GleSYS Bewertungen

1. Elektronik & Technologie

Glesys is a cloud and IT infrastructure provider based in the Nordic region, operating data centers in Sweden and Finland.

Mangelhaft

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

I had an awful experience with GleSYS

I had an awful experience with GleSYS.

As a new customer I created an account, set up an 'organisation' and related details within the GleSYS dashboard and then went to add payment details. Instead of having everything then set up and ready to go the organisation I had set up had vanished and had been totally deleted without any word or warning from GleSYS.

I reached out a number of times to their support but I never had a reply. The only time they replied was when I requested to delete my account, even then they refused to acknowledge the previous issue. If there was an issue, fine, let me know but they just ignored me which is both unprofessional and rude.

21. November 2024

Kan det bli sämre, jo men inte med kunder

Har alltid trott att det var tre som höll i nätet men vid mätning visade det sig att det är glesys.
Har 10 Mbit/s, får 0.88 Mbil/s. Man får alltså nästan 1% av vad man betalar för. Stundtals har det varit stopp också.

9. November 2024
GleSYS-Logo

Antwort von GleSYS

Hej Abki! Det var tråkigt att höra. Har du varit i kontakt med vår support för att få hjälp med att lösa dina problem? Om inte får du gärna maila dina uppgifter till support@glesys.com så att vi kan försöka hjälpa dig.

Ett mycket bra företag med överlägsen…

Ett mycket bra företag med överlägsen support som alltid ställer upp.
Har en miljö-/klimatprofil. Mycket bra tjänster, en up-tid som aldrig brustit. Snygg GUI på kontrollpanelen.
Rekommenderas skarpt. Har varit kund väldigt länge nu.

1. Juli 2024
GleSYS-Logo

Antwort von GleSYS

Hej Kasper,

Tack för de fina orden – kul att du är nöjd med våra tjänster!

Vänliga hälsningar
GleSYS

Allt finns här, förutom en app!

Har använt GleSYS både privat och som företag. De levererar en stabil lösning för din IT.

Visst har vi haft några problem under åren, men det är IT och kommer aldrig att fungerar inte till 100% år efter år.

För att gå från 4 till 5 stjärnor behövs en uppdatering utav deras app!

16. Oktober 2022

Allt funkar bra

Har tillhandahållit VPS i några månader nu och allt fungerar väldigt bra. Enkel och flexibel kontrollpanel och snabba svars- och laddningstider. Har hittills fått snabba svar på de frågor jag haft angående deras tjänster. Något dyrare än genomsnittskonkurrenten men detta vägs upp av snabba servrar och flexibiliteten.

13. Oktober 2019

Superdåliga på kundsupport

Superdåliga på kundsupport. Anlita ABSOLUT INTE glesys. Exakt som en annan skrivit de är uppkäftiga på kundsupporten och hjälper inte till alls. Jag och vi saknar deras expertis och har i ett års tid betalt för TVÅ lösningar, den ena dyrare är vi inte ens uppkopplade på - och DE VÄGRAR ENS HJÄLPA TILL SÅ VI FINNS PÅ DEN DYRARE - men likväl tar de betalt för bägge. Och deras VD är likadan - han gnäller och skäller på oss - att vi skulle kunna detta med att använda deras servrar.. SÄMST. Avråder på alla sätt.

5. August 2018

Great IaaS provider

Great IaaS provider, good control panel with vlan support for internal networking. Support can assist in uploading any kind of OS if it's not in templates or available ISO.

7. Februar 2018

Döljer att systemen krånglar

Saker kan gå fel, med då anger ett seriöst hostingföretag det i sin driftstatus, men GleSys gör inte det vilket skapar en massa oklarheter. Kollar man driftstatushistoriken så ser den också helt osannolikt bra ut.

13. März 2017

Långsam och uppkäftig support

Betalar över 2000kr i månaden för dedikerad server. Det tog 3 arbetsdagar att få svar från support via mail, när väl svaret inkom inleddes det med högst otrevlig fras och nästan ett anklagande mot oss som kund! Kan inte bli annat än en stjärna.

30. März 2016

Super servere / VPS til gode priser

Jeg bruger Glesys til professionel hosting af en VPS (Virtual Private Server). Det gode er, at jeg kan skrue op og ned på CPU, RAM, harddisk og båndbredde efterhånden som jeg får brug for det. Man betaler pr. time, så hvis man i kortere tid har brug for ekstra performance, betaler man kun for det man bruger.
Der er mange VPS-hostingfirmaer, men en af fordelene ved Glesys er, at de har et datacenter i vest-Sverige, som gør at forbindelsen til danske brugere er hurtig.
Dem vil jeg helt sikkert anbefale.

17. Dezember 2013

Rigtig godt datacenter til almindelige folk

Oprindeligt ledte jeg efter et sted hvor både mail, www og backup kunne være samlet, og i den søgen faldt jeg over GleSYS.

Efter et års brug med en Debian VPS, kan jeg kun give 5/5 for en service der altid virker, har hurtig support og gode priser. GleSYS kan helt klart anbefales.

3. November 2012

good alround hoster

i wanted for very long that there was a place where gentoo servers with ssh root access could be found, so far only glesys deliver that

only negative i have is that there hosting kernel is a bit old, but i solved this problem in gentoo so no problem

14. Januar 2011