read all these negative comments before spending my student savings 😡
Meget kort holdbarhed
Modtog et glas vitaminpiller i december 2020 som kun kunne holde sig en måned til januar 2021. Ville gerne have vidst dette inden bestilling så jeg kunne have bestilt på en anden webshop
Vil til enhver tid handle med dem igen
Vil til enhver tid handle med dem igen, God service .Hurtig levering
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.