Absolut afskyelig måde at kontakte folk. Min mor blev ringet og og tilbudt medlemskab for 385 kr og nu ville han sende en mobilpay opkrævning som hun havde 9 min til at betale. Hun sagde... Mehr ansehen
Opkrævning af årskontingent uden varsel, højt medlemsbidrag. Lad mig komme ud af den forening.... ...Jeg må straks undskylde min kradsbørstige klage. Ringede til gigtforeningen, blev mødt af en ven... Mehr ansehen
Ringer uopfordret. Vi har ikke oplyst vores mobilnummer. Forsøger at overtale til at betale 60kr pr måned i stedet for 280kr årligt . Forsøger herefter at tilmelde til automatisk betaling. De... Mehr ansehen
Efter at have været medlem af Gigtforeningen i - vil jeg tro - ca. 25 år, har jeg netop meldt mig ud af foreningen. Grunden hertil er, at jeg nu flere gange er blevet kontaktet telefonisk og forespu... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Absolut afskyelig måde at kontakte…
Absolut afskyelig måde at kontakte folk.
Hun sagde at hun lige havde midten sin ene søn og da først ville læse om det. Hun fik et ubehageligt svar og nu havde han jo fortalt om det så hvad skulle hun dog læse?
Det er så scamy truende og ubehagelig måde at få medlemmer på.
Føj for en måde at prøve at få medlemmer på, jeg sagde til hende at det naturligvis var et scam.
Så vi ringede til gigtforeningen for at advare dem om at de blev brugt til scam.
Men de sige bare at sådan er det de gør for at spare penge og få medlemmer.
Sikkert et godt formål, men en afskyelig behandling
Tiggeri nej tak.
Jeg oplever også at blive ringet op om at øge mit årlige bidrag. Det ser jeg som tiggeri og opsiger nu mit medlemsskab.
useriøst med de mange opringninger
Jeg er glad for gigtforeningen og især deres blad, men jeg finder det irriterende og useriøst, at de ringer op om det ene og det andet, bl.a. hvis man ikke deltager i lotteriet mere, og hvis de gerne vil have ekstra tilskud.
Opkrævning af årskontingent uden…
...Jeg må straks undskylde min kradsbørstige klage.
Ringede til gigtforeningen, blev mødt af en venlig dame, der ud over at hun refunderede beløbet, forklarede hun mig, at jeg ikke havde læst det med småt, og derfor havde sagt ja til automatisk opkrævning. Det var flovt af mig, og tak til den venlige dame.
Har meldt mig ud for år tilbage
Har meldt mig ud for år tilbage grundet aggressiv adfærd mht at få penge i kassen. Alligevel modtager jeg igen invitation til lotteri med medlemsnummer. Står på Robinson listen, men det giver Gigtforeningen udtryk for at være ligeglad med.
Bliver ringet op gentagende gange selv…
Bliver ringet op gentagende gange selv om i bryster jer med at respektere Robinsonlisten (som jeg er tilmeldt).
Bliver hele tiden ringet op selvom jeg…
Bliver hele tiden ringet op selvom jeg mange gange har sagt fra og skrevet og meldt mig til Robinson listen 🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬
I står foran et supermarked og…
I står foran et supermarked og fortæller om hvad I støtter, men 1 minuts tjek på Google / Trustpilot viser jo hurtigt at det ikke er sådan det er.
I vælger at "fange" folk i et "travlt" øjeblik hvor nogle nok tænker "Nå ja 5 kr om dagen"
Trist måde at drive forretning på !
Dårlige Pull Ringe
Dårlige Pull Ringe fra VITILITY som jeg købte i jeres webshop. De kom hurtigt, men gik i stykker ved første træk. Jeg havde sat dem i sko med lynlås, men det kan de ikke tåle.
Får ofte spam med konkurrencer
Får ofte spam med konkurrencer.
Synes det er så usympatisk at de kontant lokket med diverse konkurrencer. Jeg har meldt mig ud.
Blev ringet op af en der ville sælge…
Blev ringet op af en der ville sælge medlemskab. Vedkommende accepterede ikke jeg havde travlt og afstluttede samtalen pludselig… uforskammet kvinde🥴… jeg ønsker ingen medlemskab ved at overføre penge ved mobil samtale i en tid med svindlere
Kontakt på trods af udmeldelse
Min mor har trofast støttet Gigtforeningen i rigtig mange år. Hun er nu 90 år, dement og bor på plejehjem. Dette skrev jeg til foreningen for mere end et halvt siden og bad om at hun blev meldt ud. Jeg fik en venlig mail retur, der bekræftede udmeldingen og takkede for de mange års støtte.
Stor var min vrede og forargelse derfor da jeg i sidste uge (mere end et halvt år efter udmeldelsen) konstaterede at de ikke blot havde sendt brev med opfordring til at støtte lotteriet, men også havde ringet hende op. Hun er som sagt dement og bliver nervøs og tror hun skylder penge.
Da jeg skrev til foreningen om hændelsen og bad dem lade hende være i fred fik jeg blot en iskold besked: “tak for din mail. Jeg har nu slettet hende helt så vi ikke kontakter hende igen”. Ingen undskyldning eller beklagelse.
Jeg har aldrig mødt så usympatisk en måde at drive forening på, at lade en gammel dement kvinde stå registeret som en man godt kan kontakte selvom hun er meldt ud??
Så husk: Hvis I vil melde jer ud så skal I åbenbart sige at I skal slettes HELT, hvis I vil undgå fortsat at blive jagtet!
Dårlig service. 0 stjerner
Jeg har i shoppen købt 2 af de redskaber til at åbne flaskepropper, pifte låg o.s.v men desværre er den vigtigste funktion , ( og eneste grund til at jeg købte dem ) ubrugelig. Det er skrueprop åbneren, den er alt for stor, og min mor kæmper en kamp, med at sætte den på skrå, og så nogen gange være heldig at få den til at tage fat.
Jeg kontaktede selvfølgelig gigtforeningen, for jeg er ikke interesseret i et produkt jeg ikke kan bruge.
Hende jeg talte med kunne ikke ikke fortælle mig om det kunne lade sig gøre at sende dem retur, hun vidste heller ikke om jeg kunne få en retur label, når det nu bare var fordi jeg var utilfreds, det var jo ikke fordi at der var skade på varen, men udelukkende fordi jeg havde fortrudt købet. Jeg gjorde hende opmærksom på, at selvfølgelig havde jeg fortrudt købet, det kunne jo overhovedet ikke bruges, til det der var formålet. Og at jeg ikke synes at det er iorden at gigtforeningen sælger hjælpemidler som ikke kan bruges. Hun vil undersøge sagen, og vende tilbage til mig, det er nu over en måned siden, og jeg har intet hørt.
Én ting er sikkert, der handler jeg ikke mere.
Gigtforeningen er ensporet og…
Gigtforeningen er ensporet og gammeldags og nægter at erkende fakta.
Gigtforeningen slår igen med arme og ben, nu forsker de igen i ledegigt, ja ja, men få nu lige hele historien med.
Gigtforeningen forsker i det samme gamle produkt/medikament, som bruges til gigt i dag, altså intet nyt.
Altså man arbejder med et produkt, som man hele tiden har arbejdet med, alt dette, selvom 25% af de gigtramte borger som er syge med ledegigt stadig ikke kan tåle produktet.
Men dette nægter man i gigtforeningen, disse 25% af de syge borger, figurere ikke i gigtforeningens statestikker.
Men disse 25% syge borger, har kun den mulighed at blive smertelindret, da al medicin til gigt i dag, bygger på varianter af den medicin, som gigtforeningen forsker i, altså ingen mulighed for medicin til disse 25% syge borger, der kan blive så syge, hvis de indtager den medicin som bruges i dag, at de vil som bivirkning kan dø af medicinen.
Derfor er gigtforeningen en flok pengegriske forretningsfolk, hvis eneste formål er, at score flest mulig penge fra syge mennesker, hvilket er den værste måde at opføre sig på, føj for pokker.
Så derfor burde kravet fra de syge borger med gigt, at kræve penge fra gigtforeningen og det ville klæde gigtforeningen, at stoppe deres falske propaganda og komme frem med reelle fakta og begynde at forske i en ny medicin som 100% kan tåle uden at blive syge af denne.
Men dette vil aldrig ske, for gigtforeningen er for pengegriske og grådige, til at åbne op for reelle fakta.
Hold da op
Hold da op. Fik en opringning fra gigtforeningen i dag mht medlemskab.
Magen til usympatisk kvindemenneske, da jeg ikke var interesseret pt, men muligvis på sigt, så fik hun da helt sikkert ikke gjort mig yderligere interesseret i et medlemskab.
Telefonsælgere
Har været medlem i mange år, men efter flere opkald fra meget insisterende sælgere der tigger om yderligere bidrag, meldte jeg mig ud. Det er simpelhen uetisk at en patientforening har en så agressiv måde at få penge på.
Jeg ville egentlig gerne støtte gigtforskning, men ikke denne metode.
Synes i øvrigt også, at Gigtforeningen burde være mere åbne overfor alternativ behandling og fx LDN, et billigt, ikke-giftig medicin, som hjælper mange gigtpatienter.
Jeg er målløs over ern af jeres…
Jeg er målløs over ern af jeres sælgere, jeg blev ringet op og salgstalen kørte derud af, hvis jeg spurgte om noget blev det ikke uddybet og så fortsatte strømmen. Da jeg så ville overveje blev vedkommende sur.
Jeg synes at i enten skal uddanne jeres callcenter i venlighed og imødekommenhed og et smil på læben eller også skal i ikke ringe folk op.
Det skal noget til før jeg køber et abb. hos jer.
Alt for aggressiv markedsføring
Alt for aggressiv markedsføring. Jeg er for nyligt diagnosticeret med rygsøjlegigt og har overvejet, om gigtforeningen kunne være noget for mig.
Men med de ekstremt anmassende sælgere der ringer, har jeg faktisk droppet at melde mig ind. Tonen er god i starten, men hvis ikke du vil oprette dig med det samme (så de får deres salg), så skifter tonen fuldstændig. Jeg vil under ingen omstændigheder støtte en forening, der blåstempler den slags opførsel som deres sælgere ligger for dagen.
Det er decideret ubehøvlet og respektløst og jeg gruer for de ældre mennesker, der bliver mødt af samme sælgere.
Det er helt uforståeligt, at man vil være det bekendt.
Meget hurtig levering
Jeg har lige været ind og bestille en tommelfingerbandage og 2 gratis hæfter med øvelser og havde dårligt lagt ordren, så var den pakket og sendt afsted.
Rigtig god og hurtig handel
jeg har i dag snakke med en sygeplejere…
jeg har i dag snakke med en sygeplejere ved gigtforeningen. jeg ville gerne stille en del spørgsmål+ nogle insiderviden. Det må siges at den kvindelig sygeplejerske på ingen måder havde lyst til at svare på. Det ende med der blev smit på.
+ Deres Aggressiv markedsføring!!. 1.1/2 stjernerne siger alt om jer på trostpilot
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.