Hcsmykker Bewertungen

TrustScore 3 von 5

1. Uhrengeschäft
  2. Juweliergeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Online salg af smykker, ure og accessories fra en af Danmarks mest brugervenlige webbutikker. Under smykker finder du et stort udvalg af øreringe, halskæder, armbånd, tåringe, navleringe og brocher. Under ure finder du et stort udvalg af dameure, smykkeure, disney ure, lommeure, herreure og børneure. Af andre accessories har vi hatte, hårpynt, tasker, punge, hipsters og slips.

Akzeptabel

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hold jer langt væk fra denne webshop…

Hold jer langt væk fra denne webshop der går lang tid før man får varen og de er svære at få fat på og de trækker først for det beløb man har købt for efter 2 måneder så man som kunde aner ikke om man er blevet trukket 2 gange meget forvirret webshop.

20. April 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Gør jer selv en tjeneste og hold jer…

Gør jer selv en tjeneste og hold jer væk fra denne virksomhed. Jeg købte et børne ur for 3 måneder siden. Uret jeg fik gik I stykker dagen efter modtagelsen så kontakter jeg dem for at få et nyt. Der skal gå mange opkald før jeg får fat på en dame som taler vildt dårlig dansk så det næsten er umuligt at forstå hvad vi finder frem til. Jeg får et nyt ur tilsendt, dette går også i stykker da det er ringe kvalitet. Derefter opgiver jeg at få fat i ur nr 3 og mine penge. Men i dag kan jeg se at de først nu har trukket penge for et køb for 3 måneder siden. Uprofessionel hele vejen igennem derfor hold jer væk

19. April 2021

Ok Webshop.

Ok Webshop. Der var lidt lang leveringstid på ca 9 dage, men er meget tilfreds med kæde og ur til gode priser.

13. Oktober 2020

Dårligste service nogensinde!

Dårligste service nogensinde!!
Har pludselig udsolgt af urene når man har købt og betalt!
Når man så bestiller et andet har de heller det hjemme.. og retter det ikke på hjemmesiden så man kunne se hvilke var mulige..
Og sender bare ure uden aftale, pga de tror man vil have det istedet..

Så alt i alt dårlig oplevelse!

14. Mai 2020

Har bestilt ved HC Smykker to gange

Har bestilt ved HC Smykker to gange. Første gang var i sommers hvor jeg bestilte et drenge armbåndsur til mit barnebarn. Leveringen tog ca 2 uger og jeg måtte rykke et par gange undervejs, men det kom frem. Nu har mit andet barnebarn fødselsdag og ønskede sig også et ur. Besluttede at HC Smykker skulle have chancen igen, det kunne jo være en enkeltstående fejl i sommers. Bestilte og fik ordrebekræftelse, men så skete der ikke noget. Rykkede pr mail, men intet svar. Rykkede igen et par dage efter, og om aftenen fik jeg omsider svar. Deres leverandør kan ikke længere levere det ønskede ur. Så jeg fik travlt, med at finde et ur et andet sted. Er fair nok, at der kan være leveringsproblemer, men så må man da være hurtig ude og meddele, at der kan være problemer, og holde mig som kunde underrettet så hurtigt som muligt. Så nu tror jeg desværre, at det er sidste gang jeg bruger tid på, at handle der.

26. November 2019

Fine smykker

Jeg bestilte den 10. August 2019 2 ure og en navlepiercing. Ved bestilling står der i ordrebekræftelse et ordre nummer og et link for status ift. Bestillingen, om den er afsendt mv. Jeg har efter bestillingen trykket på dette link for at se hvor langt de er med min ordre og der står det samme som ved bestilling: afventer forpakning og forsendelse. En uge efter bestillingen er status den samme, afventer fortsat forpakning og forsendelse. Jeg har så sendt mail med forespørgsel om hvor langt de er med min ordre (er ordren afsendt eller hvad er status)? Har intet hørt tilbage. Har d.d. 16. August 2019 forsøgt at kontakte dem pr tlf: de træffes ikke og man henvises til at sende en SMS. Dette er så gjort d.d.
Opdatering den 22. August 2019: jeg blev kontaktet af hc smykker kort tid efter jeg lavede denne anmeldelse. De tilkendegav de var ved at flytte, hvorfor der var gået længere tid med min ordre samt tilbagemeldning på min henvendelse. De sendte ordren med det samme efterfølgende og har idag modtaget mine varer, som jeg er super tilfreds med. Og de var værd at vente på. Så slut konklusion er, at jeg ikke vil tøve med at handle der igen.

16. August 2019

Helt fint

Børneur, ok pris, hurtig levering og god indpakning. Har endnu - heldigvis - ikke har brug for at prøve kundeservice. Derfor venter jeg med den sidste stjerne.

18. Dezember 2014

God oplevelse

Jeg bestilte et (rigtig billigt!) super flot ur, og fik det få dage efter. Siden er god og overskuelig, og jeg er meget tilfreds med handlen. Jeg kunne sagtens finde på at handle der igen!

7. Juni 2012

super god og hurtig support

bestilte 4 ting ca kl 21 og så havde jeg lavet en fejl og skrev til dem hva der skulle rettes i min ordre kl 21:51 og kl 21:54 fik jeg en mail med at det var blevet rettet

super god og hurtig support

7. Dezember 2011

No title

Hurtig levering af det ønskede børneur - endda vedlagt spidermand klistermærker til den glade modtager :-)

18. November 2007
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr