Gombotec Bewertungen

TrustScore 2.5 von 5

1. Spielwarengeschäft
  2. Kinderspielzeuggeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Gombotec sælger artikler til hobby og fritid - modelbyggesæt, modelbiler, modelracerbaner, bilbøger, kreativt legetøj, biltilbehør, bilplejeprodukter.

Mangelhaft

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Amatørbutik

Utrolig useriøs butik. Bestilte nogle låsetaps til montering af nummerplade på min bil.
Jeg bestilte bare som alm brevlevering en torsdag aften. Efter en uge, altså fredag modtog jeg “varen” med postnord.
Delene var pakket i en gammel sur kuvert hvor klistret ikke kunne holde tæt, så kuverten var tætnet med 3 små stykker tape. 1 i hver side og 1 midtpå. Problemet var bare at låsetapsene er så små, at de kunne falde ud af kuverten mellem tapestykkkerne. Så kuverten jeg modtog var faktisk tom..
Jeg skrev så straks en mail med billeder af kuverten samt min skuffende oplevelse, men her nogle dage efter har jeg stadig ikke fået svar på min mail. Så virkelig dårlig service.

15. März 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kundeservice? En by i Rusland!

Købte 2 nummerplade holdere til en helt ny bil, men da de var indpakket i massiv bølgepap, var pladerne meget skadede af dette.

Men Gombotec kan da ikke tage sig af den slags, men se her, hvad første svar var: "Hej Ole
Det kan jeg godt se, at det ikke ser pænt ud.
Det er den indpakningsmetode der har været brugt i flere år, og der har ikke tidligere været nogen der har gjort opmærksom på et problem, men det kan jo godt have været der alligevel.
Men når først de er monteret, og vasket nogle gange, så er de sikkert småridset af så meget andet.
Jeg kan selvfølgelig godt forstå, at lige når man pakker en ny vare ud, så ser det ikke godt ud, så fremover må jeg lægge noget imellem, for at beskytte.
Beklager at du har haft en dårlig købsoplevelse, men håber jeg alligevel kan hjælpe dig med noget en anden gang".

Så man skal altså tåle, at det hele nok såmænd bliver ridset med tiden!!!

Desværre var jeg nødt til at bruge holderne, som de var, for ellers var de sendt retur.

Naturligvis var jeg ikke tilfreds med det svar, så jeg bad om at få pengene tilbage, så jeg kunne købe nye et andet sted, men det kan der slet ikke være tale om, jeg kunne max få 25 % på den ene holder, for de fejler jo nærmest intet, og slet ingen ting funktionsmæssigt, som de skriver. Og så gider man i øvrigt ikke diskutere frem og tilbage om det.

Jeg lader nu Gombotec beholde de ca. 12 kroner, for med den kundepolitik, får de mere brug for dem end jeg.

24. September 2018
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service.

Havde bestilt et træskib, men der var en stor ridse i dækket, og der manglede dansk vejledning. Fik refunderet hele beløbet uden bøvl, da jeg sendte skibet tilbage. Hurtig og god service, og fin mail korrespondance.

21. November 2016
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Tilfredsstillende

Jeg bestilte 2 plast samlesæt, dog var siden ikke opdateret, så der gik et par ekstra dage inden jeg fik mine sæt, men kundeservice var helt i orden...
Er meget tilfreds med den service der var

16. Januar 2014
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr