Glitter Bewertungen

TrustScore 1.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Havde køb øreringe i Rosengårdscenteret i Odense, kommer hjem og finder ud af at der skannet forkert vare ind og at jeg derfor har betalt for meget for mine varer. Ringede til butikken og fik den b... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Efter 14 dage har jeg stadig ikke modtaget en fødselsdagsgave, som jeg skulle have brugt for 5 dage siden. Har skrevet 3 gange på mail, men absolut ingen svar. Ringet til kundeservice men kom aldrig... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

utrolig dårlig oplevelse. bestilte julegaver 6 december, skrev det blev sendt 12 december men 22 dec stadig ikke modtaget pakken. de trak hurtigt pengene. svarer ikke på kundeservice, skriver hver dag... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

25 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bedste service.

Ringede til butikken og fik den bedste service.
Kan varmt anbefale Glitter i Rosengårdscenteret.

5. August 2026

Hold jer langt væk!

Efter 14 dage har jeg stadig ikke modtaget en fødselsdagsgave, som jeg skulle have brugt for 5 dage siden. Har skrevet 3 gange på mail, men absolut ingen svar. Ringet til kundeservice men kom aldrig igennem.
Hold jer langt væk. Sådan kan man ikke behandle kunder. Det kan kun være et spørgsmål om tid, før denne kæde er ikke eksisterende.

19. Juli 2026

Bruuns galleri glitter

Bruuns galleri, glitter.
Jeg havde en mega dårlig oplevelse med en medarbejder i glitter, hun var til intet hjælp og der var så dårlig service. Det sidste gang jeg handler derinde.

15. Juni 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Lang leveringstid og ingen svar. Mangler stadig mine varer

Bestilte 2 varer d. 11-05 og har endnu intet modtaget.
Jeg har sendt mail d. 19-05, men intet hørt, og forsøgt ringe til kundeservice, men efter 20 min og nr. 1 i køen gav jeg op på at komme igennem.
Det er under al kritik at leveringstiden er SÅ lang og at jeg intet svar får på mine henvendelser.

28. Mai 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hvor lang tid kan det tage

Har bestilt lidt forskellige ting online, men da noget af det er til gave og modtageren ombestemmer sig, skriver jeg til Glitter for at få annulleret min ordre.. dette kan ikke lade sig gøre, men alligevel går der yderligere 2 dage før min bestilling bliver pakket og afsendt. Der er nu gået 11 dage siden jeg bestilte og har stadig ikke modtaget noget og pengene er selvfølgelig trukket fra min konto.

8. Mai 2026

Bestille pakke 4/5

Bestille pakke 4/5
Ringede til “kundeservice “ d11/5 de sagde den ville komme i dag eller i morgen. Det skulle have været en mors dagsgave. Der skete ingenting hele ugen.
Ringede så igen mandagen d. 18/5 og kundeservice sagde at den var sendt som brev. Og at jeg kunne sende den retur når den “engang”dukkede op.
Den ankom den 19. maj
Jeg kan bestille en pakke fra sydtyskland, og have den efter fem dage.
Men hvorfor de skal bruge så lang tid på at sende en pakke kan jeg ikke forstå.

4. Mai 2026

Ang ordre 400725831

Ang ordre 400725831
Jeg bestilte d 6/5 noget min datter skulle bruge til et danseshow.
Her den 19/5 har jeg stadigvæk ikke modtaget noget og danseshowet er overstået.
Helt uacceptabelt

19. Mai 2026

Sen levering

Jeg bestilte to sæt smykker d. 4/5 og i dag er det d. 13/5. Jeg har stadig ikke modtaget dem. De skulle være brugt til en morsdags gave hvilket også betød at jeg mutte skuffe min mor uden gave på hendes dag.
Det er under alt kritik.

13. Mai 2026
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Jeg er en fyr der køber en gave

Jeg er en fyr der køber en gave, produktet, var fedtet, da det lå fremme på en hylde-reol, og jeg bad om en rengøring men, nej det har vi ikke, og der er det at man flår brillen i fløjl wrappet jeg lige har valgt ud
der! nu er den der, og nu derpå må vi igang med pengene, og nu har jeg problemer med planerne

8. April 2026

Påtrængende sælgere

Meget påtrængende sælgere i stort set alle butikker. Umuligt at ose uforstyrret uden at blive afbrudt af en sælger, der fortæller om 3 for 2 eller lign.
Så lad mig dog være 😣

21. März 2026

Hej Glitter

Hej Glitter
Jeg købte 2 ringe og havde glædet mig rigtig meget til at gå med dem, men begge ringene er blevet helt misfarvede på under 2 dage. De gør mine fingre helt blå og det er så ærgerligt, fordi de var så flotte. Jeg var efterfølgende inde i butikken og prøvede at få dem byttet. Jeg regnede ikke med at det ville blive et problem, for da jeg købte dem , sagde jeres medarbejdere at de ikke smittede af og at hvis de gjorde, kunne jeg bytte dem. Da jeg snakkede med jeres medarbejder, sagde hun at de ikke kunne bytte dem tilbage og at vi måtte komme igen i morgen for at snakke med chefen, fordi hun ikke selv kunne tage beslutning herom. Jeg er meget skuffet og vil helt klart ikke anbefale Glitter.

