Jeg handler tit hos Rex og han er en fin fyr.. Hans fysiske butik er savnet, men hans webshop er stor og har et godt udvalg... Har han ikke tingene hjemme, så plejer han at skaffe dem inden for en o... Mehr ansehen
Gunsandpowder
Das sagen Bewerter
Jeg har siden Guns and Powders start købt en del: støbetænger, smelteovne og meget genladningudstyr og altid fået en meget fin, hurtig og kompetent betjening. Også med at skaffe ting hjem går det fin... Mehr ansehen
Har handlet en del hos Guns and powder i år, har altid fået god betjening og vejledning, man skal forstå mange af varerne er special varer der kommer fra udlandet, så leveringstid kan være lang.... Mehr ansehen
Jeg har handlet flere gange hos Guns and Powder - bl.a. riffelkikkert og flere gange genladning af riffelpatroner. Altid yderst kompetent service og vejledning samt gode priser. Den sidste stjerne kom... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Altid god service.
Super god service
Super god service!
Bestilte nogle ringe til en kikkert, da de så mod forventningen ikke passer fordi min riffel er lidt speciel. Tager de med det samme ringene tilbage.
Rigtig god service
Rigtig god service. Har lige købt projektiler og i den forbindelse fået en fantastisk service. Ikke alle vare er på lager, men det er man nu snart så vant til, når der er tale om komponenter til genladning. Alligevel lykkes det over telefonen at finde en vare der kunne bruges. Tusind tak for god service Rex!
Kan bestemt anbefale G&P
Jeg har købt ting fra gunsandpowder.dk ad flere omgange og kan kun give min varmeste anbefaling. Hurtig respons og hurtig forsendelse.
Selv når jeg har sendt en forespørgsel, om ting som butikken ikke umiddelbart fører, er Rex flink til at skaffe det hjem og give besked når det ankommer.
Har købt: Hylstertrimmere, diesæt (senest et til Webley .455 MKII), ladepresse osv.
5 stjerner herfra.
Mvh Per
super service vare leveret på rekordtid
Kompetent forretning
Stort set alt min udstyr er købt hos gunsandpowder.dk. Når jeg har ringet omkring et problem, har jeg altid fået god vejledning inden køb.
Jeg har engang i mellem måtte vente et stykke tid inden det bestilte kunne leveres, men da jeg var blevet advaret omkring dette hos Rex, har jeg ikke grund til at klage over noget i denne forbindelse.
kan klart anbefales
Har igennem årene købt en del jagtartikler ved Rex, og har aldrig haft problemer :)
Kanon service og hurtig behandling
Guns& powder er en rigtig god butik
Guns& powder er en rigtig god butik, Rex sørger altid for at lave gode tilbud og levere altid god baggrunds viden om materiellet. Tak for den gode service!
Venlig og kompetent betjening.
Servicen er god
Servicen er god, der er dog lang svar tid af og til på mail.
Træls man ikke kan se om varen er på lager, så man skal altid kontakte jer, for og finde ud af det.
G@P have been able to meet my needs
G@P have been able to meet my needs on more than one occasion, service 100%, delivery out of the door 100%, can not say the same for the postal service, if i have any issues then Rex is my man, sorts it out ASAP.
Definitely handle with G@P again
Udover lidt lange ventetider ibland er…
Udover lidt lange ventetider ibland er det i orden god service.
Har fået god service alle de gange jeg…
Har fået god service alle de gange jeg har handlet hos G&P
Kun handlet via internettet og altid…
Kun handlet via internettet og altid god service og priser
Jeg har besøgt butikken på den gamle…
Jeg har besøgt butikken på den gamle adresse i Laurbjerg og fik meget fin betjening. Der var masser af tid til at snakke og få vist forskellige varer frem og jeg fik god vejledning i hvad mine muligheder var.
Betragter mig selv som stamkunde…
Betragter mig selv som stamkunde indenfor genlade udstyr. Har altid været 110% tilfreds med produkterne og service. Kom også jævnligt fra forretningen med mere end jeg havde på indkøbslisten.
God rådgivning og dyb faglig viden
God rådgivning og dyb viden. En fornøjelse at handle her. Godt produktkendskab. Et udvalg der klart matcher alle forventninger.
Super høj expertise og know how
Super høj expertise og know how. For at få den sidste stjerne vil jeg gerne at de bliver bedre til at henvende sig til kunden når der er problemer med en ordre og dermed leveringstiden.
Alt ok ved de ting jeg har købt
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.