8. März 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg er virkelig skuffet over Glitter

Jeg er virkelig skuffet over Glitter. Jeg købte 3 navlepiercinger til over 600 kr., og de er alle gået i stykker på under 3 uger.

De er ikke blevet brugt voldsomt eller behandlet dårligt – de er bare gået i stykker helt normalt ved brug. For den pris forventer man altså meget bedre kvalitet.

Jeg synes det er uacceptabelt at smykker til så mange penge ikke holder længere end et par uger. Jeg kommer i hvert fald ikke til at købe piercinger derfra igen, og jeg kan ikke anbefale det til andre.

– Tobias

8. Februar 2026

Ødelagt

Jeg har før købt navle piercinger ved glitter og hver eneste af dem er gået i stykker eller røget ud maks 1 uge efter. Har været inde med det flere gange og de har ikke kunne gøre noget udover at sætte kæden fast igen hvis den ikke var gået tabt. Synes det er for dårligt at have piercinger til 300 kr. der kun holder 1 uge

4. Februar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kundeservice svarer ikke og pakken dukker aldrig op.

Jeg bestilte den 2 januar. Det er nu den 22 januar og jeg har stadig ikke modtaget min pakke.
Jeg kontaktede glitters kundeservice den 15 januar.
Deres autosvar mail påstår :" Vi besvarer din e-mail inden for 48 timer i vores almindelige åbningstid", men de har stadig ikke besvaret min mail.

Jeg vil have mine penge refunderet, da jeg efter 20 dage stadig ikke har modtaget min ordre. Det er fuldstændig uacceptabelt.

22. Januar 2026

EKSTREM dårlig service

EKSTREM dårlig service. Bestilte noget i december jeg skulle bruge til julegave får kort tid efter besked om at pakken car sendt. Men der kom aldrig noget. Her d 19 januar er der stadig ikke kommet noget. De påstår at den er sendt som et brev og man derfor ikke kan Track and trace den. Så den var nok blevet væk i fragten. De lover at sende det igen men der er som sagt stadig intet kommet. Latterlig butik 👎👎👎👎👎👎👎👎

16. Dezember 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestilte 18/12 og besked om varen er…

Bestilte 18/12 og besked om varen er afsendt den 19 Dec
Her den 2-1 -2026 har jeg intet modtaget
Kundeservice har haft lukket fra 19 Dec og til 6/1 -2026

Så dårlig en webshop skal man lede længe efter .
Køber aldrig af dem igen.

18. Dezember 2025

Hi,
We are very sorry for the late response. We can see that you have been in contact with customer service and that they have helped you further there. If you have any further questions, you are most welcome to contact customer service again.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Øv oplevelse og mangler pakken

Ville ikke engang give dem en eneste stjerne :(
Jeg bestilte 2 ting fra deres hjemme side den 5 december, den 10 december får jeg en mail på at pakken er sendt afsted..
Det er i dag den 22 december og jeg har ikke set skyggen af pakken, jeg skriver til kundeservice om hvor min pakke er og får svar tilbage at den burde være ankommet (hvilket den ikke er, heller ingen af mine naboer har fået den ved en fejl). De har desuden alle de korrekte oplysninger med henhold til adresse og telefon nummer.
Super øverligt at opleve sådanne problemer i juletiden :((
- håber på at pakken kommer hjem eller at der kan arrangeres en returnering.

22. Dezember 2025

Hi,
We are terribly sorry for the late response. We can see that you have been in contact with customer service and that we had received your package back as unknown at the address. We see that you have received help via customer service. If you have any further questions, you are most welcome to contact customer service again.

Virkelig lang leveringstid

Virkelig lang leveringstid, selvom de skriver 2-4 dage. Jeg ringede til dem efter 5 dage og der oplyste hun mig om pakken var på vej, men det sagde jeg ikke var rigtigt for det kunne jeg se i appen, efter jeg havde lagt på kom det i Post nord appen, at de ventede på en fra Glitter. Så det har hun så gjort mens jeg snakkede med hende. Dårlig service. Bestilte d. 15. December og her d. 22 dec. venter jeg stadig og der står ukendt leveringstid.

15. Dezember 2025

Hi,
We apologize for the late reply.

We are very sorry that you are unhappy with the delivery time of your order. If you have not been in contact with customer service via email, please contact them and they will help you further there.

Glitter

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr